• Sajla
    18k
    lik jednostavno mora nekaj lamprdat i niti ne razmišlja kaj pričaHebimir Strašni

i ako uzmemo da si u pravu i da lik ne razmišlja - njemu refleks nije da blebne za jedini hrvatski klub koji konstantno nekaj igra u Europi i koji je osvojio 90% titula u zadnjih 20 godina da je dobar. ne, bez razmišljanja se veli "dinamov protivnik je nikad lošiji, nikad slabiji". pa je li to Istra ili Fener, uvijek je u njima problem što su izgubili, nije prirodno da dinamo bude dobar. razumiješ poantu? previše se to ponavlja i sigurno ima utjecaja i na posjetu. percepcija našeg kluba u javnosti nije ono što bi trebala biti.

BTW, di si vidio snimku?DerHerrKool

nije stvarna snimka. maxsport, mogu premotati program 7 dana unazad pa sam gledao "prijenos"
  • criticus
    6.2k
    Samo Dinamo, hajduk i rijeka imaju pozitivnu gol razliku u cijeloj ligi.
  • blueslavonija
    100
    mamić ga je odavno prepoznao kao neprijatelja i nabio na k... :rofl:
  • Jurki
    23.3k
    nije slučajnost da je Rijeka odigrala najgoru utakmicu baš protiv dinama, pa Istra, pa ovi, pa oniSajla

Zlobnici bi rekli da svi skidaju gace Dinamu i namjerno igraju slabo.
  • Ivdzo11
    9.2k
    VIDEO: Hajdukovci ovo nisu očekivali, pogledajte što ih je dočekalo na Opus Areni

Na Opus Areni ih čekaju loši vremenski uvjeti. Naš reporter je po dolasku zabilježio i prve pahulje snijega, a kako to izgleda provjerite u videu.

:lol:
  • Keyser Soze
    18.2k
    Franko Andrijašević zabio u debiju za Orijent
  • Zagi
    15.4k
    Danas jako bitna tekma za ostanak. Gorica-Vukovar u 15:00
    Ajmo Vukovar!
  • Peškaman
    8.6k
    Današnje pobjede Vukovara i Osijeka komplicira borbu za ostanak. U prijevodu veća šansa za ispadanje Lokomotive ili Gorice.
  • Droljo
    25.2k

Tak ja danas navijam.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Rekao bih da je Lokomotiva 99% unutra, Gorica isto tako ako danas pobjedi. U borbi za ostanak +4 ili +7 znači puno puno više nego u borbi za prvaka jer ovi na dnu nemaju šanse napravit seriju 4 ili 5 pobjeda kao što mogu ovi na vrhu. Među ostalim zato mislim da bez obzira što danas nije omiljeni lik Sopicev pothvat s Goricom vrlo podcijenjen kakvu je on seriju napravio i još pobjedio 4:0 u gostima ne bi li napravio bolji omjer
  • E46
    2k
    nadam se da ispadaju gorica ili lokomotiva, vukovar nadam se ne.
  • KtcGoat
    2.9k
    Vukovar po pobjedu, tovari i orbanovi x
    S tim mi odmaglimo tovarima opet na +7, orbanovi ostanu na zadnjem mjestu. Moj favorit za danas.
  • Mr Anderson
    17.8k
    Ne znam za ostale, ali ja nikako ne bih volio ispadanje Osijeka. Od svih koji su tu, želio bih da Gorica ispadne. Ako ih Vukovar mazne danas, to postaje izgledno.
  • shameless86
    1.5k
    vukovar definitivno zelim da pobjedi..a osijek i magarad kec ili x,svejedno
  • Droljo
    25.2k
    osijek i magarad kec ili x,svejednoshameless86

Kak je svejedno kad sam ja igrao jedinicu na Osijek? Daj razmisli malo prije tipkanja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet