• ShanKu
    2k
    Protiv Istre sam več bio mokar, ali isplatilo se :strong: 5:0
  • rokikaciga
    11.3k
    Malo je offtopic ali zamislite da je netko od naših novinara dovoljno sposoban pitati ovakvo pitanje Kovu koji kao papiga ponavlja svaku pressicu iste odgovore na ista jebena pitanja

https://www.index.hr/sport/clanak/guardiolu-iznenadilo-takticko-pitanje-novinara-jebte-zelis-li-mi-biti-pomocnik/2760550.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

U jednom trenutku je Guardiola dobio pitanje Umira Irfana, novinara BBC-a. Irfan je podsjetio na članak koji je Guardiola osobno napisao 2006. godine, prije 20 godina, o problemima s kojima se španjolska reprezentacija susretala protiv Tunisa. "U toj kolumni govorili ste o tome kako se, kad se španjolski igrači iz prve linije spuštaju dublje, ako to naprave prebrzo, vezni red jako zaguši.

Kako pronalazite tu ravnotežu i kako trenirate igrače poput Semenya, Cherkija, Dokua i Fodena u zatvorenim prostorima i u tečnosti između njih, da vam to pomaže stvarati prilike, umjesto da teren postane jako zagušen?", pitao je Irfan.

"Hoćeš mi biti pomoćnik? Jebote, sjajan si. Imamo kvalitetu u kadru koji imamo. Trenutačno zapravo imamo samo jednog pravog krilnog igrača, Antoinea, i zato moramo složiti sustav u kojem će se igrači osjećati ugodno. Ništa više od toga. Kad budem imao 70 ili 80 godina, osvrnut ću se i reći da bih kao trener promijenio puno, puno stvari. Ideje oko iznošenja lopte i visokog presinga. Ali ako nemam krila, onda ni ne mogu igrati s krilima, moram pronaći drugo rješenje da se igrači osjećaju ugodno, ništa više", rekao je Guardiola.
  • prefontaine
    6.8k
    zamislite da je netko od naših novinara dovoljno sposoban pitati ovakvo pitanje Kovurokikaciga

Živo me zanima Kovin odgovor.
  • rokikaciga
    11.3k
    Mislim da bi odgovorio na razini. Glupa pitanja glupi odgovori.

Puno ljudi se tu sprda sa Kovom iz svakakvih razloga, ali uvjeren sam da je covjek vise zaboravio o nogometu nego itko od nas ovdje zna.
  • rioda
    13.7k
    Vječna tema foruma su "glupa pitanja glupih novinara na presicama", a onda kad forumaši dobiju priliku postaviti pitanja za Zona Dinamo podcast... Malo je reći da se baš i ne iskažu :zip:
  • Dzoni
    4k

Za početak prvo treba očekivati da napišu jedan pismeni članak bez AI
  • rokikaciga
    11.3k
    tko je kiksao, Niko, Kristijan ili Tomislav? :grimace:

slazem se 1/1.
  • rioda
    13.7k
    tko je kiksao, Niko, Kristijan ili Tomislav?rokikaciga

Forumaši koji njima postavljaju pitanja, krivo si me shvatio :grin:
  • rokikaciga
    11.3k
    ahaa, je, krivo sam te shvatio :grin:

Malo se osjecam prozvan al ajde :lol:
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.