• rokikaciga
    11.9k
    Ono je bilo dobro postavljanje i odlican refleks.

Ako netko kaze da je Livi napucan (mrzim kad netko kaze da je napucao golmana...) samo cu rec da je Livi morao stat na to mjesto da "bude napucan". Losiji golman bi primio taj gol
  • Zagi
    15.7k
    Ah , ta situacija. Pišem o obrani u 37. minuti.
  • rokikaciga
    11.9k
    Ahaa :sweat:

Da, potpuno se slazem. Dva mala odskoka, postavio se malo vise u suprotni kut i nije niti morao napraviti paradu. A kad je Latkovic zacvikao prema sredini vec sam ju vidio u rasljama...
  • rioda
    14.4k

Meni je recimo onaj udarac Varaždina prema rašljama koji je Livaković lako pokupio izgledao kao da bismo se znojili da je netko drugi bio na golu
  • T90d
    2.8k

Još bitnije kod ove akcije, išao je opet na loptu i skratio je napadaču kut za pucanje, jer da je Nevistić bio na golu, vjerojatno bi ostao na crti, a napadač bi ga pitao gdje želi da mu zabije.
  • scooniepenn
    6.5k
    Livi je potvrdio sve ono što smo i očekivali. Dao nam je mirnoću, pouzdanost, klasu. Dinamove utakmice njegovim povratkom gledam s minimum stresa, baš kao nekad. Onaj lob Latkovića je izgledao kao laganica samo zato što je napravio dva koraka unatrag i to je to. Obrana u prvom poluvremenu i ovo što je pokupio je ns zadržalo na 0:0 u tom trenutku. Nevistić bi jedan od dva popio pa ti opet stiži minus.
  • bazooka93
    163
    meni djeluje vokalniji i glasniji s vise samopouzdanja.
    a igra nogom mu se poboljsala.
  • Ludovic IX
    10.7k
    ako Fener traži 3-3,5 milja, nema razloga da ga ne otkupimo. to je 4 boda u LP a dobar golman može donest i više od toga..
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Odlaskom nekih i dolaskom Livija situacija u svlačionici se dosta popravila….
  • grba
    547
    Livija zelim do kraja karijere u svetom dresu
  • Sajla
    18.4k
    Čitam da će Livi današnjim utakmicom upisati 76. nastup u dinamovom dresu u europskim utakmicama i tako sa Sammirom podijeliti 3. mjesto na vječnoj ljestvici. Aki je na 110, Petko 78.
    Bilo bi lijepo kad bi već ove sezone dohvatio i Petkovića.
  • Dinaminjo
    2k
    Koja obrana!!
  • Krizy
    68.8k
    Dvije fantastične obrane!
  • rokikaciga
    11.9k
    Sljedece dijete ce mi se zvat Dominik. :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.