• Pacho
    14.5k

:grin:

To je zbog 64x zooma prilikom slikanja.
  • WorldPeace
    9
    ↪Tom Hanks Eto. Na svu sreću propao je luđački plan u kojem se pokušalo ocrniti migrante, ali samo one muslimanskog porijekla. Pitanje je hoćemo li ikada dočekati dan kada će ljudi shvatiti da ne dolaze migranti sami od sebe u hrvatsku, već zato što nam nedostaje radna snaga. A zašto nam nedostaje radna snaga? E pa to je pitanje za nekog drugog.

O njihovoj lošoj asimilaciji možemo pričati nadugo i naširoko, ali srž problema ne leži u migrantima, već u onima koji su nas doveli do toga da nam je demografija u totalnom kolapsu. Da se mene pita, počeo bih s mjerom "pravo na život od začeća" :grin:
    cibona

Demografija nam nije u totalnom kolapsu, dolazi AI i ostat ce samo sljakerski poslovi. Kakva god demografija da nam je, to nije opravdanje za uvoz nekompatibilnog stanovnistva. Govoris o "onima koji su nas dovelo do toga", čitaj HDZ, a opravdavas uvoz stranaca od strane tih HDZovaca i preko kojih se ti HDZovci bogate tako da ruše cijenu rada domacim Hrvatima sto ce dodatno srozati demograifju Hrvata, pogotovo Hrvata nizeg staleža, a ti nam ljudi trebaju. Narod koji nema nižu klasu nestaje. Sve je manje Hrvata a zelih ih dovesti u budućnosti da se još moraju baviti sa SAO Krajinom islamista i SAO Krajinom nepalaca, genijalan potez.

I na kraju, jezivo je da neko opravdava uvoz islamista jer je neka časna tamo poludila. Znači svi ti getoi sva ta silovanja i sav taj pad kvalitete života pored islamista diljem Europe pada u vodu radi jednog anegdotalnog slučaja iz Zagreba.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pakistanac-27-koji-je-izbo-covjeka-u-zetovom-tramvaju-dobio-12-godina-zatvora/2458366.aspx

Jel i ovo izmisljeno?

edit: Da je prorok Muhamed osobno spasio neku Hrvaticu od bijelog silovatelja, i dalje sam protiv uvoza islamistickih arapa, ma da su najdivniji. To nije moj narod.

edit2: I nema Šankova i Pivice ako ovi postanu većina.
  • Droljo
    25.4k
    DemografijaWorldPeace

Tu sam stao. Gdje je zapelo?
  • WorldPeace
    9

Misliš kod mene osobno? Pa jel imaš kakvu sestru. Al da nije drolja.
  • Paggini
    76.2k
    Tuđman, Pavelić, nepalci, islamisti, sestra drolja

Sve u tri posta, dobro si počeo
  • Hnlovac
    4.3k
    Samo jedna kratka info za demografiju i neću više, u siječnju ove godine izdano je 30% manje dozvola, uz značajan pad J Azije (40-50%) i Afrike (70%) u odnosu na siječanj 2025. Srbija i Bosna oko 0 ili u jakom minusu, 10% više Makedonaca

Pad je najveći u građevini i nastavit ce se s obzirom da je prošle godine prodano manje nekretnina neg 2024 i završavaju obnove javnih objekata u potrebnim podrucjima

Isto tako, porastao je broj rođenih (u cijeloj Europi jedino Hr, BiH i Portugal), a migracijski saldo hrv državljana ide prema 0 (2017 je bio -30 tisuća). Bolje stanje nego prije definitivno
  • WorldPeace
    9

A pljuvanje po časni i opravdanje za zamjenu stanovništva ste pustili 2 stranice. Samo istina, poštenje, čast, čiste namjere...
  • cibona
    7.8k
    Kao prvo tu si ravno pet minuta i prvo što si napravio jest nakačio se na moj komentar od prije tjedan dana.

Tvoj post je pun floskula, generaliziranja i stigmatiziranja. Kažeš da nam demografija nije u kolapsu, mogao sam odmah prestati čitati nakon te rečenice.

Ja sam bio kristalno jasan. Mogu shvatit da ne mogu svi ljudi gledati širu sliku, ali da nekome nije jasno da su strani radnici dovedeni zato što nam nedostaje radne snage, e to nova razina ludila.

Na ostale stigmatizacije poput onih da sve strane radnike zoveš islamistima, silovateljima itd nemam snage trošiti riječi. Dovoljno mi je što to čitam na dnevnoj razini na facebook komentarima. Zaključno, da ponovim, o lošoj asimilaciji stranih radnika možemo pričati nadugo i naširoko, ali srž problema ne leži u njima, već u ljudima čije su politike dovele da ovisimo o tim isitm stranim radnicima.
  • WorldPeace
    9
    Nije nam trebalo 30 000 dostavljaca hrane kad nas je bilo pola milijuna vise, ne treba ni sad. Izmisljena radna mjesta za komfor urbanih botova, prouci si kako Wolt i Glovo krpaju minuse, dobivaju besplatan novac jer su nositelji modernog trpanja Indijaca i Nepalaca u Europu. Ja želim biti okružen ljudima koji prakticiraju osnovu higijene, makar ekonomija propala (a ne bi, samo bi HDZ šefovi morali više platit Hrvate i ne bi mogli svake godine mijenjat BMW 7micu). Narod nije u sluzbi BDPa, nego bi BDP trebao biti u sluzbi naroda. Ali i da bi propala ekonomija, a ne bi, rađe propadnem okruzen mojim narodom. Ugl:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

