• Doktor Kunić
    6.1k
    Moja je greška što sam uopće odgovarao tipu kojem je Thompson kreštava narikača, a doček osvajača medalje u drugom najpopularnijem sportu u državi kič.veselko tenžera

Pa daj malo čitaj sa razumijevanjem ako si u stanju uopće. Gdje sam ja spomenuo MPT? Niko sretniji od mene da je zapjevao. Dovoljno je pogledati videa i slike sa aerodroma i jasno je pod šta smatram "kreštave narikače". Ali to je ionako samo moje mišljenje, nemoj se nervirati. Šteta što se tako olako ne skupimo kad treba smaknuti ološ sa vlasti koji ovo brani, ali to nije "cool" jebiga :cool: da isforsirani kič.
  • KtcGoat
    2.8k
    dobra usporedba, ima smisla
  • Paulie
    689

šalje se poruka da nisu beskičmenjaci kojima će debil koji je bio oslobođen tjelesnog određivat ko će im nastupat
  • NitkoBitan
    35.1k
    Kakvu sliku saljes svojim navijacima koji te zeljno iscekuju ako neces na trg zbog izvodjaca? Onda ti nije ni do tih ljudi vec samo do toga ko pjeva. Po meni, veoma sebicno.NerminB

Pa navijaci podrzavaju rukometase u ovoj odluci.

Kompromisa nema i to je to. Nece sekta sa maksimalno 100 tisuca sljedbenika odlucivat Hrvatima kako ce oni slavit.
  • NerminB
    841
    šalje se poruka da nisu beskičmenjaci kojima će debil koji je bio oslobođen tjelesnog određivat ko će im nastupatPaulie

Vidi, licno nemam nista protiv MPT niti se slazem sa odlukama gradskih organa. Ali cinjenica je da se trazilo nesto, a scenario se unaprijed znao tj. da od toga nema nista. Ja ne znam zasto su ljudi sad u nekom cudu kao.

Pa navijaci podrzavaju rukometase u ovoj odluci.NitkoBitan

Rekao bih da su dosta podijeljena misljenja, jedni podrzavaju, drugi ne. Meni je jedino krivo zbog toga sto su navijaci i gradjani uskraceni za veci docek na trgu samo zbog izbora izvodjaca. Istina, MPT je drugi level i atmosferom i svim ostalim ali nije ni ok ako vec njemu nije dozvoljeno da ne bude nikako. Ipak su momci ostvarili top rezultat uprkos svemu.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Rekao bih da su dosta podijeljena misljenja, jedni podrzavaju, drugi ne.NerminB

90% podrzava rukometase. Ako je to podijeljenost...
  • BlueZone
    0
    E moj Zagrebe.. da vas ne moze izaci dovoljno na izbore da ga srusite, tuzno :sad:
  • don
    18.2k
    nije tebi ni odgovara već kolegi kojeg je citira :grin:
  • Mihael2305
    1.2k
    Ugasit će nam temu zbog glupe politike...
  • Ivan0302
    1.4k
    Kaže Jutarnji da neslužbeno doznaju da će doček biti u 18 sati, da ga Vlada organizira
  • NitkoBitan
    35.1k
    Sorry rukometasi, sorry Vlado, sorry Thompson. DZIS
  • NKDZ86
    7.5k
    Hrvatska Vlada i Hrvatski rukometni savez preuzeli su organizaciju svečanog dočeka za naše rukometaše koji su u nedjelju osvojili brončanu medalju.

- Organiziramo veličanstven doček danas u 18 sati na Trgu bana Josipa Jelačića - rekao je ministar turizma i sporta Tonči Glavina.

Na pitanje hoće li nastupiti Thompson, rekao je da će se ispuniti sve želje rukometaša.

s 24 srata.
    senf kad vidi thompsona na trgu :scream: :fire:
  • cibona
    7.7k
    Najgore od svega je što HDZ izlazi kao spasitelj i heroj, a donijeli su normalnu, ljudsku odluku.

Ne smije se zaboraviti da u ideološkom smislu hdz nije mnogo bolji od sektaša, ali oni za razliku od njih vještije manipuliraju masom.

Bilo kako bilo, doček se kosi s Dinamom, što ćemo sada :lol:
  • Marktwain
    1.2k
    Vrlo jednostavno, Dinamo iznad svih. :wink:
  • crophantom
    2.9k
    Kolko bi god volio ici na doček, jbg, igra Dinamo. Sory Plenki, pomakni to na 20:30 :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.