• Jurki
    22.4k
    Ali 17 mil na toliko igrača i kompletnu novu ekipu nije ništa punonjurci10

Upravo to.
    U prosjeku je to milja eura po igracu.. pizdu materinu pa tolko Misko placa odstete.

Kad bumo potrosili 17 milijuna eura na 2 igraca, onda mozemo razgovarati jel to puno ili malo.
  • Common Sense
    1.4k
    Nikada mi nećemo moći trošiti neke sulude iznose na odštete ni na plaće. Dapače, proračun će se idućih godina sasvim sigurno morati barem dijelom reducirati jer nije nikakva tajna da je 65-70 mil jednostavno neodrživo. U tom kontekstu treba sagledati i zadnje učinjene korake jer su Ljubo i Villar bili među top 5 najplaćenijih, a i Kuletova plaća je bila pri vrhu.
  • Dzoni
    3.8k

I to bi bilo sve ok da ti novci su pali s neba, ali nisu.
    Dinamo je zaradio 35mil od prodaje kako bi si priuštio sve te igrače
  • Pacho
    13.6k

Nisu sigurni na drugom mjestu :smile:
  • blueslavonija
    48
    a tu činjenicu nismo znali prije 6 mj kad smo dovodili te igrače ? da bi to shvatili smo trebali ih dovesti, razmišljati 6 mj , pa ih se riješiti jer su skupi ? mogu samo ponoviti, krajnje neozbiljno od uprave kluba. to su amaterski potezi koliko god ih se netko trudi pravdati. aj da dodam još i nogometni dio priče gdje uigravaš ekipu, gradiš homogenost, automatizme...ako ovako nastavimo da svakih 6 mj rotiramo 4-5 igrača ulaz/izlaz nema šanse da postignemo navedeno.
  • Nine9
    55

Reagiralo se agresivno na tržištu jer je otišlo pola prvotimaca iz prošle sezone.

I u čemu je problem?
    Ti misliš da se nije uzelo u obzir da će netko od njih možda brzo otpast kad ih se dovodilo?

Neki su ispali flop, neki top.
    Ovi top će svojom cijenom višestruko isplatiti taj potez kluba.
  • Jurki
    22.4k
    Manchester United je ove godine sjebo 3 Dinamova godisnja proracuna tocnije 250 milijuna eura koje je pretvorio doslovno u govna.
    S nekim igracima se pogodi, s nekim se promasi.
    Nema tog sportskog direktora koji bu pogodio sa apsolutno svim igracima.
    Dal su u ljetu imale dovođenje Villara, Ljubicica smisla? Jesu itekak. Igraci sa sjajnim cvjem. Dal smo mogli znati da ce tak zavrsiti? Nismo.
    Rizik posla.

Da svi klubovi pogode sa pojacanjima, onda bi svi osvajali naslove prvaka, plasirali se u ligu prvaka itd. Nebi svakih pola godine bila tolika fluktuacija igraca između klubova.

Villar i Ljubicic su dobri nogometasi, nisu se snasli kod nas i tjt. Idemo dalje.
  • blueslavonija
    48
    prvotimci nisu otišli sami od sebe. npr. pjacu smo mogli ostavit , ne razumijem taj potez ni danas. što je s RPG ? po meni vrlo dobar desni bek za kojeg sam si mislio kad je došao "kak je ovaj u hnl došao ?!". čovjek je u frižideru već pola godine. ne igra mi ni ta priča o plaćama neku ulogu jer većina naših akvizicija nije došla igrat za kikiriki nego ozbiljne plaće. ne znam. po meni previše lutanja, vjerojatno i menađerskih priča koje mi ne znamo, ali što kažeš neki će se isplatit, npr. dominguez, valinčić.... naravno da nije sve crno-bijelo ali ja nisam od onih koji će stavit roza cvike i gledat svijet oko sebe. dugo pratim nogomet i nije baš normalno ovo s villarom ili ljubom. sama činjenica da kova stavi ljubu u 11 a ovi ga prodaju sutra ujutro je čudna .
  • blueslavonija
    48
    ma jasno. samo ako će naših 20 mil bit ekvivalent 250 mil man utd i ako smo došli u tu situaciju da svake godine istresemo 20 mil na pojačanja onda je usporedivo i održivo. ali ja nisam siguran da ćemo tu lovu samo tako imat svake godine. dovoljno da ne uđemo u euro natjecanje i mi smo tanji min 11 mil eura. onda ovisiš isključivo o transferima koji su uvijek upitni ali sigurno dovode do slabljenja momčadi. treba gledati nogomet bar 5 god unazad i unaprijed. kako smo došli do love, kako ju trošimo i kako ćemo ubuduće doći do love.
  • Jurki
    22.4k
    pjacu smo mogli ostavit , ne razumijem taj potez ni danasblueslavonija

Opet? Zar treba po 50 milijarditi put objasnjavati?
    On bi nastupom nakon samo 1 minute u novoj sezoni postal među najplacenijim igracima kluba.
    Sa povjescu svojih ozljeda jako riskantan potez. Nije htio maknuti tu klauzulu i razisli se.

Problem je kaj se dalo za 2 igraca sa odlicnim cvjem ukupno 4 milje, a nije problem kaj bi se invalidu dalo preko milijun eura.

Rpg? Zar si se tek danas probudio i propustio kaj je napravio u zadnjih pola godine? Od glumljenja ozljeda, odlazak u Tursku, potpisal s njima ugovor i pobjegao. Luda glavurda 100 posto.
  • Common Sense
    1.4k
    Mislim da smo svi tu na Zoni jednoglasno pohvalili dovođenje Ljube, provjerenog igrača koji se dokazao u Njemačkoj, koji dolazi u najboljim godinama i koji je dinamovac od malih nogu. On je na kraju podbacio, igrao je ispod očekivanja što je i on sam potvrdio.

Kupnja Villara po meni je već u startu bila greška. Za Dinamo je to bila ogromna lova, a ako su već odlučili igrati isključivo u sustavu 433, onda je jasno da on kao bolja vezija Pedra Moralesa nije ni blizu po profilu onome što mi trebamo. Po meni tu je Boban previše vjerovao consigliereu i uzaludno potrošio lovu.
  • Nine9
    55
    Sad ćemo malo plakat za Pjacom i RPGem koji su se svojim potezima maknuli od Dinama?

Pa nismo na facebooku nego na Zoni
  • Zagi
    14.9k
    Tetak svratio malo. Ne znam kak vam se da.
  • Jurki
    22.4k
    Jedini od igraca koji je jos uvijek nezasluzeno u rosteru Gnk Dinamo Zagreb je Ivan Nevistic.

Na Perica i Zagija se tak i tak ne racuna i ceka se lipanj pa da im ugovori isteknu.
  • blueslavonija
    48
    tu rekla kazala priču možemo i 100 x pričati ali meni to nije argument. ni ti ni ja ne znamo jel to stvarno tako bilo. ja osobno i ne vjerujem da je pjaca takav tvrd stav imao i da nije bio spreman na kompromis. možda i nisam u pravu ali opet je to sve sfera rekla kazala.
    nije baš lijepo da ga zoveš invalidom , ja koliko pratim čovjek je već treću sezonu manje više zdrav. svi drugi igrači koje smo doveli nam nikad nisu u karijeri imali teže ozljede ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet