• DerHerrKool
    343

Ziher je nakon Minhena odlučio ić po abecedi
  • Sajla
    18.1k
    Ima netko iz Futsal Dinama, tko je blizak ili radi u klubu? Jer odgovor na mail i Instagram poruku nisam dobio, a radi se o članstvu.T90d

isto i kod mene
  • NKDZ86
    7.6k
    , javite se @Mr Blue ak je još u tome
  • Mr Blue
    4.5k
    Javite se privatno slobodno svi koji imate neki problem s članstvom u FD :victory:
  • Beky
    40
    Meni jutros odgovorili na mail u vezi clanstva,imali su tehnickih problema sa tiskanjem
  • Eduardo
    28.6k
    @Papastrumf možeš mi molim te objasniti zašto za jednog člana imam opciju PRODULJITE ČLANSTVO, a za drugog ta opcija uopće ne postoji?

Obojici je članstvo isteklo, ali sustav ih očito tretira različito. U čemu je razlika? Zašto sustav jednom nudi produljenje, a drugom ne?

Što to konkretno znači? Da drugog člana moram ponovno učlaniti kao novog člana?

Molim pojašnjenje jer ovako djeluje nelogično i zbunjujuće.

e8zqka8pfsjqtkeh.png

BTW, činjenica da je učlanjivanje i produljenje članstva nikad nije bilo jednostavnije, no mišljenja sam da trenutni sustav i dalje nepotrebno komplicira stvari, pogotovo za obitelji s više članova. Za svaku člansku iskaznicu moram iznova unositi iste podatke, kao da sustav nema nikakvu memoriju. Poseban problem je privola, koju moram ponovno ispunjavati, iako se radi o istom roditelju/skrbniku i istim uvjetima.

U današnje vrijeme ovakve stvari mogu i moraju funkcionirati doslovno u dva klika:
    • odabereš članove kojima produžuješ članstvo
    • jedno plaćanje i gotovo

Sve drugo je nepotrebno gubljenje vremena i živaca... bez formulara iznova, bez ponavljanja istih suglasnosti, bez printanja privola, bez tri klika viška po članu.

I samo da unaprijed otklonim rješenje koje se često nudi... nemojte mi pisati da uključim automatsko produljenje za iduću godinu za svakog člana. To nije poanta. Poanta je da osnovni proces produljenja mora biti jednostavan, brz i logičan, bez obzira na to hoće li netko koristiti automatsko produljenje ili ne.
  • Papastrumf
    21.8k

Zatrazene su promjene za ubuduce. Svjesni smo da ima mjesta za napredak kod online uclanjenja i produljenja.
    Daj mi samo posalji podatke na privat za ove dodatne clanove da vidimo o cemu se radi.
  • lukaoj
    153
    slao sam 3 puta mail i svaki put dobijem samo onaj genericki odgovor, a nema nikakav broj telefona od odjela za clanstvo...
  • Papastrumf
    21.8k
    Posalji meni direkt.
    Poslao sam ti mail u inbox.
  • Nolifer
    14k
    Samo da javim, članska je stigla i v žepu je!

:up: :victory: :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.