• mrgud
    707
    Dugoročno nema sreče sa njime.Danas opet kao da su se igrači upoznali 10 minuta prije tekme
  • BBB Mataa998
    2.8k

To ja nisam rekao. Ali ako cemo mi protiv Rijeke razmisljat kako da zaustavimo taj njihov “goropadni” napad i zbog toga patiti u ofenzivi onda gadno grijesimo
    A Hajduk je relevantan za nekakvu usporedbu.
  • jedan u nizu
    17.4k
    Nadam se da ce Boban imati muda i zahvaliti se treneru na kraju sezone i nakon osvojene titule.
  • Masto
    1.1k
    Sad je trener kriv sto igrači smetaju jedan drugom
    Daju netočne lopte i ubačaje
  • ruicosta
    391
    ni slucajno, nije njegov posao da kaže igračima gdje da stoje iki trče
  • Praskaton
    5.5k
    Sad je trener kriv sto igrači smetaju jedan drugom
    Daju netočne lopte i ubačaje
    Masto

Da bar tokom tjedna postoji trening da to uvježbaju malo i neki čovjek koji bi to znao organizirat
  • Paggini
    75.7k
    Al ga brijete dečki, ima on svojih uzasnih utakmica za koje mu se treba srati, ali danas je s njegove strane postavljeno to bilo dosta dobro. Prvo poluvrijeme srednji blok, ovi nisu znali gdje su sa sobom, nisu prismrdili golu iako su imali 70 posto posjeda, a mi stvorili par jako dobrih situacija.

Drugo poluvrijeme je mogao ranije izmjene, mogao je ostaviti Zajca, mogao je, mogao je, ali da je Stojković ono riješio u prvom poluvrmeenu, imali bi 3 boda, Rijeka 2 udarca, nula u okvir i bio bi taktički genije.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Oda.covjek da je Neva blizu transfera :lol:
  • Olmic
    5.5k
    Nemam zamjerke danas za bas nista, sve logicno
  • austrijanac
    9.8k

Realno potez utakmice.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Solidna do dobra utakmica ukupno gledano. Ali on je tipican hrvatski trener. Ja stvarno ne znam po cemu on odskace od ostalih. Klasican, u hrvatski trenerski mentalitet uklesani kukavicluk, da kada se moze igrat na nulu da se MORA igrat na nulu i sve ostalo bi bilo grijeh.

I to govorim jer je doveden zbog leprsavog nogometa kojeg kakti gaji. Ali ja ne vidim nikakav leprsavi nogomet. Vidim ono kaj bi od ovakve ekipe u ovakvoj ligi ocekival kao neki minimum.

Sto ne znaci da to ne moze dat rezultat. Ali da ce on stvorit neku dominantnu igru u konstanti to ne vidim.
  • Praskaton
    5.5k
    Ma nije on danas ništa krivo napravio.Kakvih je utakmica Dinamo imao ove sezone ovo je bilo sasvim ok.

Al on nije trener za Dinamo nit može postat.Sa ovakvom ekipom to mora bit hrabrije,opasnije i oku ugodnije.
    Ako ćemo se zadovoljit sa pokojom pobjedom u europi onda može.
    Za napravit korak dalje u rezultatskom smislu moramo težiti boljem
  • Zg123
    3.4k
    Kenjate bezveze, ja najvise pljujem po MK al ovo danas je bilo ok. Jedino mu zamjeram sto nije malo prije osvjezio ekipu i to je to.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Dobra postavka Kove, i dalje nepobjediv u derbijima, da je bilo malo više koncentracije igrača bila bi 3 boda.
  • Dzoni
    3.9k
    Neopravdano puno pljuvanja po Kovi, nije bilo predobro, ali nije bilo ni smak svijeta od nogometa i rezultata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.