• Mikina lijeva kopačka
    551

kaj smo u isto vrijeme istu stvar?
  • rokikaciga
    10.9k
    Tola, sretno u Kini i nadam se da te neće izlevatit za lovu. Vidimo se u HNL-u za koju godinu :heart:
  • Mr Anderson
    17.5k
    Kaj ide ko slobodan igrač?
  • jakov1
    1.4k
    Ovo mi je kao kad Matteoni krene komentirat igraca za kojeg vidis da je prvi put cuo. Ako je visok, dobro igra glavom, ako je tamniji, fizicki je mocan, ako je juznoamerikanac, naravno da je divlji dribler itd. Ali svaka cast Kule, nek opet bude gol svakih 60 minuta na terenu.

Njegov najveći adut je igra glavom, upravo ono što Torinu nedostaje - piše Gazzetta

2678111.jpeg
  • Sajla
    17.6k
    Kule dao intervju za index, razgovarao Tomislav sa Zona podcasta.

Osvrnimo se na odlazak iz Dinama. Usred sezone rekli ste da je vrijeme za sljedeći korak. Koliko vam je trebalo da se odlučite, jeste li se premišljali?

Nije bilo lako donijeti tu odluku jer nikad nisam skrivao ljubav prema Dinamu. Dinamo mi je bio jedini san u karijeri i sve što sam s njim napravio omogućuje mi da budem miran do kraja karijere, bez obzira na sve što me još čeka.

U razdoblju prije zadnje dvije, tri godine, dok sam išao po posudbama, nisam si mogao oprostiti da trajno odem iz Dinama, a da se nisam ostvario. Puno puta sam bio otpisan, ali nikad nisam odustao jer sam vjerovao u sebe i nisam si mogao dopustiti da cijelu karijeru žalim što se nisam ispunio tamo gdje sam to najviše želio.

Dugo sam čekao i na kraju mi se otvorilo. Trener Jakirović me vratio i dao mi prvu značajniju ulogu. Nakon toga treba spomenuti i Nenada Bjelicu, pod kojim sam igrao maksimalan broj minuta, čak i ozlijeđen. On je trener koji me vratio u Dinamo 2019.

Da nije bilo njih dvojice, sigurno bi mi bilo puno teže i možda danas ne bih bio ovdje gdje jesam. Uz njih su mi se ispunili snovi, igrao sam Ligu prvaka, osvojio duplu krunu i zabijao važne golove. Vjerovali su mi i vidjeli nešto u meni. Njima dvojici dugujem najveću zahvalnost.

Kad sam se potpuno ispunio, shvatio sam da sam dao sve što sam imao. O Dinamu nikad neću reći nijednu lošu riječ, bez obzira što netko pričao. Nogomet je posao, ali Dinamo je za mene puno više od posla. Dao sam sve što sam imao i mogu biti miran.

U Dinamu ste nakon odlične sezone s 22 gola u svim natjecanjima ove sezone ipak igrali u smanjenoj minutaži. Od prve minute samo pet utakmica. Je li to bio glavni razlog za odlazak?

Mislim da se na te stvari više ne treba vraćati. Ja sam otišao dalje svojim putem, a Dinamo ide dalje i suvereno korača. Dinamo je postojao i prije Kulenovića i postojat će i poslije Kulenovića. Ja sam krenuo dalje i o Dinamu ću uvijek imati samo riječi hvale. Za gospodina Marija Kovačevića neću reći ništa ružno.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/pjaca-mi-je-pomogao-nakon-transfera-iz-dinama-prije-danske-nisam-znao-da-odlazim/2757932.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
  • Noel
    19.2k
    Sandro Kulenović gospodin i džentlmen. Ovako se priča o bivšem klubu. Pravi dinamovac.
  • Netkos
    69
    Ovaj dio je zanimljiv isto:

Jeste li prije utakmice u Danskoj znali da odlazite? Niste se stigli oprostiti s navijačima.

Ne. Radilo se o jednoj drugoj ponudi iz Italije koja je tada bila na stolu. Sve je bilo u dogovoru s predsjednikom Bobanom. Klub u tom trenutku nije bio za to da me pusti i nisam želio forsirati odlazak jer nikad ne bih iz Dinama odlazio kroz svađu ili probleme.

