• Fan
    1.9k
    Jel se zna kaj je onda na kraju s njim? Posudba s mogućnošću otkupa ili obaveze? I koja uopće cifra?
  • BluePhone67
    5.4k
    U jebeni klub je otišao, pretrgli se klubovi da ga izvade iz Bobanovih ralja. Sretno legendi Lokosa i podcasta u daljnjoj karijeri.
  • Krulek
    1.1k
    Mudražija nije nikad ništa prigovarao za razliku od nekih igrača Dinama. Bio je sretan kad je potpisao za Dinamo, nije uvrijedio navijače ni na kakav način i sad odlazi sa ponižavajućim ocjenama i potcjenjivanjem nekih nakon što je dobio minimalnu minutažu i nakon što su objektivni navijači vidjeli nepravdu pa mu počeli skandirati i aplaudirati na utakmicama. To isto se nije događalo Ljubičiću koji je bio skori stalni prvotimac, a sad govori po Njemačkoj da mu nogomet u Hrvatskoj nije bio dobar jer je prespor. Ne treba Mudražiji nikakav odvjetnik, ali ono što je po meni problematično i loše su različiti aršini za različite igrače od strane trenera, a možda i drugih struktura, koji su ipak bili u najmanju ruku nepravedni prema ovom igraču kojeg su po nekima " uzdizali podkasteri" kad već to nije pokušao trener u igri.
  • Kruno
    1.3k
    Voli Dinamo sve 5.Ali on je igrac za manje klubove.
  • Sajla
    17.3k
    ono što je po meni problematično i loše su različiti aršini za različite igrače od strane treneraKrulek

na svu sreću su tu "objektivni navijači" koji sve mjere na isti način. od Mudražije mi napravili ono što je jedan forumaš napravio od Riere iz Celja. diže mi se kosa na glavi kad vidim ili čujem to ime, a dečko je najmanje za to kriv. nadam se da će si naći klub i igrati. nažalost, ja za njega ne vidim načina da u modrom dresu doprinese dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet