• FazeN
    5.7k
    ne vi koji pljujete iz tjedna u tjedan vi ste navijaciFatos Beqiraj

Otkad je postalo u trendu da svi koji kritiziraju igru Dinama (pogotovo ovakvog!) su pljuvači i ne vole klub?
    Evo reći ću - za mene ovo nije Dinamo, ako me to čini pljuvačem jebiga.
  • Droljo
    25.6k
    Tabinasa i varelu nutra! I da deru dijagonale jedan na drugoga.
    Eto, otpetljao sam čvor.
    Molim
  • IceMan
    3.9k
    Ja se samo nadam da je bilo povišenih tonova u svlačionici i da nije nitko zadovoljan s ovim.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    da samo mi bi danas ovako losi bili i da je na klupi, Bjelica, Jakir, Cannavaro, Jozo Mate Frano. Igramo iza europe u varazdinu di uvijek imamo probleme na uzasnom terenu. Zelenika ti iscupa mrtvaca, isto ko Livi na drugoj strani.
  • njurci10
    480
    Gle lose poluvrijeme, cak jako lose.
    I nervozan sam samo gledajući tu nemoc.
    Pozitivna stvar je da ne može losije, i da će drugo (nadam se) biti bolje.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Dominguez i GalesicOrc123

Kao protiv Vukovara gdje su obojica iznosila loptu i odlicno izgledalo.

Ono sto mi je najveci minus u svemu, sto se nikad sa 352 nije probalo pa sa njima svojicom na RCB i CB i McKennom na LCB, imamo općenito igrače za sustav i formaciju 3-5-2(Perez Vinlof kojem ce jos bolje pasat LWB).

Medutim, nikako da probamo zbog ove kukavice na klupi i sljeđenja "klupskih planova" uklesane formacije..

Inače i oni iz RedBird su od Kloppa i Slota sad tražili da igraju 433 u Lpoolu i da ne smiju nikak drukčije, jer tak se vergla(priče koje nažalost ljudi puše da trener mora igrat po predsjednikovim zamislima i sustavima, još gore ako je to istina)
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    a od kad ja nisam navijac dinama ako virujem da cemo dobit ovo do kraja?
  • rioda
    14.2k
    Dobar potez je vađenje Hoxhe, Vidović i Stojković u paru su dosad dobro funkcionirali
  • Orc123
    15.2k
    mi i imamo momcad za 352...posto krila nisu krila.
  • Droljo
    25.6k
    Sad bi stojke mogao dva brza žuta pobrat :lol:
    Tak nekak smrdi....
  • Praskaton
    5.6k
    a od kad ja nisam navijac dinama ako virujem da cemo dobit ovo do kraja?Fatos Beqiraj

Ako ljudi kritiziraju da ne valja ne znači da se ne nadaju pobjedi.
    Znači ne da ne valja nego je ovo bio horor prvo pol.Nadam se da ćemo se probudit
  • User123
    48
    Dosli smo od toga da je veza od osuvijek najboljeg djela momcadi Dinama/ repke trenutno najlosiji dio Dinama. Trebaju tri nova igraca, ovo je katastrofa
  • rdl
    7
    ako nekom treba link neka se javi u DM
  • emilperska
    14.9k
    Vidović na krilu je kontracepcijska pilula..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.