• Efes Pilsen
    15k
    Magic je u nedavnom intervju rekao da se na TV vise ne vraca.
  • mlinchica
    5k
    novo pojačanje Maxsporta je...Vladimir Balić.Marktwain

To bi bilo posebno iskustvo.
    Zamisli memova .. pfffff..

Di je Rajko? :cool:
  • fakin
    3.2k
    a jbga to tako ide, dok svi drugi šute tovari se i rukama i nogama i prstima i noktima i obrvama grebu za sebe i bore se na sve moguće načine. vjerojatno je iduće gašenje zone.
  • Georg Koch
    7.3k
    Vjerujem da shvacamo koliko daleko su otisli oni dolje i koliko su mocni u tim nekim krugovima, koliku masineriju imaju iza sebe.

Kada je taj isti Josko Jelicic jako ruzno ismijavao neke igrace Dinama (Josip Pivarić - Plivarić) te podrugljivo pricao o klubu i upravljanju istim, nikom-nista! Bez ikakve osude, opomene i isprike.
    Kada Josko Jelicic to isto/slicno na sebi svojstven nacin radi/prica o nekom drugom, u ovom konkretnom slucaju o klubu s juga i njihovim stvarima - problemi, opomene, isprike!!!
    Pametnom dosta!

I sada krene optuznica 2 dana nakon ovoga slucaja.
    Optuznica na stranu, Josko na stranu, pricamo o necem drugom.

Realno, nama odgovara da oni brane NH, kriju njihova (ne)djela i dalje idu istim putem. Dao Bog da jos vise skrenuli u tu stranu puta, jer sve to nama samo olaksava posao.
    No tema je ovdje dosta dublja, tema je kolike centre moci imaju, koliko upravljaju raznim sferama, koliko ne staju i koliko su prljavi ili ti ga šporki kako sami kazu.
    Ako nista, vjerujem barem da cemo ih na terenu dotuci.
  • flajšmašina
    256
    Kakva panika jer je HT maknuo Jelicica. Dajte malo udahnite.
  • Marktwain
    1.2k
    Utopio se. :rofl:
  • KtcGoat
    2.9k
    Objektivno gledano mislim da im je najpametnije da dovedu nekoga ko nije igrao ni u Dinamu ni u hajduku. Npr Aljosa Vojnovic ili neko slican
  • fakin
    3.2k
    ti kao da si danas prvi put upalio internet. ovo je 848 njihov potez, odnosno titranje jajcima na svaki njihov mig
  • Carmichael
    530
    Neće se ni HT baš proslaviti ovim potezom. Uz očitu Valentinu, puno pregleda su dobivali upravo radi njegovih "komentara" koji su ljudima bili smiješni, zanimljivi, što već.. a sada ostaju bez toga. Tko god dođe, može bit i pametniji i objektivniji, al neće im donijet toliko pregleda koliko je donosio Jeličić

Kako kažu, revolucija jede svoju djecu..
  • T90d
    2.7k
    Jednu želju imam. Da ih UEFA opet na ljeto kazni, od ovih naših korumpiranih gadova ne možeš ništa očekivati, ionako su skupa u talu sa LJPV (moram paziti na rječnik inače će i Zona završiti pod istragom ili gašenjem)

Zabrana registracije igrača, izbacivanje iz Europe, šta god. Pa nek se guše od muke.

Zloćudni kancerogeni tumor naše države!
  • fakin
    3.2k
    znači dirneš se u nh letiš odma s posla. šteta što je jeličić radio za mamića, da nije mogao je dobiti vezano za ovo jednu poruku podrške, ali ništa od toga kad je s glavom surađivao.
  • Dendle71
    281
    kakva moc? Zaj... se sa stvarima koje ih udaljuju od nas a bogami i od europe. U biti je to jeftini pokusaj ili cin odvlacenja paznje sa bitnih problema koje imaju.
    Nek samo nastave tako.
  • Fabercaster
    820
    U roku 72h su uspjeli "riješiti" lajavog Jeličića.
    S druge strane Lučić je parazitirao na budžetu kluba 7 mjeseci nakon što je otpisan.

Dok god su im prioriteti ovako posloženi blago nama. :cool:
  • KtcGoat
    2.9k
    Dok oni i dalje druge optuzuju za svoj neuspjeh ja sam miran. Samo nek nastave, retardi
  • DiddyGuela
    5.5k
    Jelicic mi ne djeluje kao netko tko bi se usrao i sutio. Mislim da ce ih nastaviti udarati putem drustvenih mreza jos jace nego do sada. Kokice u ruke i popratiti "bratoubilacki" sukob tovarske sekte vs jele strijele! :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet