• Borovljanin
    473

Je, glup je primjer, priznajem. Ali mi je jos gluplje uzimati Hajduk kao primjer, pogotovo kao primjer za šikaniranje dinamove škole.

Pa mi smo po eu koeficijentu, onim rangiranjima, sigurno bliži Barci nego Hajduku
  • shameless86
    1.4k
    a neki bi htjeli da propadnu,bankrotiraju,ispadnu u 2 ligu..veci gust mi ih je ovako gledat kako su jadni,kako se raspadaju..kad se ponadaju da ce biti prvi,kad ih krene euforija,pa ih se prizemlji opet..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Bolje bi bilo da propadnu. Celticu ništa nije falilo jedno desetljeće bez Rangersa. Doduše, da oni baš skroz padnu i NH digne ruke (veće šanse ima Iran pobijedit SAD) postoji mogućnost da netko drugi zavrti bolju priču tako da možda je bolje ovaj status quo
  • rokikaciga
    10.3k
    Latković dva puta pogodio gredu, stvarno nemaju sreće

Odlična utakmica zasada
  • shameless86
    1.4k
    veceras ce na biloj noci u westinu biti lijepa atmosfera :rofl:
  • FazeN
    5.2k
    Čelnici Udinesea su upravo na Poljudu, transfer Mlačića se završava.
    Pregovori bi trebali gotovo biti uskoro, a radi se o stalnom transferu u Italiju, Branimir ne želi ostati u Hajduku više.
  • Sajla
    17.3k
    kakve su nutricionistice u Slavenu i Varaždinu? moglo bi biti zanimljivo u tunelu na poluvremenu :wink:
  • modri-kibic
    1.3k
    Hahahahaha, na utakmici Slaven- Varaždin Šomoci zove Šafarića na ferku.
  • rokikaciga
    10.3k
    Ovo mi je zasada top 5 utakmica ove sezone koliko je zanimljivo. Super su mi i povici s klupa jer se čuju kao u koroni :grin:
  • NVKOD
    9.7k
    Čuić razvalio Hrgovića kao beba zvečku. Kakve tragikomične reakcije od njega, Šarlije i ovog malog Skelina. Kad se sjetim da su tog panja Hrgovića gurali u reprezentaciju, dođe mi loše.

A ovog Mlačića u potpunosti razumijem, normalno da se želi maknuti iz tog smrdljivog kluba, tko ne bi?

A gdje li je samo nestala ona srebrna generacija zlatnog sjaja?
  • rioda
    13.3k
    Sad tek vidim kakav penal je suđen za ruku Božiću. Ona Rebićeva ruka je onda penalčina x100.
  • Oluja
    6k
    Može li netko staviti snimku Livajine obrane?
  • Jurki
    22.3k
    Branimir ne želi ostati u Hajduku više.FazeN

Hahahahha hahahah napusta decko brod luđaka,. Vidi da ovo kurca dolje ne valja.
    Bjezi i spasava karijeru.. samo je ta Italija diskutabilna kao destinacija.
  • Pacho
    13.5k
    Da bar za Maresica izvise sad kad je Koski otisao
  • FazeN
    5.2k
    Hahahahha hahahah napusta decko brod luđaka,. Vidi da ovo kurca dolje ne valja.
    Bjezi i spasava karijeru.. samo je ta Italija diskutabilna kao destinacija.
    Jurki

Nažalost po njega nema druge opcije, na stolu su bili samo Genoa i Udinese.
    Igrač je htio ići u Club Brugge koji je nudio manje love odmah ali uz bonuse bi cifra bila ista, no Hajduk je odbio to bez znanja igrača iako je on htio ići tamo.
    Treba lova očito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube