• NitkoBitan
    35.6k
    Ako se dovoljno odmaknemo na tablici treba pustit Vukovaru :grin:
  • Jurki
    23.4k
    nisam inace za to da se bilo kome pusti.. ali u ovom slucaju... definitivno DA.
  • Kruno
    1.3k
    Samo da Cibalia uđe umjesto njih.
  • MarK
    1.4k
    ne bavimo se time nismo mi takvi ali možemo izaći s klupom i juniorima da ih malo razvijamo.
  • Jurki
    23.4k
    Pišu šarani da je celavoj prevari vjerojatno odzvonilo i da se spominje u kontekstu novog trenera Joszef Boszik, trener Nafte iz Lendave.
    Mađari ocito fakat odlucili dodati gasa da sunovrat u drugu ligu bude jos brzi i bolniji.
  • Efes Pilsen
    15k
    Ne znam covika, al ako mu je konkurent Dino Skender onda jebiga.
  • Krizy
    68.5k
    Serge Cosmi - Rijeka HNL: 3-1-6 11:16, 1.00
    Željko Sopić - Osijek HNL: 1-5-6 8:21, 0.67

Benzinac Željko zajebao i Cosmija :groan: :rofl: :rofl:
  • Dadox
    1.3k
    Uvjeren sam i dalje da Osijek ostaje uz veliki sudački poguranac.Vulovar suprotno.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Koji je, po vama, razlog što je Osijek ovako nevjerojatno i sramotno loš? Mislim, na papiru su oni ok ekipa, je li razlog u psihi igrača, jesu li toliko u banani pa nevjeruju sami sebi pa su shodno tome takvi i rezultati?
    Nije upalilo s Rožmanom, nije upalilo ni sa Sopićem…
    Liga je užas, ali je jebeno zanimljiva ova borba za ostanak. :smile:
  • Zagi
    15.5k
    Mislim, na papiru su oni ok ekipaBlueshadow86
    Mnoga ta imena su izrazito precijenjena. Usporedi ih sa Goricom , ništa to bolja ekipa nije.
    Par bodova su ispod "papirnate vrijednosti" ali ne puno.
  • Facke
    8k

Komoleksne pitanje. I jake tekse za odgovoriti. Al ak vec drugu sezonu budes v takve situacije neke debele ne stima. Sad kad pogledas , pod Coppitellijem i Rozmanem nisu tulke lose igrali. Ali su se jebene nafulali.

Po mene je Sopic pogresil v vodenju ekipe. Nemres ti v ekipe tera je v takvem negativem nizu same biti general i strog. Tu prve moras biti pravi psiholog. Moreju ju mu treningi biti dobri , se stimati al ak ti jebes ekipu non stop i gradis si autoritet na Malenice onda debele gresis. Dosta trenera se tak spekle vu vodenju ekipe tera je v losem nizu. Te je krivi pot.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Ako se dovoljno odmaknemo na tablici treba pustit Vukovaru :grin:NitkoBitan

Da, ajmo se vratiti u Mamićevo doba. To bi bio sumrak kluba i svega za što smo se borili. Probati dobiti sve do kraja, a oni nek se bore.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Koji je, po vama, razlog što je Osijek ovako nevjerojatno i sramotno loš? Mislim, na papiru su oni ok ekipa,Blueshadow86

Točno. Samo na papiru. Realno, stoperi su im loši, vezni red s propalim Teklićem još gori. Napadači koji ne mogu gol zabiti. I na kraju, loš trener koji nije nikakvu kemiju u ekipi stvorio.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Iskreno, kada sam vidio da su u zimskoj pauzi dopeljali Karačića, Teklića, Bubanju, Bornu Barišića, onog Akerea i ne znam još koga, mislio sam da će se hladno podići s dna pa čak se i potući za, recimo, 7. mjesto, al izgleda da sam se prevario i to gadno, haha.
    Nisu meni to wow igrači, daleko od toga, više manje su to igrači koji su van forme, slabo igrali u svojim klubovima, al ono, smatrao sam da su ipak dovoljno kvalitetni da pobjegnu sa začelja HNL-a.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Bio bi red i da naši južni prijatelji daruju Vukovaru nešto, oni su zasad dvaput dobili, a busaju se kak domoljubi :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet