• crophantom
    3.1k
    Može doći ovakav na presicu ko Kayne, to je taj stil.
  • ElDorado
    10k
    Trebao bi mu jednu tekmu dati od početka u 11
  • Masto
    1.1k
    poznavajući kovačevića,cordobi će dat šansu tako da mu počne od prve minute il da mu uđe kasnije tokom utakmice
  • ElDorado
    10k
    Ja nekak mislim da osim lude glave ima nekaj u tom klincu
  • NKDZ86
    7.5k
    uzalud se nadate, od njega neće bit ništa, još 1 promašaj bivšeg SD. Niti u kolumbiji nije bio nešto
  • Sync
    26
    A postoji li još neki način na koji se nekom daje šansa osim ta 2 koja si naveo? :lol:
  • Mr Anderson
    17.7k
    A postoji li još neki način na koji se nekom daje šansa osim ta 2 koja si naveo? :lol:Sync

:rofl: :lol: :rofl:
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    @Mastozvani analiza :lol: :heart:
  • Ludovic IX
    10.5k
    sezonu prije nego je nama došao, 6G + 2A u 1400 minuta.. not great ali definitivno not terrible
  • IvanS
    508
    Kod Cordobe je čudno što nitko od nas ne zna stvarnu situaciju s njim.
    Jel ozljeda u pitanju? Jel oporavak od operacije (zahvata?), nespreman je (ako je, zašto je nespreman?), jel jednostavno ne zna nogomet, nezainteresiran je?? Koji k???

To što je igrao je premalo da bi mi za njega rekli da je truba od igrača. Koliko se ja sjećam, ono što je dobio šanse jest da je izgubio nekoliko lopti, ali sam i vidio da je brz, da je djelovao svjež i željan dokazivanja i sl.

Ako je taktički loš, pa jbmu već je kod nas pola godine, pa zar se tu ne može nešto napraviti da ga se taktički digne na neku razinu?
    Realno ako u SHNL-u ne može igrati, onda jbg.

Da li netko ima kakvu info, kakav je na treninzima?

Da sam ga gledao nekoliko utakmica po 90 min i da je bio najgori na terenu, prvi bih rekao goni ga u k...c, ali ovako ne znaš što bi mislio o njemu.
  • rioda
    13.7k
    Ako je taktički loš, pa jbmu već je kod nas pola godine, pa zar se tu ne može nešto napraviti da ga se taktički digne na neku razinu?IvanS

U zadnjih pola godine nešto je proveo na štakama, nešto u Kolumbiji i na Malti, najmanje u Zagrebu
  • deda
    43.7k
    Na treningu je najbolji, na terenu malo manje. :cool:
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    @deda ko sex , nekad mogu i 2 sekunde , a ponekad to odradim na brzinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.