• VolimDinamoOo
    297
    Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • Zagi
    15.3k
    Postava ista kao u Rijeci, jedino Topić umjesto Bakrara.rakurs
    Odlično.

Uz rezolutnu pobjedu, volio bi i da Lisica dobije koju povratničku minutu ako je u mogućnosti.
  • veselko tenžera
    7k
    Taman sam mislio da smo se riješili psihijatrije, al evo Bakrara umjesto Belje zadnjih 15ak minuta...
  • Zagi
    15.3k
    Beljo je nikakav zadnjih 15ak minuta i ta zamjena je uvijek producirala bolju igru.
    Moj dojam.
  • Laugreano
    5.3k
    I Córdoba umjesto Topica
  • jedan u nizu
    17.4k
    Beljo je nikakav zadnjih 15ak minuta i ta zamjena je uvijek producirala bolju igru.
    Moj dojam.
    Zagi

Dinamo - Vukovar, Beljo '84 gol
    Osijek - Dinamo, Beljo '77 (ponisten gol), '89 gol
    Dinamo - Steaura, Beljo '71 gol

Prije toga je utakmicu cijelu odigrao tek 05.10.2025. protiv Lokomotive, ujedno i jedina utakmica u kojoj nije zamijenjen u njegovoj karijeri u dinamu, sve do Vukovara (protiv Steaue zamijenjen u '89)
  • Zagi
    15.3k
    S druge strane svi Kuletovi golovi (7) .

Osobna statistika bilo kojeg igrača me ne zanima nimalo. Samo momčad.
  • Xpert1992
    415
    Postava je ocekivana. Sve mirisi na +8.
  • jedan u nizu
    17.4k

Kako mozes reci da je Beljo nikakav zadnjih 15ak minuta kada je covjek zamijenjen u svakoj utakmici prije toga?
    Tek u zadnje 3 utakmice nije zamijenjen i u tom razdoblju je postigao 3 gola i odigrao odlicno.

Isto tako mogu reci da je meni Kule nikakav prvih 60min.

Ili

Meni ove godine Zagorac bas brani jako lose.
  • Krizy
    68.1k
    Istra s četiri stopera, dva WB, dva zadnja vezna :cool:
  • Zagi
    15.3k
    Kako mozes reci da je Beljo nikakav zadnjih 15ak minuta kada je covjek zamijenjen u svakoj utakmici prije toga?jedan u nizu
    Fer. Preciznije bi bilo da je nikakav u dugom poluvremenu zašto je i često mijenjan oko 60.-70. minute.
  • NitkoBitan
    35.4k
    Ocekujem zapad na nogama i gromoglasan pljesak prilikom ulaska u igru Juana Jose Cordobe Zapate.
  • jedan u nizu
    17.4k

E to je vec vise fer :D

Makar, napadaci su specificni i treba imati povjerenje u njih. Kod njih gledamo ucinak vise nego kod drugih.
    Napadac moze odigrati neprimjetno 80min, i onda zabiti hattrick na kraju i bit ce igrac utakmice. Nekako mi je u prisvijesti podatak da najvise golova i pada na kraju utakmice. Nekada im treba dati priliku cijelu utakmicu.

Da je Beljo odigrao lose svih 90min 5 utakmica zaredom jasno je, ali kad mu nijednom ne pruzis priliku, malo je nespretno reci da nije igrac za zavrsetak utakice :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.