• Jurki
    22.4k
    nazalost se Vukovar ne moze pokrenuti, a ne vjerujem da bu Loksa toliko pala.
    Jbg skupljaju polako bodove i bit ce im dosta za opstanak.
    Gorica isto tak, nakon pobjede protiv tovara je rijesila pitanje opstanka.

Jbg jos jedan klub koji plese samo jedno ljeto.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Jelicic stvarno na liniji sa Bobanom. Rekao kako stvari stoje u klubu. Zebić po ljudima u klubu veći talent od jakira. Mozda su pogriješili, možda ne ali stav imaju. Teško da u iduće dvije sezone, možemo istrpit dva mlada stopera
  • E46
    2k
    polako, nemoj zaboraviti tko vodi vukovar, imaju oni svašta jos za reci
  • Dadox
    1.3k
    Jela je na liniji Dinama uvijek.Kritizia kada treba i hvali kad god može.Deklarira se kao navijač Hajduka,ali čovjek ništa manje ne voli ni Dinamo.Sinovi su navijači Dinama.Bobana izrazito poštuje.
  • Jurki
    22.4k
    a ne znam. Osijek ne gledam kao kandidata za ispadanje jer budimo realni imaju dovoljnu koncentraciju kvalitete da ne ispadnu iz lige.
    Gorica im vec sad bjezi 7 bodova.
    Da su prije tjedan dana uspjeli usicariti nesto protiv Lokse ok, al ovako jako jako tesko.
  • Warrior
    80
    Nisam htio do sada komentirati, ali nevjerojatan mi je broj pozitivnih komentara prema Jelicicu, Mamicevom potrcku i osobi koja je puno puta kroz zivot i karijeru pokazala o kakvoj se ljudskoj gnjidi radi.
  • Dadox
    1.3k
    Ja ću ti u svoje ime napisati.Čovjek ima nogometno ime koje je sam napravio igrajući u dva najbolja Hr kluba i u Španolskoj u Sevilli.Odigrao je nešto sitno u repki.Nakon toga ima karijeru na Tv i po meni ju odlično gradi.Elokventan,bez dlake na jeziku i stručan.Ovaj epitet Mamićevog potrčka možeš zakačiti za 80% ljudi koji su živjeli od nogometa uz Dinamo i repku od 1993-2019. Ne znam koje su tvoje reference da njega pljuješ,ali eto njegove su mi itekako poznate.
  • Sync
    9
    Je li ovo danas bio taj očajni Osijek ili je to samo kad ga mi pobjedimo?
  • Warrior
    80
    Osoba koja prijede iz Dinama u Hajduk i obrnuto je moralna nula, osoba koja lazno svjedoci je kriminalac, osoba koja gradi ime na uvredama je sve samo ne strucan. Drago mi je da vas ima koje takvi primitivci pale, nista cudno za ovu drzavu. Jos najbolje da mi treba dozvola tebe i slicnih da ga, kako kazes, pljujem, ako je iznosenje cinjenica pljuvanje.
  • Dadox
    1.3k
    ništa čudno za državu da neki glume moralne vertikale,a pričaju napamet i bez ikakvih dokaza o drugima.Prešao je u Dinamo ranih 90-tih jer je imao ženu i malo dijete,a Hajduk mu je nudio sitniš iako je bio ponajbolji igrač lige tada.Da je dokazano lagao na sudu ili Uskoku bio bi osuđen.Dakle,ne voliš ga na temelju vlastitog dojma stvorenog na rekla kazala izvorima, mitologiji i neinformiranosti.Ništa ti drugo nemaš majstore…
  • Warrior
    80
    Josko Jelicic kaze da je lagao, ali Dadox kaze da nije :roll: prestrasno. Vjerujem da su mu dijete i zena umirali od gladi, kao i Brekalova.

Joško Jeličić priznao: ‘Nisam govorio istinu na USKOK-u.

Joško Jeličić na suđenju Mamićima: Lagao sam Uskoku
  • Dadox
    1.3k
    Eto,sram ga bilo za to! Jbte zamisli nije moralna vertikala.Tim argumentom i dalje ne možeš osporiti sve drugo navedeno.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    ti si ga nadrobio za dobrih deset dana. Za početak, naših 20 milja je smiješna cifra ako uzmemo u obzir koliko je igrača dovedeno, a kakvi su igrači otišli. Kao drugo, seres po pojačanjima, a onda zazivaš ostanak lika koji je bio najskuplji i kitu nije isporučio. Da ne pričam o RPG-u koji ne igra jer nije centriran, a ne jer bi ga mi izdrkavali. Prestrašno šta si u stanju nadrobiti. E da, zamisli, neki igrač se nije snašao i maknuli smo ga. Najbolje da ga gledamo kao Pjacu prošle godine cijelu sezonu i čekamo da poludi dok mi gubimo titulu.
  • Warrior
    80
    boli me kurac sto se ti klanjas primitivnim krimosima, nastavi s podrskom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet