• Sajla
    18.1k
    Sad malo gledam in musicDroljo

meni ipak na prvom mjestu ovogodišnjeg line-upa spaljeni tipovi iz The Flaming Lips. bend koji izda album na 4 CDa koji moraju biti pušteni istovremeno na 4 uređaja jer je na svakom pojedinačnom disku samo dio miksa... luđaci :) ali sumnjam da budem ih gledao ako ne dobijem karte na nekoj nagradnjači

Kim rang-lista:
    1. Kim Deal
    2. Kim Gordon
    3. Kim Min-jae :lol:
    sad bih najradije stavio i Kim's Watermelon Gun od Flaming Lips

Preporuka od PagginijaPaggini

fala! dobar i ovaj Ojeda, tko bi rekao..
  • blueslavonija
    113
    s klincima sam pratio ovaj show, zaluđeni su bili. ova mala je pobijedila a kad je ovo izvela tata je gutao knedle skrivečki.
  • NB86
    17.4k
    Jack white je ikona, vrijedi i njega na inmusicu odslusat, i solo albumi su mu top, zadnji nema lose pjesme
  • Droljo
    25.3k

Je. Slažem se. Moj propust.
  • blueslavonija
    113
    dečki moji večeras denfam ne znam ni sam zašto. ocrnjuju ih, gade ih pa neka njima u čast ide ova . urša raukar approve this :)
  • blueslavonija
    113
    RIP Toby Keith. Živjele birtije !
  • Paggini
    76.1k

Tate su još uvijek tate di tutti tata. Kakav bend jebemti mater
  • Droljo
    25.3k

Vidi se da si mlad. Ja sam oldskul trešer i ne volim baš li la nanana pa onda ovo što jim krasta :rofl:

• Paggini
    76.1k
    oldskul trešerDroljo

Ma ništa trešerija, samo pederane ove umjetničke
  • puxigadjurdja
    2.7k

Rekao bih The Strokes 21. stoljeća ali strokes su i sami krenuli s novim milenijem pa bi rekao The Strokes generacije Z ili kako već. Uglavnom dobri dečki njujorčani.
    Nakon Televisiona, Velvet Undergrounda, Blondies, Talking headsa, Feeliesa i eto spomenutih strokesa još jedan bend s "tipičnim Ny" zvukom.
  • Paggini
    76.1k
    I ovaj njihov kakti frontmen, Cameron Winter, također ima izvrstan solo album. Dobar bend, bit će to dobro, samo da krenu još više udarati koks i sve pet
  • Sajla
    18.1k
    samo da krenu još više udarati koksPaggini

to me podsjeća na jedan od najboljih naziva albuma ikad - "Taking Drugs To Make Music To Take Drugs To" i Spacemen 3

• Paggini
    76.1k
    J Pierce je izmislio drogu za sve narkomane valjda. Spacemen 3 je ok, ali Spiritualized je svemir za sebe, doslovno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.