• lukaoj
    130
    potpuno se slazem sa tvojim komentarom. Potpisujem. Kao da sam ja pisao.
  • ksapi
    7k
    Znaci Hrvatska ima luzerski mentalitet jer je neka trebica koja vodi drustvene mreze to napisala? Stvarno?
  • austrijanac
    9.6k
    Mogu vam dat ime i prezime svake osobe koja je zaduzena za drustvene mreze pa bi vidjeli da te osobe nemaju veze s rukometom i sportom.

Iako, te pacenicke objave nazalost pale u nasem narodu.
  • ksapi
    7k

Bas tako. Te objave nemaju apsolutno nikakve veze s mentalitetom ijednog igraca, a guraju se zbog tog nekog ‘sentimenta’, valjda pola komentara je na taj kalup.
  • rioda
    13.2k
    To pišu mlade tovarke koje im se ulizuju, naravno da će objava biti takva nakon poraza
  • austrijanac
    9.6k
    [
    Apsolutno, jer drustvene mreze nemaju veze sa igracima niti njihovim mentalitetom.

Rade se takve stvari da dobijes polujadne komentare na fejsu koji se pale na neku podrsku i ostalo.

Kaj se tog tice, rade dobar posao, ali to nema veze s rukometom.

Nisi fulao regiju od kud dolazi, mimo Drage Cosica.
  • emilperska
    14.4k
    Nemam pederski Voyo.. ako netko ima alternativu za gledanje futsala, neka se javi..
  • rioda
    13.2k
    Nisi fulao regiju od kud dolazi, mimo Drage Cosica.austrijanac

Ma znam za jednu osobu, pa niti nisam gađao :grin:
  • Tom Hanks
    4.7k
    Babice sa FB bi i da smo zadnji pisale zadnje mjesto zlatnog sjaja,gade mi se te patetike
    Ili si prvi ili nisi nema izmišljanja tople vode
  • Jaro
    11.7k
    malo srece za ranih 1-0

2-0 13:56
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.