• zadnjired
    635
    Dnevno politički cirkus da bi ekipi sa pol grama mozga servirali kruha i igara, omogućili im demokratsko pravo da stanu na stranu ovoga ili onoga te da bi im dali lažni osjećaj nekakve borbe i brige za domovinu. Kuiš, demoni prošlosti koji poput virusa čekaju da skoče i otmu nam našu državu. Kad je trebalo većina laprdala koji nas danas predstavljaju nisu bili zainteresirani za obranu naše domovine već je to učinila manjina onih koje smo danas gurnuli na margine društva.

Većina uživa u kurcobolji svom malom virtualnom svijetu gdje su ideali izbrisani, bog im je prljavi novac a ne spašavaju zemlju i domovinu nego vlastite guzice koje im redovno pune migranti koji krvavo voze bicikle po cijele dane da bi naši sunarodnjaci mogli imati snage i energije biti Alisa u zemlji čudesa.

Bolesno smo društvo kroz cijelu svoju povijest a što vrijeme više odmiče bolest će još bolje metastazirati jer je karcinom globalno rasprostranjena agenda koju će čovjek kao jedno sebično i pokvareno biće prihvatiti kao lijek a ne kao bolest.

Čini mi se da evolucijska prilagodba koja je tema brojnih knjiga iz biologije nikada nije bila aktualnija. Molim se samo dragom Bogu da nama Hrvatima da snage da prvenstveno očuvamo sami sebe i svoju obitelj a sve ostalo mislim da neće biti u našoj moći!
  • The Undertaker
    9.6k
    Lijepo je viditi mlade ljude nabijene optimizmom i elanom.
    A vremena nikad bolja, barem koliko ja pamtim.

Mijenjajte svijet, tko vam brani
  • Markelo
    3.7k
    Pa ovo što su Dabri napravili je degutantno. Išli gledat koje je pismo na grobovima njegovih predaka. Najgore od svega je što takvo lešinarenja novinarskog ološa, neće nitko ni osudit.
  • Progressive overload
    406
    Degutanto je to da Dabro ima ikakvo važnost u javnom prostoru a pogotovo u politici. Zamisli taj mentalni sklop mama ti je Srpkinja i ti pjevaš ili veličaš ljude odgovrne za ubojstava Srba. Pa on pjeva sam protiv sebe. Koliko moraš biti malouman za takvo nešto. Jadni Dabro ali ne zbog novinara nego zbog njega samoga.
  • Markelo
    3.7k
    Dabro je idiot što to pjeva i točka. To što su mu mama, baba i djed druge nacionalnosti je tu nebitno. Šta manji bi idiot bio da su mu preci Hrvati od kojih su neki pobijeni na Bleiburgu?
  • Progressive overload
    406
    Pa gore mi je iz tog razloga da on nije svjestan sebe i svog identiteta i onda takva osoba je još u politici te u vladajućoj koaliciji i obnašao funkciju ministra. Takav čovjek treba biti na marginama društva a ne na mjestu odlučivanja.

Pa bio bi manji idiot, bar bi mogao razumjeti zašto to radi, ovako mi nije jasan. To mi je kao da mi pjevamo nekaj protiv Dinama a navijači smo istog.
  • blueslavonija
    134
    znači Predrag Mišić i xy drugih hrvatskih srba su idioti po tebi jer su oružjem branili svoju domovinu Hrvatsku ?
  • blueslavonija
    134
    https://hr.wikipedia.org/wiki/Aschova_paradigma
    ovo testiranje staro sad već 76 godina je zorno pokazalo da su ljudi ovce i ništa drugo. točnije 80% ljudi.
    serviraj im mišljenje, stav, pumpaj ih kroz tzv medije i dobiješ stado.
  • Progressive overload
    406
    Jebeno, kako je Penava rekao: ti meni amputiraš ono kaj nisam rekao. :lol: Di sam ja to napisao ili nekaj slično?
  • blueslavonija
    134
    "Zamisli taj mentalni sklop mama ti je Srpkinja i ti pjevaš ili veličaš ljude odgovrne za ubojstava Srba. Pa on pjeva sam protiv sebe. Koliko moraš biti malouman za takvo nešto."
    ti si upravo upao u taj narativ kojeg šljam od tzv medija širi.
    pa kakve veze ima ako mu je mama srpkinja s njegovim likom i djelom ? što ćemo s drugom polovicom očevom ? to je nebitno ?
    to su toliko primitivna razmišljanja da nemam ni volje nekom objašnjavati. povukao sam ti paralelu s hrvatskim srbima (identitet !) koji su osjećali dužnost braniti svoju Hrvatsku od srba. pusti sad dabru kao dabru, on je potpuno nebitan. mi smo očito bili naprednije društvo prije 100 i kusur godina kad su postojali hrvatski pravoslavci i velikani poput Svetozara Borojevića ili Josipa Runjanina.
  • Droljo
    25.5k
    da nemam ni volje nekom objašnjavatiblueslavonija

Ni nemoj.
  • blueslavonija
    134
    ako nemaš što reći pametno idi slikaj kako jedeš kobasicu
  • Droljo
    25.5k

Hehe. Kak si mi spustio. Idem odmah. Hvala
    A ja sam te samo podržao...
  • blueslavonija
    134
    bilo bi osude da seciramo korijene nekom Boris Dežuloviću koji dan prije 18.11. piše "jebo vas više Vukovar". ovako nema .
  • Progressive overload
    406
    Prva stvar, jel je Dabro branio RH? Da si povukao tu jebeno glupu paralelu sa Srbima braniteljima.

Druga stvar, ja nisam ni rekao da on nema drugu stranu obitelji, ako kažem da postoji srpska to ne znači da negiran očevu hrvatsku stranu, kao što taj intelektualac Dabro a i ti to radite.

Treća stvar, pošto si podijelio paradigmu, jel si možda pomislio da si ti dokaz te paradigme.

Moja poanta je da Dabro ni sam ne zna kaj je, nešto slično kao transgender ekipa. Deluzionan je. Ne prihvaća stvarnost, tj poriče dio sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.