Grad od 100 000 ljudi, 1400 zena i curica silovano, sto se policija usudila iznjet u javnosti, znaci da uklonis zene starije od 50 i cure mlade od 10(iako ti koje simpatiziras vole i takve), dobijes situaciju da je 10% mladih žena tog grada silovano od strane pakistanskih bandi, a policija i mediji su ih ignorirali jer bi kao ispali rasisti. Toliko o generalizaciji, stigmatizaciji itd. A i u nas bi takvi kao ti, Mojmira i HDZ sutjeli da se tako nesto zbiva, jer ne daj Bože generalizirati....
  • WorldPeace
    9
    Mogu shvatit da ne mogu svi ljudi gledati širu slikucibona

Ne, ti ne gledaš širu sliku nego propagiraš HDZov narativ s RTLa i HRTa.
    edit: Šira slika je budućnost moga naroda.
  • WorldPeace
    9
    Od pivi volim Velebitsko nefiltrirano, imate ga za kupiti u Vrutku.
  • jedan u nizu
    17.5k
    Nije nam trebalo 30 000 dostavljaca hrane kad nas je bilo pola milijuna vise, ne treba ni sad. Izmisljena radna mjesta za komfor urbanih botovaWorldPeace

Tada nije bilo potreba za tolikim narucivanjem, niti je bilo opcija. Danas je drugacije, i trziste to zahtijeva.
    Puno je vise restorana, fast foodova nego prije. Ja mislim da danas svatko zabrije da zna raditi burger i onda otvori svoj plejs i propadne za pola godine. Oni koji opstaju, opstaju radi dostava najvise. U jednu ruku to stvara dodatna radna mjesta, jer omogucava da mali restorani posluju.

Takoder, ako cemo tvojom logikom ,danas je puno radnih mjesta izmisljeno.
    Jebote cijeli ovaj IT sektor je retardiran i izmisljen. Samo kako bi ja i ti mogli tu tipkati i pricati o Nevisticu, Kranjci i smrdljivim tovarima. Radi naseg komfora ti ljudi rade racunala, mobitele, odrzavaju internet, rade i odrzavaju servere.

Trebali bi se mi vratiti na ulicu, čošak, klupicu, igraliste, birtiju pa tamo pricati o demografiji, a ne ovdje, samo hranimo izmisljena radna mjesta.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Tuđman, Pavelić, nepalci, islamisti, sestra droljaPaggini

Prosječni jutarnji razgovor na poslu
  • jedan u nizu
    17.5k
    Žuja se koristi vodom iz cisterne, odvratna piva. Osjetljiv sam na kamenac.WorldPeace

Stari, koliko cisterni bi trebalo da se to napravi :lol: :lol:

I gdje se nabavlja ta voda iz cisterni?

I jos misljenje da kamenca ima samo u cisterni a ne u pipovači. :rofl:
  • WorldPeace
    9

Ne, ne treba nam 30 000 dostavljava, niti toliko restorana. Trziste bi se prilagodilo da nema toliko dostavljaca, neka propadne ko ne moze opstat. I sada bi propali Wolt i Glovo koji rade u minusu ali ih drze na zivotu oni kojima pase zamjena stanovnistva. Inace hrvatski dostavljaci su izbaceni iz dostava sto dumpingom cijena sto time da su bili diskriminirani i nisu dobivali voznje. Dostava i ugostizeljsstvo je propalo od kad je Wolta i Glova, kvaliteta usluge se strmoglavila. Da ne pricamo o tome da ti ljudi vecinu place salju van Hrvatske. Trziste nista ne zahtjeva, trziste uzme sto se nudi, a nudi se neprekidni uvoz jeftine radne snage jer su kvote ukinute.

Jel znas kako se zaposljavaju stranci i dobivaju dozvole? Imaš firmu, ne zelis placat Hrvate 1400 eura, objavis na zavodu oglas za 30 radnika, placa minimalac. Ako ti se nitko ne javi od domacih ljudi u 30 dana, dobivas dozvolu .za zaposljavanje 30 stranca za minimalac. Odvratan antihrvatski mehanizam. Da ne pricam o.tome kako agencije za uvoz stranaca nude poslodavcima lovu ispod stola, pa je pitanje otkud ta lova itd itd. Malo je stao uvoz jer se HDZu trese vlada i ne bi dobili izbore sa jos 200 000 stranaca vec sad ljudima puca film.

Dolazi AI, za 10 godina 90% uredskih poslova nece biti, i sto ce radit ti ljudi ako ce sljakerske poslove preuzet stranci? AI revolucija ce stvorit situaciju da ce biznisi buducnosti bit poljoprivreda, turizam, obnovljivi izvori energije, sve gdje imamo brutalne potencijale. Al zato nas se planira unistit do tad. Najveci resurs je sigurno drustvo, čega se odricemo da hdz pseudopoduzetnici uzmu od sirotinje i stave sebi više u džep, a vi ih naivno opravdavate. Pazi opstanak države i ekonomije ovisi o 30 000 dostavljaca i 5000 trovačnica, moš mislit. Koliko moraš bit opranog mozga da ti je BDP ispred opstanka naroda. Da ne pricam o pritisku tih 250000 stranaca na cijene jeftine hrane i rente stanova i kuca. Kad mi uskogrudni ljudi pričaju o široj slici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.