• Paggini
    75.9k
    Kako stvorit neku prednost nad protivnikom kad te kogu potezat, udarat i rusit kako god i kada god?Crni86

Lako čak i za ovo, ali to stvara ekstremnu nervozu među igračima, a igranje pod nervozom i iznerviranošću je u startu katastrofa. To je glavna odlika Belovih utakmica, od tog grozomornog suđenja uvede među SVE igrače nervozu i nogomet postane krkljanac, ali uvijek.
  • Crni86
    19.8k
    Lako čak i za ovoPaggini

Ma nije lako. Pa zasto ces ic nekog proc 5 puta kad ce te povuc 5 puta i nece dobit karton…. Sta kao neutralna publika dobimo time? Da igraci prestanu igrat, prestane se ic 1vs1. Imam dojam da nasi auci misle da krkanluk i udaranje dize gledanost hnla, a ne driblinzi prodori i sl.

Naravno dodaje nervozu i sve, al utjecaj na igru je uzasan. I onda se cudimo zasto smo recimo mi stali… pa podsvjesno gledas druge solucije kad te vec szdac ne stiti. Zasto da hoxha izvoza pet puta oreca ovaj ga 5 puta potegne i faulira….

Covjek gusi i ne dozvoljava igru, a on misli kao da pusta cvrscu igru.
  • NKDZ86
    7.5k
    a dokaz kakav je seljak taj bel je kaj stalno pljuje po terenu, kad god ga kamera snimi, on hračne
  • Dzoni
    3.9k

Isključivi razlog zašto pušta grubu igru je taj što je tele i ne zna što je faul i što nije, pa je najlakše pustiti da većina tog nije faul pa udri brigu na veselje.
  • Crni86
    19.8k
    al onda uzmes tekmu od prije godinu dana isti teren isti protivnici pa kad nas je izmasakrirao….
  • Sajla
    17.8k
    Imam dojam da nasi auci misle da krkanluk i udaranje dize gledanost hnlaCrni86

kako drugačije objasniti da se od ove sezone kažnjava tek 4. žuti karton, a ne treći? krovna organizacija hrvatskog nogometa najmanje štiti sport, klubove i igrače koji su pod njezinom ingerencijom.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Sljedeci korak je cjepkanje lige u play offove za sve da bi se umjetno digla neizvjesnost, nesto kao Belgija. Logika i procjena je valjda da je hajducija imala previse suspenzija, pa to triba smanjit za konkurentnost.
  • badjibadara
    8.8k
    kako drugačije objasniti da se od ove sezone kažnjava tek 4. žuti karton, a ne treći?Sajla

U bundesligi se kažnjava svaki 5., nije to toliki problem, problem je nedosljednost.
    Kanga na Rujevici prošle sezone žuti za ništa, slično kao i Zajc jučer.

Dok istovremeno prilično grubi startovi prolaze bez bilo kakve opomene.
  • Sajla
    17.8k
    i Serie A i Premiership imaju pravilo da se kažnjava svaki peti žuti tako da se slažem da generalno nije problem u tom broju, nego u tome što sve naši suci dozvoljavaju. da su podigli s 3 na 4 pa prilagodili kriterij, to bi bilo nešto drugo. ali mi i dalje gledamo nekažnjena udaranja, agresivne razgovore sa sucima i sl. što bi sve trebalo biti sankcionirano. samo da nam Layec ne prodaje maglu u sudačkim pregledima i lakše bi to progutali. kriterij i konzistentnost, pa nek dignu granicu na 10 ako žele, samo da se pridržavaju vlastitih pravila.
  • lukaoj
    145
    ne radi to samo Belgijska liga, ovako iz glave sto ja znam, od liga koje su jace od nase, Grcka, Austrijska, Danska, Svicarska, Skotska, Ceska. Nije to los koncept jer svatko uvijek igra za nesto. Mislim, imali smo mi to pa nije zazivjelo.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Je, super je, igras najgoru sezonu, zaostajes 12 bodova i puff osvojis titulu jer podjelom bodova si odjednom opet u konkurenciji.
    To je silovanje ligaskog natjecanja, radis cijelu godinu da budes najbolji i onda neki debeli birokrat odluci da mu to nije zabavno. To za mene s ligom nema veze.
  • Z brega sam
    256
    ovo nam definitivno ne treba. Taman posla da se tovarija vrne v ožujku v igru. Ko ih jebe, draži mi je moment kad se sami pokopaju 3 put u sezoni.
  • Jurki
    23.1k
    Ne znam kak je uopce moguce napraviti playoff kod lige 10 da dobijes onda 34-36 kola.
    Teska debilana od lige. Najboljeg kaznjavas jer je najbolji.
  • Krizy
    67.9k
    To što koristi Belgija je nešto najgluplje ikad.
    Recimo da nakon 30 kola prvoplasirani ima skor 23-5-2 (74 boda), a drugoplasirani / trećeplasirani 13-9-8 (48 bodova).
    To je 26 bodova razlike koji se prepolove i padaju na 13 bodova prednosti.

Onda slijedi 10 kola u kojima prvoplasirani može imati skor 2-4-4 (10 bodova), a drugoplasirani 7-3-0 (24 boda) i prvak je.

Unatoč tome što prvoplasirani ima ukupni skor 25-9-6 (84 boda), a drugoplasirani 20-12-8 (72 boda).

Lako moguće da te pogode neke dvije ozljede ili loša forma u mjesec i pol zadnjeg kruga, a onih osam mjeseci u kojima si bio bolji i imao +26 ode u vjetar.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Ne trebaju ti ni hipotetski scenariji, prije dvije godine Brugge je bio uzasan, imao 12 bodova zaostatka, razlika se prepolovila i sustav koji je bio napravljen da sprijeci njihovu dominaciju je imao kontraefekt :rofl:
    Sustav smisljen da stvori umjetnu napetost..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.