• KristijanHR
    348
    Volio bih da to malo govno zaigra protiv nas pa da mu naš doktor Miške propiše terapiju
  • KtcGoat
    5.3k
    Tribina objavila da je Sopa dobio otkaz
  • Marc
    1.1k
    Znači gospon Analitičar po drugi puta otkaz u sred podcasta.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Tribina objavila da je Sopa dobio otkazKtcGoat

Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandat…
  • prefontaine
    9.2k
    O dubino bogatstva, i mudrosti, i znanja Božjega!
    Kako su nedokučivi sudovi njegovi i neistraživi puti njegovi!

I zaista, nedokučivi su sudi Njegovi! Ljudskom mozgu nejasni. Koliko se puta do sada upitah "zašto si me stvorio baš u ovome vremenu, a ne nekada prije, prije 50, 100 godina, jer očito tome vremenu pripadam, a ne ovome sadašnjem."

Koliko se puta do sada upitah "zašto si me stvorio baš u ovome dijelu Kraljevstva Tvojega, zašto ne recimo 1000 kilometara sjevernije, a ne u ovome kršu?"

Ali, Tvoji su putevi tako čudni da si me voljom svojom tu stvorio, tu nastanio, samo pola sata od mora i sat vremena od ove gube, a da ne navijam za njih. Već za one koji su 500 km dalje od mene.

Tvoja volja je, Bože, bila da me staviš u veliku obitelj gdje je velika većina hajdukovaca. Tvoje kušnje su bile hoću li ja to izdržati. Tvoja volja je, Bože, bila i da odem studirati u Split. Je li tako? Naravno da je. I da nakon faksa ostanem još dvije godine tamo raditi. A sve to samo da me još više izgradiš i ojačaš, i da nikad, ali nikad ne pomislim navijati za onu bagru i šaku jada. I hvala Ti na tome.

Hvala ti!
  • Noel
    21.5k
    Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandatBlueshadow86

Vrlo vjerojatno Rudeš. Gorica eventualno kad Carevića maknu. Ili Hajduk sljedeće sezone kad će ih trebat čupat za ostanak u ligi.
  • Nogo
    11k
    Osijek smjenio Željka Sopića

• Nogometni klub Osijek smijenio je trenera Željka Sopića nakon poraza od Lokomotive.

• Sopić je nakon treninga održao sastanak s predsjednicom kluba te je postignut sporazumni raskid ugovora.

• Prema neslužbenim informacijama, Tomislav Radotić bi trebao preuzeti vođenje momčadi do kraja sezone.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/osijek-smjenio-zeljka-sopica/158185
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Negdje sam procitao ime nasljednika Tomislav Stipic, vjerojatno samo nagadjanja ali zanimljivo svakako.
  • KtcGoat
    5.3k
    Radoticu ce ovo biti prvi samostalni seniorski angazman
  • GOAT
    7.8k
    Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandat…Blueshadow86

Poljska/Mađarska pa se vraća u HNL "spasiti" xy klub od ispadanja i onda opet tako u krug
  • shameless86
    1.9k
    tak sam i ja procitao..stipic prvi trener,radotic pomocni
  • Zg123
    3.6k
    Stipic isto briljira u zadnja 2 anagazmana, ne znas koji mu je duze trajao
  • modri-kibic
    1.5k
    Čuić u Poljsku
  • Blueshadow86
    5.1k
    Stipic isto briljira u zadnja 2 anagazmana, ne znas koji mu je duze trajaoZg123

Baš i ja gledam… zadnji angažman mu nije trajao ni puna 3 mjeseca. A pazi klub koji je trenirao - MAS Fes :rofl:
  • Ivdzo11
    9.8k
    650k, s bonusima na milijun eura za ono drvešce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.