• Crusades
    21.6k
    S ovim drugim se slažem (za Lille, Celtu i Betis), ali isto tako smo i zdaržali neki nivo pa igramo al pari s ekipama od kojih bi prije Bjelice i njegove ere imali problema.
  • scooniepenn
    6.3k
    Nitko normalan ne osporava da smo iz korijena promijenili momcad, no mijenjaju i drugi pa ne moze to bit opravdanje da jedna Zvezda igra iks sa Celtom doma, a Ludogorets ih pobijedi dok si mi u isto vrijeme zabijemo tri gola prakticki sami u prvih pola sata. Isto tako, protiv Lillea izgledamo kao da jedna na drugoj strani Bayern, a taj isti Lille je uzeo 2 boda vise od nas. Treba biti pozitivan, ali ovo su fakti.
  • tp1997
    2.5k
    Zašto se ova sadašnja ekipa gleda kroz prizmu prošle generacije koja je jedna od najboljih u povijesti kluba?Keyser Soze

Roster ove ekipe nije slabiji od rostera prošlogodišnje koja je uzela 11 bodova u Ligi prvaka, pogotovo uzevši koliko smo imali problema s ozljedama.

Zašto s tim rosterom izgledamo kao da smo zalutali protiv bilo kojeg jačeg protivnika, ili pak zašto neki od najboljih igrača u tom rosteru (Zajc, Hoxha, Beljo...) ne igraju u ključnoj utakmici za prolazak dalje nego igra klinac od 17 godina, to je pitanje za stručnjaka na klupi.

A dok je isti na klupi, ne razumijem čuđenje što su ljudi skeptični da ćemo sad eto odjednom ustati kao feniks iz pepela i ne biti jednako tako pometeni od Genka ili Bologne.
  • Keyser Soze
    18k
    Prošlosezonski roster je ipak imao kostur ekipe koji je igrao skupa godinama, a isto su uzeli 6 bodova protiv Slovana i Salzburga kao što je i ovaj roster uzeo protiv FCSB i Maccabija.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Svaki prolaz je uspjeh, naravno da se uvijek zeli korak vise. Sad je malo podgrijana panika jer se gleda na izravan ulaz u LP, ali cilj koji je postavljen ovdje na forumu je ispunjen.
    Ostaje gorak okus taj Malmo i te rotacije u Danskoj.
  • tp1997
    2.5k
    Točno, ali su uzeli i 3 boda Milanu i bod Celticu i Monacu (umalo 3).

Pometeni smo protiv Arsenala i Dortmunda (s time da smo protiv oba do 60 i neke minute imali aktivan rezultat i bar pokušavali nešto), točno, ali ne bismo smjeli biti pometeni na isti takav način od Lillea ili Celte koji su dvije razine ispod. Jedino Bayern tu odskače.
  • Keyser Soze
    18k
    Mislim, i ova ekipa je dobila Fener koji istina dolazi iz Turske, ali vrijedi preko 300 milijuna eura s nekim svjetskim igračima. Također, ovaj Dinamo je za 20 milijuna čini mi se jeftiniji od prošlosezonskog i također je imao problema s ozljedama i registracijom igrača za natjecanje (Bennacer). Nije da opravdavam, ali mislim da stvarno nemamo takav razlog za brigu.
  • Derby
    739

Pa zna li se uopće 100% da je uzvrat 26. jer piše:

Ties take place over two legs and the seeded team will, in principle, play the return leg at home.

First legs: 19 February 2026
    Second legs: 26 February 2026
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

To su termini 100%, nositelj igra uzvrat doma.
  • emilperska
    14.3k
    Pisao sam i lani, pa cu napisati opet..

EL u ovom formatu je najgore natjecanje za Dinamo.

Zašto?

1. Novci su 2 do 3 puta manji nego u LP, sto nama predstavlja nekad i do 40% godišnjeg budzeta
    2. Ovaj donji ešalon ekipa protiv kojih igramo i ganjamo pobjede je sličan u oba natjecanja. FCSB/Maccabi/Malmo/RB/Slovan/Celtic
    3. Igrati protiv Celte, Lillea i Betisa nije pretjerano lakše nego protiv Dortmunda/Milana/Monaca. Ostaje ta razlika susreta s megamomcadima kao Bayern i Arsenal npr.

KL nosi nesto manje novce nego EL, ali u njoj bi Dinamo (u ovom obliku) bio pretendent barem na četvrtfinale, a mozda i polufinale što nosi koef, pare, prestiž.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Agree, nažalost ćemo ga (po očekivanju) najčešće igrat
  • Mihael2305
    1.1k
    Bit će zanimljivo izvlačenje, Genk sinoć dobio Malmo makar su u ligi sredina dok je Bologna isto zajebana ekipa. Više ne znam koga bi htio dobit
  • plavi72
    2.1k
    Ima tko link izvlačenja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention