• KristijanHR
    304
    Volio bih da to malo govno zaigra protiv nas pa da mu naš doktor Miške propiše terapiju
  • KtcGoat
    3k
    Tribina objavila da je Sopa dobio otkaz
  • Marc
    907
    Znači gospon Analitičar po drugi puta otkaz u sred podcasta.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Tribina objavila da je Sopa dobio otkazKtcGoat

Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandat…
  • prefontaine
    6.9k
    O dubino bogatstva, i mudrosti, i znanja Božjega!
    Kako su nedokučivi sudovi njegovi i neistraživi puti njegovi!

I zaista, nedokučivi su sudi Njegovi! Ljudskom mozgu nejasni. Koliko se puta do sada upitah "zašto si me stvorio baš u ovome vremenu, a ne nekada prije, prije 50, 100 godina, jer očito tome vremenu pripadam, a ne ovome sadašnjem."

Koliko se puta do sada upitah "zašto si me stvorio baš u ovome dijelu Kraljevstva Tvojega, zašto ne recimo 1000 kilometara sjevernije, a ne u ovome kršu?"

Ali, Tvoji su putevi tako čudni da si me voljom svojom tu stvorio, tu nastanio, samo pola sata od mora i sat vremena od ove gube, a da ne navijam za njih. Već za one koji su 500 km dalje od mene.

Tvoja volja je, Bože, bila da me staviš u veliku obitelj gdje je velika većina hajdukovaca. Tvoje kušnje su bile hoću li ja to izdržati. Tvoja volja je, Bože, bila i da odem studirati u Split. Je li tako? Naravno da je. I da nakon faksa ostanem još dvije godine tamo raditi. A sve to samo da me još više izgradiš i ojačaš, i da nikad, ali nikad ne pomislim navijati za onu bagru i šaku jada. I hvala Ti na tome.

Hvala ti!
  • Noel
    19.6k
    Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandatBlueshadow86

Vrlo vjerojatno Rudeš. Gorica eventualno kad Carevića maknu. Ili Hajduk sljedeće sezone kad će ih trebat čupat za ostanak u ligi.
  • Nogo
    10.4k
    Osijek smjenio Željka Sopića

• Nogometni klub Osijek smijenio je trenera Željka Sopića nakon poraza od Lokomotive.

• Sopić je nakon treninga održao sastanak s predsjednicom kluba te je postignut sporazumni raskid ugovora.

• Prema neslužbenim informacijama, Tomislav Radotić bi trebao preuzeti vođenje momčadi do kraja sezone.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/osijek-smjenio-zeljka-sopica/158185
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Negdje sam procitao ime nasljednika Tomislav Stipic, vjerojatno samo nagadjanja ali zanimljivo svakako.
  • KtcGoat
    3k
    Radoticu ce ovo biti prvi samostalni seniorski angazman
  • GOAT
    5k
    Da mi je znati koga će on dalje trenirati s obzirom na ovaj zadnji mandat…Blueshadow86

Poljska/Mađarska pa se vraća u HNL "spasiti" xy klub od ispadanja i onda opet tako u krug
  • shameless86
    1.5k
    tak sam i ja procitao..stipic prvi trener,radotic pomocni
  • Zg123
    3.5k
    Stipic isto briljira u zadnja 2 anagazmana, ne znas koji mu je duze trajao
  • modri-kibic
    1.4k
    Čuić u Poljsku
  • Blueshadow86
    4.9k
    Stipic isto briljira u zadnja 2 anagazmana, ne znas koji mu je duze trajaoZg123

Baš i ja gledam… zadnji angažman mu nije trajao ni puna 3 mjeseca. A pazi klub koji je trenirao - MAS Fes :rofl:
  • Ivdzo11
    9.3k
    650k, s bonusima na milijun eura za ono drvešce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention