• M94
    2.4k
    Namjerno u 18h docek. :lol:
    Znaju oni sta rade.
  • Peškaman
    8.5k
    Oštrenje kurca preko tuđih leđa, ukratko.
    Autogol Tomaševića, a HDZ prikuplja političke poene.
    Sad se samo očekuju analize Puhovskog,Goldsteina,Buja,Macana,Bujaneca i ostalih.
  • Mr Anderson
    17.3k
    Skupljanje poena preko ledja sportasa. Jos su mi jaci ovi sto se pale na ovo i odusevljeni su.NerminB

Baš tako, od sportskog uspjeha napravili su predizbornu kampanju. Još kad čitam da su neki došli u 3 ujutro na aerodrom kako bi izjavama skupili koji postotak glasova.
  • Progressive overload
    380
    Lol, HDZ stranka koja sustavno uništava RH radi vlastitog bogaćenja skoro od samog početka. I ti njima aplaudiraš jer su dokazanom kršitelju zakona i ustava dozvolili da nastupa na trgu. Pa ovaj narod nije ni zaslužio bolje. Neka HDZ još više ljudi svojom korupcijom potjera van i neka još više migranata uveze. To je ta Hrvatska koju svi sanjamo.
  • Progressive overload
    380
    Ma boli mene kaj rade vanjske elite, ja želim da Hrvati u Hrvatskoj bolje žive, ne samo korumpirani pojedinci.
  • jakov1
    1.4k
    Ekipa koja slavi ovaj gerilski docek bi Tudmanu skandirala dok BBB zove agentima Beograda i ponistava izbore u Zagrebu.
  • don
    18.2k
    jer su dokazanom kršitelju zakona i ustava dozvolili da nastupa na trguProgressive overload

ne želin odgovarat jer se time otvara zabranjena tema, ali ovim djelom rečenice je sve rečeno sa tvoje strane i moj odgovor nema smisla jer bi se vrtili u krug.
  • javolimtebejako
    4k
    Baš bezvezan sport. Netko bi mi trebao prislonit pištolj na glavu da odgledam cijelu utakmicu.pešća

takoder nisam neki fan blago receno, pogledam jednu tekmu godisnje. razumijem da se ljudi više uzive jer igra repka ali mi je fascinantno da niko taj sport ne prati u klupskim natjecanjima. osim ksapija
  • Progressive overload
    380
    znači više ti je stalo do pravila Zone nego do Ustava i zakona države u kojoj živiš. Pošteno
  • NitkoBitan
    35.1k
    znači više ti je stalo do pravila Zone nego do Ustava i zakona države u kojoj živišProgressive overload

Pa pravila Zone imaju vise smisla, kaj je je.
  • don
    18.2k
    zašto bi se s tobom na forumu Dinama raspravlja o jebenom ustavu RH? Plus, uz činjenicu da znamo ko je s koje strane. Nema nikakvog smisla, ali ako već imaš toliku želju, pošalji mi broj pa ćemo se dogovorit.
  • Sibirski plavac
    7.9k
    da niko taj sport ne prati u klupskim natjecanjimajavolimtebejako

Rukometna liga prvaka ima redovno krcate dvorane širom Europe i stotine milijuna tv gledatelja kroz sezonu. Karte za final 4 se rasprodaju mjesecima ranije. Uz košarkašku euroligu, rukometna liga prvaka je možda i najgledanije klupsko natjecanje dvoranskih sportova u Europi.

Gleda se rukomet u Europi i na klupskoj i reprezentativnoj razini.To što ga mi pratimo samo u siječnju je
    drugi par rukava.

Mislim košarkaška Euroliga( koja je vrhunski sportski proizvod i košarka je popularniji sport od rukometa)
    kod nas nije skoro uopće praćena. Onda ne treba čudit da klupski rukomet nije praćen...
    Košarci relevantnost kod nas drži NBA.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.