• cibona
    7.8k
    cibonase žestoko napalo kad je napisao da ćemo biti šokirani kad saznamo istinu o časnoj sestri.Oluja

Tako je. Bio sam ljevičarski ekstremist, troler, nevjernik. Sada je jasno da ta osoba nije normalna, a do jučer je predavala djeci u školi...
  • Sajla
    17.8k

Nova trasa protezat će se uz Fallerovo šetalište i potok Črnomerec te će objediniti pješačku, biciklističku i tramvajsku infrastrukturu

Tramvajska linija Prečko-Ljubljanica-Črnomerec koja velikim dijelom nema doticaja s cestovnim prometom? To bi bilo izvrsno! Potrajat će koje desetljeće da dođe do toga, ali...
  • jedan u nizu
    17.4k
    Tramvajska linija Prečko-Ljubljanica-Črnomerec koja velikim dijelom nema doticaja s cestovnim prometom? To bi bilo izvrsno! Potrajat će koje desetljeće da dođe do toga, ali...Sajla

Iskreno, mislim da se tu misli samo na dio na Srednjacima gdje je u planu tramvajska pruga koje ce ici od Horvacanske do Remize.
    Tako da bi se tu objedinila ta pjesacko-biciklisticka ruta uz tu tramvajsku.

Koliko god bi linija skroz do Crnomerca bila odlicna, mislim da tamo prostora za to nema.

Mislim kazu da bi taj zeleni koridor bio sirine 25 do 40 metara, pa mozda i ima mjesta za prugu, ali mislim da se tu mislilo na cijelu sirinu koridora u koji je ukljucen i potok i pripadajuci mu nasipi.

I kada bi to bila tramvajska pruga, to vise nebi nazivao zelenim koridorom :sweat:
  • Sajla
    17.8k
    pa ide na struju, sve na struju je zeleno :lol:
  • Hnlovac
    4.2k
    dosta bitna stvar. Kao i produžena Šarengradska , kao I produžena Vrapcanska do buduceg Jarunskog mosta

Velike stvari koje su zapravo morale biti rješenje i prije 40 godina. Grad je sramotno lose povezan sjever-jug
  • Noel
    19.3k
    Ovo sa časnom je samo jasni pokazatelj zašto je hrvatsko društvo i politika u takvom šizofrenom stanju zadnjih godina. Na društvenim mrežama haraju kvazi desničari/vjernici/domoljubi koji pišu hrpu laži,sranja i gluposti. Priglupa zadojena mladež i zadojena starudija padaju na njihove gluposti. Tako na primjer trenutno na društvenim mrežama glavni desničarski influenceri heroji su bivši mamićev plaćenik,klošar i hdzov trol. Osuđeni narkoman i huškač kojem su odlučili ukinut emisiju, vjeroučitelj koji je ušao u politiku i prvak je u paćeničkim i srcedrapajućim urbi er orbijima. Svećenici koji zagovaraju sve suprotno vjeri i evanđelju, bave se glupostima umjesto svojim pozivom. Priglupa rulja nema ni mozga ni dara shvatit o kakvim se licemjerima,lažovima i huškačima radi.

Onda se čude neki kad je bolesna i poremećena lijeva propaganda sve jača u Hrvatskoj. Tko će reć dosta woke ludilu? Poremećeni desni influenceri i političari?

Ovo pišem i zbog Dinama. Ista ta bagra stalno pljuje po Bobanu i Dinamu po društvenim mrežama a priglupa rulja to puši. Dinamo Možemo Nauković Boban Mudražija Jugoslaveni. Najgore je jer hrpa ljudi od kojih očekuješ da imaju dve čiste u glavi (akademici,svećenici,itd.) puše tu mantru i šire ju.

Ljudi pazite se, pazite kaj čitate, promislite o tome, promislite o onome kaj vidite i čujete, pogotovo koji djelite konzervativne normalne ljudske svjetonazore spas od poremećene bolesne ljevice neće donijet bolesna i poremećena desnica. Ne postoji manje zlo, zlo je zlo.

I nemojte se dat u politčke glupe rasprave po Zoni.
  • Tom Hanks
    4.8k
    To možete i na sebe primijeniti oko medija, jer kada je prvotno ta lažna priča izašla 99% vas je brže bolje izašlo divljati o migrantima i napadu na hrvatske krscanske vrijednosti. Pa ako se ispostavilo da toga uopće nije bilo onda se to mora i znati i biti pouka za ubuduće da se stane na loptu dok se sve ne raščisti
  • Dino
    5.1k
    Grad je sramotno lose povezan sjever-jugHnlovac

Mislim da bi odizanje ili spuštanje prometa u odnosu na željeznicu dosta promijenilo stvar, cijeli zapadni dio grada od Zagrebačke pa skroz do Vrapčanske, odnosno Škorpikove je prerezan na pola, a sadržaji su koncentrirani na jednoj od te dvije strane. Ovo kaj veliš s Vrapčanskom bi bio "Zvjezdana staza" doslovno, a trebalo je takav put riješiti odavno...
  • cibona
    7.8k
    Eto. Na svu sreću propao je luđački plan u kojem se pokušalo ocrniti migrante, ali samo one muslimanskog porijekla. Pitanje je hoćemo li ikada dočekati dan kada će ljudi shvatiti da ne dolaze migranti sami od sebe u hrvatsku, već zato što nam nedostaje radna snaga. A zašto nam nedostaje radna snaga? E pa to je pitanje za nekog drugog.

O njihovoj lošoj asimilaciji možemo pričati nadugo i naširoko, ali srž problema ne leži u migrantima, već u onima koji su nas doveli do toga da nam je demografija u totalnom kolapsu. Da se mene pita, počeo bih s mjerom "pravo na život od začeća" :grin:
  • Ludovic IX
    10.5k
    a gle, jako puno onih koji se busaju u prsa domoljubljem su otišli u njemačku sad a i godinama prije.. nek se vrate pa će ljubit hrvatsku zemlju i maknut migrante koji više neće bit potrebni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.