FazeN
wolfgang14
Angažirao sam neku agenciju i uspio sam saznati da mi je uklonjeno s uslugom "Mediastalker" dakle netko je platio tu uslugu i uklonio to. — FazeN
Postoji li neka platforma gdje se videozapisi mogu ostaviti a da se ne radi ovolika cenzura? — FazeN
Čuo sam i za taj "kick" i te ostale pizdarije, ali zanima me kad provode ovoliku cenzuru postoji li mjesto gdje se može sigurno objaviti istina što rade i kakvu cenzuru provode. — FazeN
FazeN
nije to cenzura nego jednostavno skidanje sadržaja za koji nemaš autorska prava — wolfgang14
wolfgang14
KtcGoat
Ako ti se da, možeš se pozabavit sa načinima kako izbjeć to, tipa naravno prekriti Maxsport oznaku, "obrnuti" sliku, staviti onaj zrcalo efekt (ako znaš na kaj mislim) i tak te neke sitnice. To će ti pomoć da te ovi njihovi tool-ovi ne ulove. — wolfgang14
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.