• Nogo
    10.1k
    Screenshot-20260130-200025-Instagram.jpg

Mislim da je jedva čekao vratiti najdraži klub u opis!
    Livi legendo naša! :heart:
  • Krulek
    1.1k
    Vratio se jedan pravi dinamovac, u isto vrijeme izgubili smo dvojicu.
  • Jurki
    22.2k
    izgubili smo dvojicuKrulek

Kulen i?
  • Jurki
    22.2k
    Kulenovic i tko je drugi?
  • don
    18.1k
    ikona Maksimirskih tribina, legenda kluba, namjerno zapostavljan, jedan jedini i neponovljivi:

Robert Mudražija!
  • Jurki
    22.2k
    Robert Mudražijadon

Koji bi s Karacicem razmijenio dres nakon kaj je ovaj otisel dole ili kojem nebi bil problem otici u hajduk?
  • NitkoBitan
    35k
    ikona Maksimirskih tribina, legenda kluba, namjerno zapostavljan, jedan jedini i neponovljivi:

Robert Mudražija!
    don

:roll:
  • NitkoBitan
    35k
    Ne znam vise tko se sali na racun Mudrazije a tko je ozbiljan, Tocno mogu zamislit kako te rijeci izlaze iz usta jednog mog frenda, stalno mi trubi da ga Boban sikanira jer ga nije doveo.
  • Jurki
    22.2k
    necija Dinamovstina ne donosi golove ili pobjede.
    Kaj da se Mudrazija ne zove Mudrazija nego Bosec? Kaj bi onda bilo? I da taj isti Bosec ima identicnu minutazu i zalaganje u kup tekmi ko Mudrazija? Kaj smo onda?

I mi smo svi ovdje Dinamovci, kaj to znaci da nam treba dati profi ugovor?
    Bila bi mi neopisiva cast, da nosim npr čunjeve ili torbe na gostovanja.. ali uz svu moju najbolju volju i namjeru, nisam za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.