• austrijanac
    9.9k
    Oni s konja na magarca.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Očekivano obzirom na politiku integracije okupiranog teritorija. Isto je logično da Ukrajina ne želi pustiti Shakhtar da se ugasi iako od 2014 igra u Kijevu i realno teško će se vratit u doglednom vremenu
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Tudor navodno na privremeni rad u Tottenham, jebena specijalizacija - interim manager :lol:
    Nema ni otpremnine
  • Mr Anderson
    17.7k
    Čudo kako tog Tudora stalno zovu ugledni klubovi, a nigdje nije bogzna kakav trag ostavio. Ovakvi poslovi i jesu za njega, kratkoročni.
  • Kruno
    1.3k
    Znaci ode Totenham u drugu ligu.
  • Jaro
    11.8k
    Ma Tudor taman za kraj sezone - Sam Allardyce za siromasne, odnosno Samir Toplak za bogate…

Kaj igraca karijera znaci - uvjeren sam da je moj “omiljeni” Jakir duplo bolji i barem 5 puta moderniji trener od ovoga…
  • blue heart 72
    3.1k
    da, isti im je trener - Mauro Lustrinelli. Bio je nekada i napadač u Thunu (pred dvadesetak godina dok su igrali LP)
  • Krizy
    68.1k
    Kovač s Dortmundom u ligi ima skor 15-6-1 i tri boda manje od Bayerna, ali uz utakmicu više.
    U jako puno sezona unazad to bi bilo prvo mjesto, ali Bayern baš rastura.

Gledao sam sada povijest Dortmunda nakon 22 odigrana kola i Kovač je izjednačio drugi najbolji učinak u povijesti.

Najviše bodova nakon 22 odigrana kola Borussia je imala pod Kloppom 2010./11. (52 boda).
    S bodom manje slijede Kovač ove sezone, Favre 2018./19. i Tüchel 2015./16.

Kovač ima samo jedan poraz nakon 22 odigrana kola, što je također povijesni rekord uz sezonu 2018./19. pod Favreom.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Svaka mu cast, vjerojatno nas najbolji trener u ovom trenutku
  • rioda
    13.8k

Sramota za nogomet da se ovako nešto dogodi za vrijeme upotrebe VARa, ne kužim logiku da se ovo ne može pregledati
  • Pacho
    14.4k

A da stvar bude bolja, Bastoni je vec imao zuti. U nekom scenariju u kojem se ovo provjerava on dobija drugi zuti zbog ocite simulacije i imas skroz obrnutu situaciju.
  • lukaoj
    147
    Var se ne moze javljati za zuti karton, vrlo je jednostavno. Jasno je meni kud ti ciljas, ali oni su odlučili da se var koristi za 4 situacije - zaledje, direktan crveni karton, penal i zamjena identiteta. Ovdje je dodjeljen zuti karton te to nije u domeni vara.
  • NORTE
    22.5k
    Rusi registrirali Šahtar i zele da igra rusku ligu.Zagi

Sigurno neće proći i neće imati dopuštenje igranja uefa natjecanja.
    Ni klubovi s Krima još od okupacije 2014. nemaju nikakvu perspektivu ni mogućnosti zbog sankcija, ne mogu igrati ni ruske lige.

Čak i da ulupaju milijune u takvo što ne bi moglo proći, makar novim odlukama, jer je to u suprotnosti sa svim načelima međunarodnih odnosa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.