• deda
    43.5k
    Mislim da oni žele da Modrić bude dinamovac, a da li to Modrić želi to je sasvim druga stvar.
  • The Undertaker
    9.5k
    To je ok. Iako su tu kriteriji dosta fluidni, ne mogu se sjetiti da je bilo velikih promašaja, možda Kranjčar (mlađi).
  • The Undertaker
    9.5k
    Ja vjerujem da je Modrić Dinamovac a to što nije Dinamovac kakav bi "narod" htio je drugo pitanje. Uvijek i iznova upadamo u istu, pogrešnu priču da mjerimo koliko je tko Dinamovac.
  • deda
    43.5k
    Ja ne bih mjerio dal je netko 2%, 42% ili 92% dinamovac, ali ako to netko nema potrebu gotovo nikad istaknuti po čemu da ja to smatram da je on dinamovac.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Od hrvatskih klubova deklarativno mu je vjerojatno najdraži Dinamo. U praksi sumnjam da aktivno prati HNL aktualnosti
  • Mrvica
    4.2k
    Po ligama i klubovima u kojima je igrao i igra trenutno, mislim da je i zaboravio da postoji HNL.
  • javolimtebejako
    4.1k
    Da je tak kak si ga prikazal, zakaj se onda naš Zvone tada slikal s njim?Nolifer

fascinantan argument Modriceve dinamovstine
  • Bernard
    1.1k
    Mislim da dinamu sasvim dobro ide kad se tema prožvakana 100 puta ponovno aktivira samo da bi se nešto pričalo..
  • Nolifer
    13.9k

Da. Tema je pogodjena, kome pravo, kome krivo.
  • nemapredaje
    6.8k

Misliš da je promašaj bio kaj BBB nisu stali uz Kranjčara? Možda u samom početku da, kada ga se “tjeralo” iz Dinama, ali s njegovim odlaskom u Hajduk se dokazalo da bi pružena podrška bila promašaj.
  • The Undertaker
    9.5k
    Misliš da je promašaj bio kaj BBB nisu stali uz Kranjčara?nemapredaje

Ne, baš obratno. Mislim da je jedini koga su podržali a da im je (i klubu) baš zabio nož u leđa. Hoću reći, procjene su uglavnom bile dobre, barem koliko se mogu sjetiti sad ovako iz glave.
  • Eduardo
    28.6k
    Da. Tema je pogodjena, kome pravo, kome krivo.Nolifer

Svako ima svoje :smile:Nolifer

Da baš "epizodist"
    Da je tak kak si ga prikazal, zakaj se onda naš Zvone tada slikal s njim?
    Nolifer

Hahaha, čisto sumnjam, al "dobro"Nolifer

Klasični @Nolifer... problem u tvojim postovima nije mišljenje, nego potpuni izostanak kriterija i argumenata na koje ti ljudi ukazuju, a to su činjenice da je Moro deklarirani tovar, a Modrić iako gigant od igrača identitetski je davno izvan dinama, bez ikakvog javnog ili emocionalnog dodira s klubom nakon odlaska. To nisu floskule, to su činjenice.

A ovo sa slikom Bobana je posebno dno argumentacije, a ostatkom citiranih postova samo pokazuješ da nemaš što kontrirati, ali ne želiš priznati da si u krivu. Po ovoj tvojoj logici, mjerilo dinamovca postaje s kim se Zvone slikao, a slikao se s pola nogometnog svijeta što iz pristojnosti, što iz poštovanja, što iz protokola. Zato ti je čovjek i odgovorio da je to fascinantan argument jer je doslovno fascinantno slab... može Boban biti 100 puta predsjednik i legenda, ali ovakve fotke nemaju apsolutno nikakvu dokaznu vrijednost u raspravi o nečijoj dinamovštini.
  • Nolifer
    13.9k

Kolega, cilj mi je bio ukazati na dobru partiju jednih i drugih, a to kaj drugima smeta taj naziv, moj problem nije
  • joesimunic
    2
    Ne znam jeli netko pisao prije, ali Franko Andrijašević je novi igrač Orijenta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.