Nakon utakmice protiv Midtjyllanda dogodio se kontakt i već sljedeće jutro sve je bilo dogovoreno. Morao sam se pakirati. Žao mi je što nisam imao priliku pozdraviti se sa suigračima, ali bit će vremena za to.
  • Thor
    1.9k
    Kule :heart:
  • crophantom
    3k
    Kakav gospodski intervju Kulenovića.
    Sretno u Italiji, a također vjerujem kao i on da ce se jednog dana vratiti.
  • CastAway1986
    5.3k
    Luka Menalo u debiju zabio za Sarajevo ..
  • zadnjired
    540
    Zanima me da li netko od Vas zna kakvo je zdravstveno stanje našeg bivšeg golmana gospodina Georga Kocha?

I da li je Uprava Dinama u nekakvom kontaktu i prati situaciju?

Koch mit uns!
  • Tom Hanks
    4.8k
    Bas sam danas razmišljao o tome i kako bi bilo lijepo ako ima mogućnosti da dođe u svoj bivši dom
  • ShanKu
    2k
    meni je on tako podcijenjen igrač... ali eto, takva je sudbina :grin:
  • Facke
    7.9k
    Izgleda da D.Ljubicic denes starta ko levi wing-back.
    Moguce da mu te bole lezi.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Pa da, da iskreno kažem, bilo je to duže vrijeme već tema, da bi mogao ići u Schalke, zato što poznajem sportskog direktora i trenera već duže vrijeme. I onda se to sve poklopilo da je na kraju bilo za mene dobro i za Dinamo da sam otišao. O tome se pričalo još početkom priprema. Tad sam bio još malo bolestan, tu se već pričalo o Schalkeu i onda sam na kraju poslije utakmice protiv Steaue odlučio da mi se ide za Njemačku u Schalke.”

Pa, iskreno da kažem sad nemam ja lošu riječ o Dinamu. Ja sam bio sa igračima jako super. Samo što… I ja sam zahvalan Dinamu što su mi omogućili da tu mogu igrati nogomet. I navijačima, i svima u Upravi, kao što sam već i rekao. Ali na kraju je bilo, nogomet kakav se igra u Njemačkoj, ja mislim da meni više odgovara nego u Hrvatskoj. Zato sam se odlučio.”

Dodao je i kako je krivo shvaćen o dinamici nogometa.

“Nisam ja to tako mislio. Rekao sam samo što sam ja trkački igrač što traži prostora. U Hrvatskoj se igra više kratki nogomet, a u Njemačkoj više duže distance. Nisam ja sad rekao da je u Hrvatskoj loš nogomet.“

To je nogomet nikad ne znaš. To je istina, uvijek sam htio obući Dinamov dres, zato što sam od malih nogu navijač Dinama i uvijek ću biti navijač Dinama. Nema veze ovo što se sada desilo, to mi je bila želja.Tad sam dobio isto dobre ponude iz Bundeslige, što sam odbio, zato što sam htio obući taj plavi dres i čast mi je da sam nosio taj dres. Nema veze kako se dogodilo i idemo dalje.

Mogu reći da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj. Ono što sam vidio, to mogu reći. Ostalo negativno to, o tom ne bih pričao, zato što se ide dalje. Želim Dinamu na kraju da osvoji titulu zato što su to jako dobri dečki. Kad sam iz Kölna otišao u Dinamo, a nisam ostao u Njemačkoj, to sam ja odlučio. Znao sam što me čeka što se tiče stadiona i to. Ali, ajmo reći, opet na kraju dolaziš da igraš nogomet.”

Visoko mišljenje ima i o Zvonimiru Bobanu, koji ga je u Dinamo doveo, ali nije bio presudan faktor.

“Zvone me zvao, ali na kraju ja sam došao zbog Dinama, ne zbog Zvone. Ali jako sam bio dobar sa Zvonom i pričao smo dosta kad smo izgubili utakmice, kad smo pobjeđivali i imam jako dobro mišljenje o njemu, zato što je veliki čovjek, velika legenda u hrvatskom nogometu. Želim Zvoni sve najbolje i da osvoji sa Dinamom jako puno trofeja. Mislim da će to sve biti kako Zvone razmišlja o toj budućnosti Dinama. Kao što sam rekao, želim mu sve najbolje i bit ću uvijek navijač Dinama.”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.