• vjeko1701
    23k
    Zapravo, bilo bi zanimljivo čitati komentare da se to dogodilo prije 10-ak godina, da je neka druga osoba u istim ulogama, mislim da bi se 90% ljudi ovdje zgražalo.Fan

Sve ima neki svoj limit. Jedno je baciti kritiku oko toga da predsjednik ima posao kao komentator, iako je sve oko toga jasno komunicano davno. Razumljivo je da nekima to daje dojam određene neozbiljnosti.

Drugo je pisati da se Bobanu gleda kroz prste a nekim drugima nekad ne bi. Da, Zvonimir Boban ima više kredita i tolerancije kod nekih navijača od seljobera, mafijaša i pravomoćno osuđenih kriminalaca. Čudno, neviđeno, neshvatljivo.
  • markoli
    2k
    Pa ovo nije mitologiziranje ili izmišljanje, ovo je potvrđeno više puta od ljudi iz kluba.Paggini

Ma drago mi je da je tako, ali to je manje bitno u cijeloj priči. Nije stvar u vremenu, jer na kraju nitko te ne pita jesi li utrošio 100 ili 300 sati na nešto nego - koji je rezultat tvog rada. Ali, to je druga tema.

Smatram da nije problem utrošeno vrijeme, tih par dana mjesečno, nego ozbiljnosti funkcije koju ima - predsjednik Dinama je pozicija koja je 10x bitnija, zahtjevnija i vrijednija nego biti stručni komentator, pa makar to bio i Sky Sport. Ne vidim koja je to motivacija da ostaneš tamo kao komentator iskreno. Ako je novac u pitanju, onda nam predsjednika kluba ima premalu plaću. Ne znam što drugo reći.
  • miro
    8.5k
    ne znam jel negdje pisalo, ali do kad mu traje ugovor sa Sky Italia?
  • Paggini
    76.6k
    Ne vidim koja je to motivacija da ostaneš tamo kao komentator iskrenomarkoli

Ako se ne varam, rečeno je da je odlučio ispoštovati ugovor zbog dugogodišnjih odnosa koje ima na Skyu, mislim da nisu neke sulude pare. Neka me netko slobodno ispravi
  • deda
    44.1k
    Bobanu je taj ugovor i bio glavni sputavajući faktor kod odluke da preuzme ulogu u Dinamu, ali smo ponavljam mi to prihvatili i rekli "kreni". Tako da je po meni Boban to odradio više nego korektno. Sad da li to zvuči top da je predsjednik Dinama komentator na Sky, a ne zvuči. Ali to je nešto s čim ja mogu živjeti. Koliko znam taj angažman gotovo i nema utjecaja na njegovo vrijeme posvećeno klubu.

PS. Ne znam koliko je trajanje njegovog ugovora na Sky.
  • Jurki
    23.4k
    Dobra vijest je kaj kao komentator na tvu mora gledati nogomet.. za razliku od nekih nasih nogometasa koji zarađuju 300+ tisuca eura godisnje.. koji ne gledaju nogomet i muka im je od istog.

Kako ga nije sram. Mučko đ...e.
  • Kumerle
    2.5k
    Bolje ovaj predsjednik i komentator nego bivši predsjednik i direktor koji zagovaraju Mmaeea, a kamoli dalje u povijest...

A kad Zvone poveze Bennacera na povratku iz Italije za Zagreb onda nema nitko ništa protiv :cool:

Možda ovo ljeto ponovno poveze nekoga iz Milana usput.
  • Mali dioničar
    19.8k
    Svakako je bezveze da Boban profesionalno, za novac komentira natjecanje u kojem je Dinamu cilj igrati.

Bobana smo odabrali za predsjednika jer želimo da naš klub vodi kroz Ligu prvaka, a ne da nama i talijanskoj javnosti objašnjava zašto je Bodo izbacio Intera.

Tako da sve ok ako gotovo s krajem sezone jer ove sezone Dinamo i tako, na žalost, nije igrao Ligu prvaka.

Ovdje se ne radi o tome ima li se vremena za taj posao ili ne nego jednostavno nespojivo je biti analitičar/kritičar bilo čega u ime medija ako si paralelno i te kako aktivan akter. Ne bude se valjda Guy Ritchie bavio javnom analizom Tarantinovih filmova nego će, valjda, snimati svoje s ciljem biti najbolji u industriji.

Tako da meni je to ok za ovu sezonu, ali u slijedećoj sezoni Bobana u kontekstu Lige prvaka želim samo gledati kao predsjednika kluba koji Ligu prvaka igra.
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Boban nosi 2 dana iste čarape! To je nedopustivo i sramotno
  • NKDZ86
    7.6k
    nije ni spavao, 0-24 Zvone dela
  • mrgud
    737
    Meni je najmanji problem kaj komentira ligu prvaka.Volio bi ga čuti komentar naših igara ove sezone u Europi
  • mali M
    9.6k
    Opet tu neki ljudi pričaju u krajnostima jer im tak argument zvuči "strašnije".. nikome nije prekrasno nit je previše oduševljen što nam Zvone komentira tekme... Niti branimo ikome da ga to smeta ili ga zbog toga omalovažavamo. Možete se ljutiti i zgražati, ali se ne čudite kad vas ljudi pitaju kaj je s glavom, koda nam je predsjednik ulovljen u talu sa cosa nostrom.. nek odradi to šta ima i posveti se onda Dinamu.. meni je najbolje šta je to meni ogroman plus i dokaz da je čovjek od riječi i drži se dogovora.
    Pa ja ću ga prvi kritizirati da ne kužim čime ga je Kova kupio i zašto još uvijek drži Kovu na poziciji, ali mi je jasno da ne želi biti lapan koji mjenja trenere svaka dva dana i ne isplati mi se svaki drugi post na zoni pisati da je neznalica il šta ja znam..
    Dramimo opet u krajnostima, baš je teško s takvim argumentima razgovarati..
  • Tranzicijski Napad
    1.3k
    Ova tema je svaki put sve zanimljivija, razina gluposti koja se moze procitati je top.
  • shameless86
    1.5k
    neka zvone dovede neko pojacanje iz italije ka fse vraca sa komentiranja i sve bu ok :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.