• FrenchMontana
    1.5k
    daj naporan si, kako ti se da…

Danas se ide na tekmu, to uopće nije upitno.

Ali, ako će se rukometaši s Thompsonom narugat ovom ljevičarskom gnomu od gradonačelnika, Bogu hvala.
  • KtcGoat
    2.8k
    Sti se tice pracenja klupskog rukometa, vjerujem da bi se i Rk Zagreb puno vise pratio da igra nekakav faktor u europi. Jebiga, kao narod vise volimo rezultat od sporta, cast iznimkama kojih ima
  • Mr Anderson
    17.3k
    Rukomet pratim toliko da ponekad odem u Arenu na Zagreb kad igraju LP i kad su ova prvenstva u siječnju. Da me netko pita tko je klupski prvak Europe, pojma nemam, možda bi pogodio jednog u zadnjih 5 godina.
    Nekad sam pratio košarku i tenis, sad ni to. I nogomet sve manje, osim naravno Dinama i donekle Liverpoola. Premalo je vremena za sve to.
  • znajdatevolimja
    2k
    Hrvati ne zaslužuju bolje od HDZ-a.
  • Progressive overload
    382
    Ako sam napisao laž ili glupost, ispravi me. A ako se ne slažeš samnom a nemaš neke smislene kontraargumente onda preskoči moje upise, to je toliko jednostavno.
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Evo index odmah objavio članak o globalnoj popularnosti rukometa i sprdaju se kak je mala konkurencija
    na reprezentativnoj razini.
    Komentari ispod slični.

Kak ne kuže da su jedino nogomet i košarka globalni timski sportovi? Svi ostali timski sportovi su u odnosu na ta dva "nebitni". Ali ne,samo rukomet i recimo vaterpolo se sprda radi "malog" broja konkurentnih reprezentacija i "male" praćenosti, a druge timske sportove koje također "ozbiljno" igra i prati 10ak zemalja se ne sprda na taj način.
  • flajšmašina
    206

Index će objaviti bilo što će se čitati. Objave 50 članaka o uspjehu rukometaša, pa jedan kak je rukomet zapravo nebitan sport. Bitno da se klikne.
  • rokikaciga
    10.4k
    Gemini mi dao sljedeci clanak gdje sam ga zatrazio da sprda popularnost rukometa u stilu index.hr

Dosta dobra imitacija mogu ti rec

NASLOV: DOSTA JE MITOMANIJE: Rukomet je sport koji je popularan u tri sela, a pravila ne znaju ni suci
    ​Rukometni siječanj je opet tu, što znači da ćemo iduća dva tjedna slušati o "paklenima" i "kaubojima" kao da je riječ o globalnom fenomenu, a ne o sportu koji je strateški raspoređen između njemačkih provincija i skandinavskih fjordova. Dok se nogomet igra na svakom kutu planete, rukomet u SAD-u smatraju igrom koju zatvorenici igraju o zid. Realno, to je sport koji ostatak svijeta prati s jednakim zanimanjem kao i prvenstvo u bacanju potkova, ali kod nas se porazi analiziraju kao da je propao mirovinski sustav.
    ​Pravila su posebna razina besmisla – to je jedini "ozbiljan" sport u kojem suci podignu ruku jer im je napad "dosadan", što je u prijevodu subjektivna procjena nečijeg raspoloženja. Da bismo vam dočarali taj kaos, usporedite rukomet s redom u Poreznoj upravi: u oba slučaja vas netko nepoznat udara u rebra dok pokušavate obaviti posao, atmosfera je nabijena psovkama, a na kraju sve ovisi o milosti službene osobe (suci vs. teta na šalteru) koja može prekinuti sve jer joj je baš sad "isteklo vrijeme".
    ​Vrijeme je da prestanemo s mitomanijom – rukomet volimo isključivo zato što smo u njemu nekad bili dobri, pa nam služi kao siječanjska infuzija lažnog nacionalnog ponosa. On je poput onog rođaka koji se pojavi jednom godišnje, napravi dar-mar i nestane; čim završi finale, nitko više ne zna ni tko je kapetan reprezentacije ni u kojem selu pored Kiela igra naše lijevo krilo.
  • Maki2
    1k
    znači više ti je stalo do pravila Zone nego do Ustava i zakona države u kojoj živišProgressive overload

Malo su Ustav, zakoni i tumacenje istih ipak kompleksniji nego sto se to voli servirati javnosti. To sto je javnost bombardirana naslovnicama da je pozdrav unutar pjesme zabranjen je daleko od istine sto se moze i potkrijepiti relevantnim sudskim izvorima. Govorim ti to nevezano za Thompsona i moje ili tvoje afinitete prema njemu jer pravo nije briga za svjetonator ako se tumaci ispravno. Znam da bjezim od teme i necu se vise ukljucivati da ne zagadujem dodatno, ali morao sam se ubaciti.
  • deda
    43.4k
    Baš me zanima tko je od nas pročitao Ustav RH :cool:
  • Sibirski plavac
    7.9k

Ovo doslovce od riječi do riječi vrijedi za popularnost bilo kojeg sporta kod nas osim nogometa.
  • db-izbjeglica
    19.8k
    Evo index odmah objavio članak o globalnoj popularnosti rukometa i sprdaju se kak je mala konkurencija
    na reprezentativnoj razini.
    Sibirski plavac

ovo je notorna glupost, u kojem se to sportu ne zna par reprezentacija koje će se vrlo vjerojatno boriti za najviša postolja?

u nogometu je SP osvojilo ČAK 8 reprezentacija, a nezamislivih 13 je stiglo do finala!
    u rukometu je SP osvojilo 10 reprezentacija, a finale je igralo 15!

u nogometu je EP osvojilo ČAK 10 reprezentacija, a nezamislivih 14 je stiglo do finala!
    u rukometu je EP osvojilo 6 reprezentacija, a finale je igralo 9!

o čemu mi pričamo?
    evo, ja sad mogu reći koje reprezentacije imaju bilo kakvu realniju šansu napraviti nešto na nogometnom SP 2026. godine i to sa valjda 95% sigurnosti! tih reprezentacija nema puno, kao i u bilo kojem drugom sportu...

najbolje što takve gluposti pišu ljudi koji ovog trenutka mogu izmisliti bilo kakvu glupost, proširiti to internetom i za par tjedana u toj gluposti neće biti top20 u svom gradu, a kamoli na kontinentalnoj ili svjetskoj razini.
  • rokikaciga
    10.4k
    Pa da, to je sprdnja na danasnji indexov tekst o popularnosti rukometa
  • Tom Hanks
    4.8k
    Vidim "progresivni" forumaši na aparatima opet
    Guštanje
  • Batigol
    133
    Onda bolje da Futsal repka i ne igra...neka se raspusti...
    Jel,hebi ga,nije to kao veliki brat nogomet...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.