• Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    niskoprodaja SučićaNavijač Dinama

Budimo pošteni, lako za Vafla, za ovo su svi iz IO morali glasat i odbili su onih 9 prvi put i prihvatili ovih 14, oboje sramotno. No da, nevjerojatno je da je uspio skupit sve promašaje, bilo ko tu od nas bi na sreću pogodio 1 od 10 igrača pri dovođenju
  • Nolifer
    13.9k

Da i? Slažemo se, da se ne slažemo.
  • Jurki
    23.2k
    Vjerujem Bjelici da ga je Maric bušio. Ali isto tak nebi vise nikad da se vrati.
    Bjelica je drugi mandat bez obzira na sve okolnosti koje mu idu u prilog - zesce zasral.
    Šamari od Lokomotive na Kranjci, uvođenje Perica u spicu na Poljudu. Davanje fakticki faraonskih ovlasti senatorima u klubu. Raspadom onog stozera on vise nije onaj isti trener.
    Isto tak, on voli svoje "bivse" igrace utrpati u klub.
    Mislim da bi suradnja Boban - Bjelica brzo dozivjela teski karambol koji bi bio jako stetan za klub.
    Reciklaza jedanput nije uspjela, nebi ni druga.
    Moramo se u buducnosti okrenuti drugim, mlađim i modernijim trenerskim rjesenjima.

Hvala za prvi mandat i doviđenja.

Edit: sere se po Kovacevicu da stvaramo malo prilika.. a sjecamo se jako dobro koliko smo kreirali malo šansi pod Bjelicom u oba mandata.. 1:0 i dobro je.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    kreirali malo šansi pod Bjelicom u oba mandata.. 1:0 i dobro je.Jurki

Slozio bi se sa vecinu stvari osim s ovim, u 1. mandatu mi smo bili stroj sa 2 postave, nije bas da smo imali malo sansi opcenito u utakmicama.
  • Nolifer
    13.9k
    Piše Mile,FelceAzzurro

Nogometaš ili?

:lol: :rofl:
  • Jurki
    23.2k
    u sezoni 19/20 smo u hnlu zabili samo 62 gola, a u ovoj smo vec na 44.
    Sjecam se da je fakat bilo puno utakmica 1:0..
    i ok rezultat je jedini bitan i nisam mislil time obezvrijediti prvi njegov mandat.
    Jedino kaj mu se mora priznati da je u tom mandatu stvarno puno rotiral.
    U drugom se pogubio skroz.
  • fakin
    3.1k
    Dosadni ste vise s pericem u napadu. To je bila poruka trenera sto misli o odnosu onih iznad njega prema njemu i klubu.
    Mozda to nije bio nacin za obracun, ali bio je jak potez.
    Maric i zajec su dno dna. Nadam se da cemo jednom saznati zasto je mmaee morao igrati, nekako mi sve tu vuce na necasne radnje
  • Mr Anderson
    17.7k
    Svaka čast Zajecu na svemu u prošlosti kao igraču, treneru, direktoru, predsjedniku. Hvala mu na svemu što je učinio za povratak demokracije, ali on ne smije imati pristup novcu na bilo koji način niti donositi važne odluke.
    To sam govorio prije više od godinu dana i nema veze s intervjuom Bjelice koji je samo potvrdio neke stvari. To su skužili i Manenica i Boban i zato su ga tiho maknuli u stranu.
  • Jurki
    23.2k
    bila, ne bila poruka. Ali se ne obracunavas s upravom i sportskim direktorom na takav nacin.
    Odradis utakmicu kak spada, na presici kazes sve kaj te jebe i ne valja.. i das ostavku.
    Ko gospodin, a ne da cekas cipelu.
  • mokoxax468
    1.6k
    Isto kao što mi je drago da je Marić zasluženo dobio otkaz te je Zvone preuzeo ulogu predsjednika, isto sam za to da se Bjelica ne vraća u klub. Ovaj intervju mi samo to potvrđuje.
    Nije se Bjelica sam doveo u Dinamo. Ove priče sada zvuče poput pranja obraza, no zna on jako dobro kako to ide u klubovima te očigledno je želio imati "upper hand", nije uspio i sada ide "jadan ja protiv svih" priča. Hvala na prvom mandatu Neno i svu sreću u daljoj karijeri (ozbiljno to mislim, ne sarkastično), no nadam se dalje od Maksimiske 128
  • Crle
    1.4k
    Kovačević > Bjelica
  • Laugreano
    5.2k
    Vjerujem da je Zajec bio izmanipuliran od strane MM
  • rokikaciga
    11.3k
    prosao si sito i reseto u nogometu u vise drzava, imas 60+ godina...kak mozes bit izmanipuliran? To mogu povjerovat za nekog klinca, ali ne za Zeku.
  • Crle
    1.4k
    Smiješno je da se uvijek nešto loše nalazi onima koji bi uletili kada je potrebno pa makar griješili, dok se raznorazne egotripere koji kod sebe ne vide nikakve greške i nikada nije do njih naziva generalima.
  • Mali dioničar
    19.6k
    Vezano za Marka Marića, dvije su mi stvari šokantne.

Prva je da uopće osoba njegovog životopisa dobije posao sportskog direktora u Dinamu.

Druga je njegovo samo ponašanje u toj ulozi i ne konzultiranje iskusnih stručnjaka koji su već prije radili u Dinamovoj školi, a koji su bili dobri s Marićem prije njegova imenovanja.

Ne znam u kojem trenu ga je prebacilo, ali to da je on nakon povjerenja kluba u njega sam za sebe zaključio da će on biti taj senior u Dinamu koji će postavljati Ivu Milića, Kristijana Polovanca i ekipu kako bi on, Marko Marić najiskusniji u toj piramidi je zapanjujuća.

Pa Boban, halo Zvonimir Boban je za posao voditelja škole zaposlio osobu koja ima jače iskustvo u tome nego Boban sam.

Bez uvrede prema Miliću i Polovancu, neki ljudi danas ne prihvaćaju Capellasa koji je prema iskustvu svemirski brod, a uzevši u obzir rezultate koje španjolske reprezentacije i klubovi postižu, dolazak njega mogu kritizirati samo frustrirani hrvatski treneri. Kad naši treneri idu na Bliski istok ili BiH, onda se diče svojim know-howom, a ne prihvaćaju argument da je know-how La Masie najbolja moguća nadogradnja know-howa Hitrec-Kaciana.

Tako da moje nerazumijevanje Marića i njegovih poteza seže i u školu nogometa, a ne samo u transfere. Za koje je isto tako bio, blago rečeno, upitno kvalificiran.

Vezano za Bjelicu, previše je gorčine bilo kod njega i on bi htio biti nakakv gazda, a trener to ne smije biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.