• Klenx
    10.1k
    Rijetko što uveseli ponedjeljak kao sažetak tovarskog poraza sa HDTV-a uz komentar Tina Vele.
  • badjibadara
    8.8k
    Link, kolega, link :)
  • Gringo
    678
    Skelin je baš loš bio prvo poluvrijeme, Pršir i Vrzić su ga prolazili s lakoćom
  • Xpert1992
    398
    Kaj je taj Mlacic fakat tak veliki potencijal da ga je Udinese uzeo na temelju ove polusezone kaj je igrao u hajduku? Ono kaj sam ja gledao mali je izgledao ok, valjda. Mislim, nis posebno.
  • Zagi
    14.9k
    Ma niš posebno. Završetkom transfer sage biti će to zadnji put kada čuješ za njega.
    Kao i za onog Prpića.
  • Jurki
    22.4k
    uzeo na temelju ove polusezone kaj je igrao u hajdukuXpert1992

Vuskovic efekt najprije.
    Misle da ce ako je Tottenham dobio dobrog stopera, isto se dogoditi s njim.
    Vidla žaba da potkivaju konja, pa i ona digla nogu.
  • rioda
    13.3k
    Meni je Prpić igrački izgledao kao dosta veći potencijal, jedino što je redovno imao ogromne kikseve. Mlačić mi je baš bezvezan stoper tipa Šarlija, ima čvrstinu i agresivnost u duelu, ostalo mu je sve ispodprosječno.
  • criticus
    6k
    Vuskovic efekt najprije.
    Misle da ce ako je Tottenham dobio dobrog stopera, isto se dogoditi s njim.
    Vidla žaba da potkivaju konja, pa i ona digla nogu.
    Jurki

Zato uvik triba navijat da svaki naš igrač koji se proda bude ekstra.
  • Gringo
    678
    ima čvrstinu i agresivnost u duelu, ostalo mu je sve ispodprosječno.rioda

U tu grupu dragulja sa poljuda bi ubacio i primjer Lorenca Šimića, transfer u Sampdoriu pa lagano posudbe od Serie B do Poljske..
  • badjibadara
    8.8k
    Ovo je nacionalno i kulturno blago koje treba biti zaštičeno poput sredozemne medvjedice, čovječije ribice ili koala...
  • Omake
    15.4k
    Mlačić je dobar u duelu - 20% cijene, jako je mlad za stopera - 30% cijene, Vušković efekt 50% - cijene.
  • Paggini
    74.8k

Andy Bara i njegov postotak - 100% cijene.
  • wolfgang14
    3.5k

kako volim slušat ta dva tupsona kad se krenu derat na bilo kakvu poluakciju ili dolazak do protivničkih 16m a na kraju uvijek bude apsolutno ništa aaaaaahahahahahhaha
  • bbb medimurje
    4.9k
    Tovarski podcast iza pjace
    U uvodu su raspravljali koji je razlog poraza
    Prva recenica nekog degenerika tovarskog:
    "Vidi se da se Gorica tjednima pripremala na dolazak Hajduka u smislu neodrzavanja travnjaka tako da je na tom travnjaku jako tesko bilo ista odigrati"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet