• Mr Anderson
    17.9k
    Rip Robert Duvalldinamozivivjecno

Odličan glumac, čini mi se dosta podcijenjen kod nas. Iako je imao puno većih uloga, meni će uvijek ostati u pamćenju njegova epizodna uloga u Apokalipsa danas.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Vidim da se slaže dobra lista
    Band of brothers
    Wire
    Narcos
    Chernobil

U biblioteku dodajte "Rome" (Stari Rim na HBO)

https://youtu.be/Qcz189fJt0U?si=XUsELq-4BFYjGYCT
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Seriju za koju sam baš zapeo da sam zadnji put sam gledo je valjda je ona Hrvatska-ukrajinska "Šutnja"

@Eduardo Tvrđavu sam odgledao kad je izašla malte ne. Serija solidna-jako dobra, iako je standardno naglašeno to srpsko čojstvo, junaštvo, herojstvo kao i da ima mitomanije značajnije prisutne.
    Međutim, kao i što su Južni vetar (film i pogotovo seriju) i recimo "Močvara" i brojne druge serije sa uključenom pucačinom, misterijom i slično, tu prekodrincima treba skinit kapu. Puno bolje su nego Hrvatske.

Što se filmova tiče, preporuke nekih poznatih klasika i nekih možda manje poznatih:

Shutter Island
    (Di Caprio i Mark Ruffalo)
    Radnja se odvija na otoku koji je pretvoren u hibrid zatvora i ludnice.

Eyes wide shut : Tom Cruise i Nicole Kidman u glavnim ulogama. Dobar mix trilera, erotike i detektivističkog žanra.

The Town: akcijski, pljačkaši banaka,
    Glume Ben Affleck, Blake Lively, J.Renner

The Departed: akcija, krimi, humor
    govori o dva života policajca, jednog koji kao na pladnju sve ima, a drugi koji se mora dokazat itd.
    Glume Di Caprio, Matt Damon, Mark Wahlberg, Jack Nicholson

Das Leben der Anderen( na našem je prijevod Život drugih)
    Radnja: život u obe strane Berlina za vrijeme socijalizma i podjele grada i Njemačke.

Seven
    Brad Pitt i Morgan Freeman u glavnim ulogama detektiva koji istražuju niz "čudnih" zločina.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    SvadbaDinamosaur

Nisam i ne planiram to gledat.

Činjenica je koliko god možda nam prekodrinci bili antipatični,ljigavi, ovakvi ili onakvi, kinematografija im je dvije razine iznad naše. Pogotovo u doba bivše režimske države.
  • Dinamosaur
    2.9k
    kako NISI? Moja kćerka od 11g je dala ocjenu 9/10
    Sad cu ti spoilat..jedna baba ustaša a druga baba četnikuša, to je vrh zabave

Od filmova pocni sa: `12 gnjevnih ljudi'
  • nkdz
    1.1k

Eric Dane i njegove posljednje rijeci koje je posvetio svojoj obitelji i svijetu.
    Nisam baš gledao njegove serije ali mislim da bi svi trebali iz ovoga nešto pozitivno izvući i nauciti više cijeniti neke stvari u životu.
    Pocivao u miru
  • Navijač Dinama
    11.7k

Trailer za film Peaky Blinders.

Uz Ciliana Murphja. Glumit će Barry Kheogan te Tim Roth, hr.javnosti poznat po glavnoj ulozi u filmu 260 dana.
  • masacusec
    7.3k
    Di CaprioNavijač Dinama

Jedan od najboljih glumaca današnjice...ovo kaj si naveo, shutter island i departed, zatim dnevnik košarkaša, vuk s wall streeta, gatsby, žal i mnogi drugi.
    Nema filma u kojoj nije odigrao vrhunsku rolu
  • Noel
    19.6k
    Jedan od najboljih glumaca današnjice...ovo kaj si naveo, shutter island i departed, zatim dnevnik košarkaša, vuk s wall streeta, gatsby, žal i mnogi drugi.
    Nema filma u kojoj nije odigrao vrhunsku rolu
    masacusec

Svaka čast na svakoj od tih uloga, međutim u filmu Što muči Gilberta Grapea je po meni ostvario svoju najbolju ulogu. Film je sam po sebi fenomenalan ali on igra tu kao još dijete nevjerojatnu ulogu.
  • Kruno
    1.3k
    Gledam trenutno serrije the pitt svaka peporuka u rangu mi je Dr House. Realno sve prikazuju.
  • Omake
    16k
    24 meets ER. Fantastičan pacing, odlični likovi, pogotovo Robby, Abbot, Mel i Dana. Nije za ljude slaba želuca.
  • Droljo
    25.6k
    Sa dome se Steven Seagal prebacio na rtl. Uskoro počinje 'Utjerivač Pravde'
    Jebeno. Utjerivač :lol:
  • Pacho
    14.9k
    Nije film, ali je Michael Mannova reklama za Nike football uz soundtrack iz njegovog Posljednjeg Mohikanca. Teski klasik.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.