• CastAway1986
    5.3k
    taman smo jednu plačipičku vratili nazad u Elche tako da sumnjam da cemo se kockati sa Šotičekom...
  • emilperska
    14.6k

Zamišljam intervju tate Šotičeka s Lesijem ili Olivarijem u listopadu 2026. i zlo mi je već sad..
  • Nogo
    10.2k

Odkud to za Šotičeka sada iznjedrilo??

Dajte, najte. Bolje nikoga ne dovoditi nego njega.
  • NORTE
    22.4k
    Matković moze igrati i lijevo krilo i napadačaCastAway1986

Tim bolje!
    Pokušati dovesti maloga ovu zimu, ali ne baš pod svaku cijenu.
    EL ne može igrat, a na ljeto će biti jeftiniji jer mu se ugovor bliži kraju.
    Uostalom nama bi bio rezerva.
    On nije kvaliteta Jagušića, ali talent svakako je.

Pošto je ovo vjerojatno jedinstvena prilika da kupimo Danija nadam se da ćemo uspjeti.

Nitko nije ni potvrdio da je taj neki potencijalni dolazak Šotiček.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    ma samo pogadjanje na hazin komentar. Nikakav info.
  • Mr Anderson
    17.5k
    Ma kakav Šotiček, samo nam još fali da se prek njega dečki s Knežije motaju oko kluba.
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Joj, samo nek nam dođe Matković, u njemu čuči igračina
  • ZGBhoy
    1.9k
    Daj mi Matkovica mali bi nam sjeo dugorocno kao budali samar.
    Soticek pak je igracki ok medutim stari mu puni glavu i takvi cim dalje od Svetinje.

Nije ni smak svijeta ak sad niko vise ne dode, pametnije je to do ljete prolongirat
  • miro
    8.4k
    Meni je Matkovic po onome što sam vidio, a i što se pričalo baš najsličniji Šotičeku. Fizički moćan, tehnički neizgrađen i potencijalni problem u svlačionici
  • Droljo
    25k

Ne bi se složio. Mali se može nositi sa ozbiljnim (koliko ima ozbiljnih u hnl-u) stoperima fizički a šotiček samo brzinu ima. Baš onako ide ko avion i mislim da bi kod nas to izgledalo duplo bolje nego u Osijeku. Naravno da ne možemo znati ali pratim ga baš dugo i mislim da je to to.
    Edit: sad sam išao tražit. Pa ja već 2 godine serem za malog ovod. Pola se ni ne sjećam. :lol:
    fbur4Tv.md.png
  • ZGBhoy
    1.9k
    potencijalni problem u svlačionicimiro

Ima nekakvih prica iz Osijeka da bi to moglo tako bit? To su mi prve glasine
  • Mali Zeus
    20.2k
    Ima nekakvih prica iz Osijeka da bi to moglo tako bit? To su mi prve glasineZGBhoy

Navodno ostavi prljave štucne na podu u svlačionici svaki put.
  • Droljo
    25k
    Dok ne drolji po mobitelu u boksericama sve je ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet