• lukaoj
    129
    potpuno se slazem sa tvojim komentarom. Potpisujem. Kao da sam ja pisao.
  • ksapi
    7k
    Znaci Hrvatska ima luzerski mentalitet jer je neka trebica koja vodi drustvene mreze to napisala? Stvarno?
  • austrijanac
    9.6k
    Mogu vam dat ime i prezime svake osobe koja je zaduzena za drustvene mreze pa bi vidjeli da te osobe nemaju veze s rukometom i sportom.

Iako, te pacenicke objave nazalost pale u nasem narodu.
  • ksapi
    7k

Bas tako. Te objave nemaju apsolutno nikakve veze s mentalitetom ijednog igraca, a guraju se zbog tog nekog ‘sentimenta’, valjda pola komentara je na taj kalup.
  • rioda
    13.2k
    To pišu mlade tovarke koje im se ulizuju, naravno da će objava biti takva nakon poraza
  • austrijanac
    9.6k
    [
    Apsolutno, jer drustvene mreze nemaju veze sa igracima niti njihovim mentalitetom.

Rade se takve stvari da dobijes polujadne komentare na fejsu koji se pale na neku podrsku i ostalo.

Kaj se tog tice, rade dobar posao, ali to nema veze s rukometom.

Nisi fulao regiju od kud dolazi, mimo Drage Cosica.
  • emilperska
    14.4k
    Nemam pederski Voyo.. ako netko ima alternativu za gledanje futsala, neka se javi..
  • rioda
    13.2k
    Nisi fulao regiju od kud dolazi, mimo Drage Cosica.austrijanac

Ma znam za jednu osobu, pa niti nisam gađao :grin:
  • Tom Hanks
    4.7k
    Babice sa FB bi i da smo zadnji pisale zadnje mjesto zlatnog sjaja,gade mi se te patetike
    Ili si prvi ili nisi nema izmišljanja tople vode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.