• Thor
    2k
    dinamo svima uplacuje na racun povrat clanarine i casti besplatnom clanarinom za ovu godinu :lol: i dodatno kupon za gemist/pivu i hod dog/cevose :lol:
  • Denle
    35

DAZ jos nije organizirao natjecaj, tako da nema jos idejnog rjesenja
  • barbax
    680

Da bi dobio idejno rješenje za stadion, prvo treba biti raspisan arhitektonski natječaj koji je je trebao biti raspisan još u svibnju prošle godine. Dakle oni skoro godinu dana nisu u stanju niti raspisati natječaj za idejno rješenje. S obzirom da će za 2 i pol mjeseca već svibanj ove godine, o idejnim rješenjima stadiona za sada možemo samo maštati.
  • Dzoni
    3.9k

Ovo je bilo doslovno prošle godine
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Meni je došla članska jučer , sa porukom našeg Zvone Bobana i sa njegovim potpisom , ništa mi ne može biti veće od toga i svaka čast svima koji su uložili ogroman trud u ovo. Stvarno predobra fora da se sa članskom otvori poruka . Tako da šta god da danas bude samo je ekstra bonus , od kluba za nas na Valentinovo. Ne mogu dočekati
    PXL-20260213-101416286-RAW-01-COVER.jpg
  • Filip 91
    2.2k
    moji prvi znaci demencije lol
  • jedan u nizu
    17.4k
    Ja bih rekao da mijenjamo dobavljaca opreme. Mozda Adidas pljune za raskid ugovora sa Castoreom i ponudi bolji deal :)

Ili da cemo imati dva dobavljaca :lol: ako se vec pise da je nesto nevideno.

Posto je i Fantom komentirao, znaci da je vezano uz marketing/opremu a ne infrastrukturu/stadion ili uz sportsku politiku
  • modri-kibic
    1.3k

Moja supruga je član ++. Došle su joj u dva dana dvije iskaznice :lol:
  • barbax
    680
    Ja bih rekao da mijenjamo dobavljaca opreme. Mozda Adidas pljune za raskid ugovora sa Castoreom i ponudi bolji deal :)jedan u nizu

Zašto onda kažu nešto neviđeno? Adidas oprema je kod nas već viđena :chin:
  • NORTE
    22.5k
    Idejno rješenje za stadion?Oluja

Najvjerojatnije bi trebalo biti to, dobro si se sjetio.
  • don
    18.4k
    samo se prisjetite Zona podcasta i Ivana Naukovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.