• rokikaciga
    10.7k
    Haza ima bolji izvor za Slaven Belupo. Ovdje vjerujem Hazi :cheer:

Uostalom ako je novi igrac Dinama, zasto nije zavedeno u Cometu, gdje je objava na instagramu?
  • FazeN
    5.3k
    Haza ima bolji izvor za Slaven Belupo. Ovdje vjerujem Hazi :cheer:rokikaciga

Oko Belupa, Jagusica i Skegrinih igrača nije nitko od medija kamoli drugih ljudi pouzdaniji od Haze.
  • fakin
    2.9k
    pa evo faze ti je tu, neka odgovori zasto je jucer napisao da je jagusic novi igrac Dinama
  • rokikaciga
    10.7k
    opet udaras kontru samo da bi ju udario. Poslusaj Fazea u komentaru iznad.
  • fakin
    2.9k
    Ne, nego ne razumijem zasto opet objavljuje nesto sto nije istina i tvrdi da je neki insajder. Da ne govorim sta je sve prije pisao.
    Miro je imao informacije dok je baturina bio u klubu, Haza ima određene informacije i to je to.
    Ovi ostali sto pisu jednostavno bezveze pogađaju kao i mi ostali, a glumataju insajdere i vrijedaju i nas i klub. Ovi poput faze, francka i slicne. Drago mi je da su moderatori to napokon krenuli kaznjavati
  • FazeN
    5.3k
    Ne obadiram,

Što se tiče Jagušića ja imam info od istog izvora kao npr za Tabinasa, Mudražiju, itditd, da sad ne nabrajam..
    da Jaga dolazi.
    Čak sam Hazi i napisao da imam taj info i pitao ga jel ima što od tog jer znam ako je tko tamo oko njih on je.

Jučer sam dobio poruku Jagušič - Dinamo dogovoreno, i objavio sam.
    Ako se čeka neki bonus i zadnji finalni dogovor što vidim iz ove objave Haze onda vjerujem da je tako.
    No isto tako vjerujem da je ponovno kod nas i da ćemo ga prodati za 20+
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    pa kod nas ti brate traje prelazni do 17.2 a mislim i da nije plan dovoditi ga radi prijave u El . Ako si mislio na to u vezi sutra ,da moguće je ,ali mislim da to dinamo neće uraditi,potpisati pa prijaviti i nakon toga obaviti liječnički. Neka on dođe i pokaže da je za prvi 11 , nema obećanja kod nas . Samo najbolji igraju. I Villar je igračima pa se nije mogao nositi sa rezervnom ulogom
  • marcio amoroso
    48.7k
    Idete baš žestoko na živce sa tim insajderima, prepirkom čiji je veći, cmoljenjem oko informacija, pljuvanjem takozvanih insajdera i tako dalje. Na milimetar smo od toga da zabranimo izigravanje insajdera, a da svaki upis koji liči na ovo: “Haza daj nam nešto novo” sankcioniramo baniranjem. Držite se jebeno tema i ne izigravajte baburine iz frizerskog salona.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Pa gori su ovi koji napadaju insajdere, i izrugivaju se kao jer eto nije nesto istina. Forum je moze svatko napisat sta oce, na vama je ocete vjerovat nekome ili ne. Ne znam cemu potreba dokazivanja insajderu da se nije potvrdila ta info. Nek ljudi pisu ako znaju nesto, a vi procijenite kome ce te vjerovat.
  • Droljo
    25k

Pa jel nam treba droljenje insajd gluposti i opća histerija ovod? Uvijek se može preskočiti post ali previše se ljudi ukopa u rovove bezveze kod tih insajdera.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    pa ne pisu bar Haza i Faze neke gluposti, naravno da nekad promase. Pa nisu Boban i Dabac iza profila. Al 80posto toga je tocno sto su napisali bar od kad ja pratim. A sad ove druge sto pisu nesto, ja prvi ne uzimam za sigurne i samo prelistam komentar. A oko droljenja insajd gluposti mozes za sve napisat jel nam potrebo droljenje o Kovi iza svake utk, ili o Bennaceru svako 4 dana. Pa brate forum je logicno da ce ljudi droljit o necemu.
  • fakin
    2.9k
    haza piše provjerene informacije to da, ali faze ne, on piše stvarno ne znam ni ja kako to reći pristojno.

pa lik je doslovno prije par tjedana napisao propao je transfer tabinasa, pao je na liječničkom, 15 min nakon klub objavi da je potpisao za Dinamo.
    da ne govorim prije di je govorio da je jagušić već potpisao prvo za bragu, pa onda za werder.
    da ne govorim di je rekao da je mlačić novi igrač intera.
    jučer je napisao da je jagušić novi igrač Dinama.

i to je samo u zadnjih par tjedana što sam uspio popratiti, često briše postove kad se vidi da je potpuno krivo napisao pa ne uhvatim dosta toga.

to stvarno nema nikakvog smisla.
  • marcio amoroso
    48.7k
    Vratite se na temu. Tema nisu insajderi nego Dinamo. Od danas upisi o insajderima vuku za sobom ban. Kmečanje za informacijama ban, prozivanje ban.

I molim bez odgovora na ovaj upis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube