• NORTE
    22.6k
    Sastav (tportal)

Livaković - Valinčić, Galešić, McKenna, Goda - Vidović, Mišić, Zajc - Bakrar, Beljo, Hoxha.
    DinamoDoKraja

Bakrar u prvoj, a on nam je jedina napadačka opcija u Genku.
    Varaždin je svakako bitniji, posebno nakon -2 od Genka, ali meni je to ipak malo čudno.
  • Yovitssa
    966
    Meni je čudno da Perez Vinloef ide na klupu...
  • hb1
    425
    Zadnjih par sezona jako neugodno gostovanje za nas, isto tako današnja pobjeda i 3 boda, gledajući raspored nas i Hajduka, mislim da donosi ogromnu mirnoću 2 tjedna prije derbija, dojma sam, kao što je i glasilo moje zadnje pitanje za podcast, da ćemo sa ova 3 boda potvrditi da smo vratili taj autoritet u HNLu i da smo na dobrim tračnicama da vratimo naslov. Jako važna 3 boda, sretno plavi!
  • striko
    3k
    Na instagram story jeste li znali piše da je dinamo od povratka Varaždina u gostima svake sezone osvojio 4 boda dakle, pobjeda i poraz. Provjeravaju li uopće šta objavljuju?
  • Jos-Optimus
    9.8k
    a jbg stari, svi bi da rotira, ali da nikoga ne zamijeni
  • rioda
    14.2k

Piše u članku da ima sitnih ozljeda
  • Thor
    2k
    Ajmoooo dinamoooo! :victory: :heart:
    Btw ja sam vec u varazdinu :strong: :lol: cekam ko zapeta puska
    Lepi je dan,toplo,al ima.smjega jos
  • Xpert1992
    436

A kad zapravo nemas puno opcija. Racunam da se Topic odmara za uzvrat u Genku, Lisica ocito nije spreman da krene od prve, ostaje ti samo Bakrar kojeg ce vjerojatno zamjenit Lisica kasnije. A Bakrar u cetvrtak je odigrao koliko? 10, 15 minuta pa se ocekuje da unatoc danasnjoj tekmi bude spreman za cetvrtak.
  • Praskaton
    5.6k
    Ne vidim problem,nek rotira.I treba.Pa i na klupi su igrači Dinama i iste zahtjeve se stavlja pred njih.
    Pobjeda ko god nastupio.Mora !
  • Nemrem igra Dinamo
    5.3k

Od povratka u SHNL, dakle od 2022. se računa... I to je točno, svake sezone smo odigrali x i pobjedili u VŽ.
    Screenshot-20260222-115544-Sofascore.jpg

Ergo, danas lagana 3 boda :cool:
  • Jos-Optimus
    9.8k
    Igrom slučaja u Varaždinu kod obiteljskih prijatelja, žene nam popustile i stariji mali i ja idemo na tekmu sa frendom, ovo mu je prvo gostovanje (7 godina ima), valjda ćemo ga pamtiti po dobrom :smile:
  • ShanKu
    2k
    Danas Mišić zabija
  • Mihael2305
    1.4k

Zabija di?

Fotografa pored gola il zaštitara u Midtyllandu?
  • Jos-Optimus
    9.8k
    i ja mislim da je to taj dan
  • Droljo
    25.6k
    Sutra moraju dobiti žuti barem McKenna i MišićSAS1987

Zadnje dvije tekme (bez kupa) kad mišić nije upisao ni minutu izgubili smo od istre i vukovara :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.