• Droljo
    25.3k

Ja sam samo rekao da ih je financijski unazadio. Lovrić, topčagić i sl. pa nisu nikog imali za prodat nakon ok rezultata. Bjelica je bio i sportski direktor tad.
  • Dzoni
    4k
    Izgleda da sam bio u krivu u vezi Istre, nema tu ni a od neke ambicije
    Na kraju sezone se ne bi iznenadio i da se Osijek dokopa 4.mjesta koliko se naši klubovi samouništavaju, ako se zbroje sad
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Cemu ovakav zakljucak? Maresic moze ic slobodno za 3 i pol mjeseca. Da su se sad inatili njemu, kako bi on to vratio na terenu?
  • mali M
    9.6k
    ma znam, samo komentiramo. I Marić je kod nas bio sportski direktor pa su bili iznad njega oni koji su rekli "da" ili "ne".
    I nisu imalo "ok rezultate" nego vrhunske za jedan HNL u kojem ti postoji gigant poput Dinama.
    "Financijski unazadio" je pak sad termin koji možemo koristiti za sve. Tom logikom je i nas Boban financijski unazadio Villarom i Ljubičićem.. A znamo da je donio i brdo dobrih odluka.
    Uglavnom, puno su donjeli krivih odluka od vrha kluba do valjda skautskih službi.. Lovrić je budimo pošteni za jedan Osijek u tom periodu kad se činio kao okej igrač, sasvim logična kupnja bio. Da ga nije Osijek vjerojatno bi ga Hajduk pokupio.. Samo kažem da je u tom trenutku on bio nekakav kakti hit igrač lige. Sad tu mi malo glumimo generale poslije bitke jer znamo kako se sve rasplelo...
  • Droljo
    25.3k
    Sad tu mi malo glumimo generale poslije bitke jer znamo kako se sve rasplelo.mali M

To mi je uža specijalnost.
  • Dzoni
    4k
    On im je najbitniji stoper i ulaskom u kvalifikacije za KL, makar ništa ne napravili, se dobije taman dovoljno da se nadoknadi ovo što su sad prepustili hajduku.
    Sad su ostali samo na klincima i Nasraouiju na stoperu i ovom novom Fincu koji je nikakav.
    U 1mj od obrane koja je dobra za top 5 do obrane koja je po kvaliteti možda 2.najgora
  • Blueshadow86
    4.8k
    Dobar transfer za tovare. Marešić je za njihove prilike najbolji stoper u ekipi i među najboljim stoperima u ligi. Navikli smo na njihovu užasnu transfer politiku, ali ne treba ih uvijek ismijavati, ovo je za njih top posao.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    pa slazem se, ali kakve predstave ti ocekujes od njega ako ga nasadis 2 roka zaredom?
  • Zagi
    15.4k
    Sad tu mi malo glumimo generale poslije bitke jer znamo kako se sve rasplelo...mali M

Jer je drugi klub u pitanju.Koga tu briga za Osijek?
    Da smo ga mi u to doba htjeli, uvjeravam te da bi bilo PREGRŠT dokaza da je to katatrofalan potez čim bi se pojavila ta glasina.
  • mali M
    9.6k
    Da smo ga mi u to doba htjeli, uvjeravam te da bi bilo PREGRŠT dokaza da je to katatrofalan potezZagi

ma tu na Zoni imamo pregršt dokaza za svakog igrača kojeg najave da bi mogao doć ili koji stvarno i dođe :lol: Nekima je i lova za Belju bila katastrofalan potez, Zajc islužena slovenska prevara koju više nitko neće, Stojković prevara bez ligamenata, Sergi prevara bez kuka.. Il je MPV bio prevara bez kuka.. više neznam.. al kužiš u kojem smjeru idem
  • Dzoni
    4k

Ove sezone unatoč tomu što su ga nasanjkali već jednom mu je forma i dalje sjajna za HNL prilike i klub u kojem igra
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Opet se to malo s Bjelicom pretjeruje. Ta "all in" sezona je izgledala tako da se kupilo za 6 i prodalo za 5 mil, a sezonu prije se bilo u plusu 8 milja eura. U tom trenu klub budžeta 30+ milja. Predstavlja se kao da je Bjelica sad prodao zlatne rezerve i izvore vode i zemnog plina i time zapečatio sudbinu svojih unuka.

A za samog Lovrića, pa on je briljirao 4 i pol sezone u kontinuitetu (svaku 20+ g/a) prije transfera i preko faking Gorice došao do reprezentacije. Ista liga, tko bi očekivao da će u Osijeku pasti do razine da ima 3 gola u 50 utakmica
  • Zagi
    15.4k
    A gle koliko nas je. Normalno da ima hrpa različitih mišljenja.
    Opet, kroz vrijeme filtriraš čije mišljenje više cijeniš , a tko je fakin.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Jebiga, Bjelica je frisko uspio s Petkovicem, pa je mislio da moze i s Lovricem. Uostalom, nama su spakovali Bockaja za prakticno isti iznos.
    Pod Bjelicom je Mierez dosegnuo vrhunac cijene i tu su si sami krivi sto ga nisu spakirali u Rusiju.
    Najveci problem tog doba je preprodajni potencijal ekipe, ali Osijek se u isto vrijeme dici i svojom skolom, pa je malo smijesno da se nije uspilo napravit nikakvu smislenu post Bjelica tranziciju sa nekakvim kosturom i par mladih igraca. Cak je i Sibenik uspio dovest par smislenijih igraca od Osijeka.
    Smijesan mi je narativ u kojem se sve svodi na Bjelicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet