• Zagi
    15k
    Dan iza naše rasprave na zoni kako je TM nerelevantan. Sasvim slučajno.
    Pozdrav Droljivari.
    Jebo te Škegro.
  • Droljo
    24.8k
    Pozdrav Droljivari.
    Jebo te Škegro.
    Zagi

:lol:
  • gaTeDZG
    2.6k
    "And I took that personally..." Bog golmana!

RF5n2p.jpg
  • prefontaine
    6.5k
    Dobro, ako ćemo sad u ovu temu lijepiti mišljenja svih mogućih idiota s fejsbuka, onda će ona izgubiti svoj, ionako upitni, smisao.

Tko je taj Mourinho iz Solina? Po čemu je bitan, relevantan?
  • Carrasco
    7k
    Ovo je onaj retard "Crne kese".
  • Jurki
    22.5k
    IMG-1126.png[/url]

Znam da vas peče i nek vas peče jebo vam pas mater.
  • shameless86
    1.4k
    ma joj,to imaju jedan te isti clanak vec godinama u nekom folderu spremljen..samo mjenjaju sport u njemu rukomet/nogomet itd
  • KtcGoat
    2.8k
    Ja sam cuo da oni na svoja okupljanja nose usisavace, nek me neko ispravi ak grijesim
  • Jurki
    22.5k
    samo mjenjaju sport u njemu rukomet/nogomet itdshameless86

Kad je peder party onda ne pricaju o smecu, koliko to kosta i tko ce to cistiti.
    Tad pisu o povorci ponosa, borbi za ljudska i prava manjina i ostale woke picke materine.

oni na svoja okupljanja nose usisavaceKtcGoat

Guranje crijeva od usisivača u pakšu se zove seksualno zlostavljanje usisivača.
  • CastAway1986
    5.2k
    zna li mu itko pravo ime i prezime?
  • Fabercaster
    782
    Snimka-zaslona-2026-02-02-235225.png

2 prečke i stativa u stativu, još 2-3 šanse Belje uz golove od koje jednu kitom treba ugurati u gol, volejčina Topića, zaleđe(?) kod pogotka. Realni rezultat danas 8:2? Možda 7:2 ajde...ali izgleda da je realan samo u mojoj glavi, jer eto nismo očarali. Hvala bogu na objektivnom novinarstvu, jer bilo bi stvarno tragedija da legnem spavati misleći da smo odigrali dobro. Fuj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.