• MarK
    1.4k
    Imamo dva velika problema u igri, prvi je slab izlazak kad nas visoko pritisne ekipa koja ima individualnu kvalitetu barem klase Midtjlanda, Celte, Betisa itd. Nastaje panika i nabijačina. I Genk ima dovoljnu kvalitetu da nam to napravi. Drugi veliki problem je igra u gostima gdje je pitanje samo koliko ćemo popiti. U prvoj utakmici očekujem egal i nadam se bilo kakvoj pobjedi, u uzvratu će biti jako teško. 65-35 za genk
  • Ludovic IX
    10.4k
    dan ranije se treba ići. preko charleroia je zasad 69 eura povratna
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ako se dobro sjecam zadnji puta je i preuzimanje karata bilo, toga valjda vise nece bit :rofl:
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Nevjerojatan ždrijeb. Svaka čast Genku, ali ovo je da ga jebeš 50-50.

A vratio mi se PTSP od traženja avio karata ko protiv Lillea. Jedino zato sam htio Bolognu, da se pošteno autom ode do Italije, jebeni avioni i kako te kompanije odmah reagiraju brzo mater im jebem. Doslovno za 40-ak € možeš par dana prije ili poslije do Bruxellesa i nazad. Ima opcija Eindhoven za 92€ ali polijeće u ponedjeljak i vraća se u subotu, doduše za te datume i Bruxelles je 80 €.

Daj da prođemo ove i onda Bologna (samo da oni ne ispadnu od ovih jebenog Norvežana)
  • NitkoBitan
    35k
    GENK bez podrske svojih navijaca na Maksimiru.

Screenshot-2026-01-30-14-37-26-780-com-android-chrome.jpg
  • rupke
    279

nije idealno, ali ima iz budimpešte u 9:20 za bruxelles, i povratak sutradan u 12:55,16:30 ili 20:55, cca 60€
  • emilperska
    14.3k
    @Kvasina i ja imamo raspravu.. ako dođe eventualno Rodriguez, da li se Topić/Lisica registracija broji u one 3 dopuštene ili ne broji?

Govorimo u kontekstu da su Livi i Bennacer ziceri.
  • Kvasina
    203
    Klupska karijera i status registracije
    Fran Topić vratio se u Dinamo Zagreb u srpnju 2025. nakon posudbe u Zrinjskom Mostaru. S obzirom na to da je rođen 2004. godine, on ispunjava uvjete da bude prijavljen na Listu B za UEFA natjecanja (Liga prvaka, Europska liga, Konferencijska liga), pod uvjetom da je u klubu proveo potreban neprekinuti staž od barem dvije godine nakon svog 15. rođendana.
    Njegov status mu omogućuje neograničenu prijavu za pojedine utakmice, bez zauzimanja mjesta na Listi A s 25 igrača, što je velika prednost za klub.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Negdje sam danas pročitao da imamo pravo dvojicu novih prijaviti, vjerojatno Livi i Bennacer, tak da se vjerojatno Topić računa u tih 3.
  • FelceAzzurro
    1.3k

Velika prednost radi igrača s B liste jer ako oni zabiju gol u gostima, njihov gol vrijedi duplo :up:
  • rokikaciga
    10.2k
    Ali nije proveo dvije godine neprekinuto u klubu jer nije bio na posudbi u Zrinjskom vec je otisao kao slobodan igrac i takav se vratio.

Kad je dosao iz Sesveta do odlaska u Zrinjski je bio godinu dana na posudbi a proslo je 15 mjeseci izmedu dolaska i odlaska.
  • Kvasina
    203
    Racuna se da je proveo neprekidno dvije godine od 15 godine a on je proveo, bio je i u kadetima i juniorima...
  • Ludovic IX
    10.4k
    @Droljo , frend i ja uzeli preko charlorei za 115 po glavi povratna - srijeda-petak
  • rokikaciga
    10.2k
    nije bio u kadetima u Dinamu

Ali me svejedno transfermarkt obmanuo zbog glupog nacina prikazivanja datuma. Topic je u Sesvetama proveo cijelu nogometnu mladost do veljace 2022, otisao u srpnju 2024 u Zrinjski uz napomenu da je bio 10 mjeseci na posudbi u Rudesu. Svejedno ostaje pitanje jel se tih 10 mjeseci broji nama u ove dvije godine ili je prekid ovog "neprekidno dvije godinu u klubu"?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet