• Mr Anderson
    17.8k
    Rip Robert Duvalldinamozivivjecno

Odličan glumac, čini mi se dosta podcijenjen kod nas. Iako je imao puno većih uloga, meni će uvijek ostati u pamćenju njegova epizodna uloga u Apokalipsa danas.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Vidim da se slaže dobra lista
    Band of brothers
    Wire
    Narcos
    Chernobil

U biblioteku dodajte "Rome" (Stari Rim na HBO)

https://youtu.be/Qcz189fJt0U?si=XUsELq-4BFYjGYCT
  • Navijač Dinama
    11.6k
    Seriju za koju sam baš zapeo da sam zadnji put sam gledo je valjda je ona Hrvatska-ukrajinska "Šutnja"

@Eduardo Tvrđavu sam odgledao kad je izašla malte ne. Serija solidna-jako dobra, iako je standardno naglašeno to srpsko čojstvo, junaštvo, herojstvo kao i da ima mitomanije značajnije prisutne.
    Međutim, kao i što su Južni vetar (film i pogotovo seriju) i recimo "Močvara" i brojne druge serije sa uključenom pucačinom, misterijom i slično, tu prekodrincima treba skinit kapu. Puno bolje su nego Hrvatske.

Što se filmova tiče, preporuke nekih poznatih klasika i nekih možda manje poznatih:

Shutter Island
    (Di Caprio i Mark Ruffalo)
    Radnja se odvija na otoku koji je pretvoren u hibrid zatvora i ludnice.

Eyes wide shut : Tom Cruise i Nicole Kidman u glavnim ulogama. Dobar mix trilera, erotike i detektivističkog žanra.

The Town: akcijski, pljačkaši banaka,
    Glume Ben Affleck, Blake Lively, J.Renner

The Departed: akcija, krimi, humor
    govori o dva života policajca, jednog koji kao na pladnju sve ima, a drugi koji se mora dokazat itd.
    Glume Di Caprio, Matt Damon, Mark Wahlberg, Jack Nicholson

Das Leben der Anderen( na našem je prijevod Život drugih)
    Radnja: život u obe strane Berlina za vrijeme socijalizma i podjele grada i Njemačke.

Seven
    Brad Pitt i Morgan Freeman u glavnim ulogama detektiva koji istražuju niz "čudnih" zločina.
  • Navijač Dinama
    11.6k
    SvadbaDinamosaur

Nisam i ne planiram to gledat.

Činjenica je koliko god možda nam prekodrinci bili antipatični,ljigavi, ovakvi ili onakvi, kinematografija im je dvije razine iznad naše. Pogotovo u doba bivše režimske države.
  • Dinamosaur
    2.9k
    kako NISI? Moja kćerka od 11g je dala ocjenu 9/10
    Sad cu ti spoilat..jedna baba ustaša a druga baba četnikuša, to je vrh zabave

Od filmova pocni sa: `12 gnjevnih ljudi'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.