• vjeko1701
    22.9k
    Znaš kaj, jedni su većinom zdravi konkurenti s kojima se povremeno zakačimo, drugi su Hajduk. Mišković zna ići na onu stvar ponekad sa patetikom a to kaj nas zna izmusti ide na dušu nekim bivšim upraviteljima. Uz sve to, meni ni po čemu nisu usporedivi sa Ljubinim mališanima (ex Lukšini, da ne nabrajam dalje).
  • marcio amoroso
    49.3k
    Meni bi baš bilo drago da sigurčić ne dobije nikakvu kaznu. Prvo i prvo je smiješan igrač, a drugo bi bio još samo jedan dokaz tko su i šta su. Neka mu ponište crveni radi mene.
  • Krizy
    68.6k
    Ja bih također volio da klošar zaigra protiv nas, a usput vidimo još jedno "savijanje" pravila u korist Hajduka.
  • ElDorado
    10.2k
    Toliko gungule oko jednog crvenog na svim portalima. Nevjerojatno. O upitnom crvenom Petroviču ništa. Svi segmenti tog smiješnog kluba od uprave, igraca, navijaca su naprosto odvratni. Kolektivna psihoza. A najsmjesnije je negiranje, laganje i jos povrh svega pozivanje na Boga tog bijednika. Naravno pored zdravih očiju svih koji su vidli snimku.
  • marcio amoroso
    49.3k
    “Svi su vidjeli šta sam napravio, bilo je glupo i nepromišljeno. Ispričavam se Radeljiću i svima koje sam ovim aktom uvrijedio”

To bi bio čovjek.
    On je jednostavno smeće i kraj priče.
  • Zagi
    15.6k
    a drugo bi bio još samo jedan dokaz tko su i šta su.marcio amoroso
    Koliko još dokaza njihovog dvoličja treba? I kome?
    Ima ikoga tko prati ovu ligu ,a da ne razumije da su sve njihove parole lazne i da bi zapalili sve oko sebe da dođu do cilja?

zločin treba biti popračen kaznom. kraj priče
  • don
    18.6k
    Sigur izbrisa story :rofl: :rofl:

pa taj klub, igrači, navijači, to je fenomen kakvog nema.
  • Krizy
    68.6k
    Čovjek sam sebe još više ukopava već drugi put danas. Srećom tu je HNS da to uzme kao olakotnu okolnost :hearts:
  • Noel
    19.6k
    Nisam još ni jedan komentar tovara pročitao vezano sa pljuvanje Sigura a da se spomene bacanje Soudanija u Vinkovcima.

Dobro je, napreduje se.
  • bbb medimurje
    4.9k
    ali vrsaljkova ruka...
  • Dr Hofmann
    5k
    Od ove utakmice kreće psihijatrija na najjače. A ova dva troglodita, panja, majmuna i kretena Pandža i Jurica Buljat.. Majko mila koja su to drva nogometna.

https://www.dailymotion.com/video/x9k3uwk[/media]

Kakvo su oni smeće od kluba, pa to nisu istine
  • Peškaman
    8.6k
    Vidim po komentarima pokušavaju opravdati pljuvanje igrač - igrača s tim da je na Rujevici neko dijete iz publike pljunulo Rakitića,Moharramia.
    Apsolutno treba kritizirati ali nije niti približna situacija kao da igrač igrača pljune.
    Ali kada vratimo film unazad zar isti ti navijači nisu napali Kalika usred dana u kafiću,pljuvali ga i prijetili razbijanjem nosa?
    Zar isti ti navijači nisu bocom razbili glavu igraču Istre?
    Zar isti ti navijači nisu pokušavali pljuvati i gađati Baturinu prilikom izvođenja kornera na Poljudu?
  • mlinchica
    5k
    van trenutnog topica ali kakav je Mandžo bio ratnik. I kad još vidiš samo ova njegova slavlja… meni najdraži hr nogometaš :starstruck:
  • Blueshadow86
    4.9k
    Nema glupljih i retardiranijih stvorenja na planeti i cijeloj galaksiji od navijača hajduka. 100%!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet