• Kujtim Shalla
    8.7k
    Petko ubjedljivo najgori igrač na terenu. Žuti karton bez veze i zamjenjen na poluvremenu ,ne znam jel pretrčao 16 terac sve ukupno. Ne znam umjesto koga bi kod nas igrao a dobru bi pinku kod nas primao . Sreća pa nam je jedini problem ostao Dino Perić:lol:
    Večeras interesantna tekma hearts vs rengers
    PS ovaj što je petka zamjenio zabio gol
  • NORTE
    22.5k
    Ko uspije nać neka stavi povučene var crte poništenog gola Craiove za 2:0 protiv fcsba.

Pljačka neviđena, crta ide kroz igrača.
  • NORTE
    22.5k
    Mogao bi Jagušiću stvarno prisjesti transfer u Pao, ako će igrat malo i samo ulazit s klupe to mu nikako na garantira odlazak na spominjani SP.
    Manje minuta znači manje prilika za nešto pokazat, asistirat ili zabit, a tu dolazi i priča o razvoju.
    Ne kažem da će tako i bit, ali može mu se dogodit da bude igrač s klupe, čega se i bojao.
  • ShanKu
    2k
    Danas su obje ekipe slavile golove Vlašića :sweat: kod Torino - Bologna
  • Krizy
    68.1k
    Kopenhagen bi mogao u Ligu za bedaka :rofl:
  • Ivdzo11
    9.2k
    Novi kiks Panathinaikosa, Jagušiću posljednje minute susreta :shade:
  • rioda
    13.9k

Takav je plan razvoja
  • Sajla
    18k
    Celtic zabija za 2-3 pobjedu kod Kilmarnocka u zadnjim sekundama utakmice, Araujo preskače reklame i ogradu i skače na tribinu s navijačima... a meni krene fantazija o npr. Valinčiću koji u zadnjim sekundama ruši neke Engleze ili Nijemce za prolaz u Europi i skače na tribinu u Kranjčevićevoj :) ali mislim da ne bumo tak skoro imali stadion u ZG gdje se ovak lako dolazi s terena na tribinu ili obrnuto :rofl: i to još gostujuću!

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.