• Crusades
    21.6k
    Primili smo 2 retardirana gola iz tranzicije, a onaj 2. bi obranilo valjda 99% profesionalnih golmanahardek

I to jedan nakon našeg kornera. Nevjerojatno. U pionirima se takav gol ne smije primit.

Osim toga, imali su još jednu onu čistu šansu. Ne bi rekao puno previše s obzirom na sastav u kojem smo igrali (bez obzira kaj je to greška) i da smo igrali u gostima protiv ekipe koja je završila treća na tablici i nije doma izgubila 30 utakmica).

Prema naprijed smo napravili nešto, realno bez ta dva glupa gola korektna utakmica.
  • mlinchica
    4.8k
    Trener je napravio ogromnu gresku pri odabiru prvih 11, a mnogi su u startu opravdano bili sumnjicavi, te i 4 sata kasnije isto tako opravdano pljuju.Infinity

Evo, možeš meni objasnit, nakon odgledane cijele utakmice, koji je to sastav trebao početi da bi ova tekma bolje završila?
    Ne napadam, ozbiljno pitam jer ne vidim s kim bi mi to bolje odradili protiv ove ekipe.

Prije utakmice bih se i ja složila da je totalno sve fulano ali nakon odgledane cijele tekme mislim da niti “najjači” sastav ne bi bolje izvukao ovu tekmu.
    Jednostavno su bili jači i brži u svakom segmentu utakmice od svih naših igrača.
    Osorio, Simsir, Brumado, Koreanac … pa svi su mrcine naspram naših.
    McK, Beljo i Miške su nekaj mogli.. iako su i njih otresali..
    Ne znam..
  • hardek
    8.4k
    A da pričamo o tome da smo igrali bez Valinčića, Lisice, Filipovića i MPVa. Znači prvi desni i lijevi bek, prvi golman i prvo desno krilo.
  • Vedraca
    230
    Uvjek kad slusam Kovacevica sta blebece, se sjetim da on uopce nije glavni Krivac ...Covjeku je ovo Vrh Karijere i zivi San! Nije on kriv sto je Trener Dinama! Postoji jedan Covjek koji ga je postavio i misli da je on Trener za moderni Dinamo koji je predstavio! Koji misli da je ovaj Covjek taj koji ce voditi i koji predstavlja te Sposobnosti. Da je on Taj! To me vodi do Zakljucka.....scim se Zvone ti bodes i jel si ti ozbiljan?!?!
  • Fan
    1.9k
    Ne bi bilo da je to bespotrebno raubanje igrača?Dinamo-SB

Meni je smiješno to kaj je odmarao sve osim jedinog igrača kojeg je zbilja trebao odmoriti, koji je izrauban do besvijesti - Mišića.
  • NORTE
    22.1k
    Hoces reci da ne bi bila hrpa komentara i pljuvanja da je Kovacevic izasao s najjacim sastavom u utakmici kad imas 99 posto osiguran prolaz? Ne bi bilo da je to bespotrebno raubanje igrača? I ne bilo pljuvanja sto nekima u nebitnoj utakmici ne daje priliku pa se onda cudimo sto nemaju kontinuitet ?Dinamo-SB

Nebitnoj utakmici?
    99% prolaz?
    Kova je bio na aparatima nakon 2:0 svjestan da možemo ispast.
  • Dinamo-SB
    1k
    Mišić vjerojatno nece igrsti protiv Vukovara jer ima žutih karton tako da nece riskirati da ne igra protiv Rijeke. Mislim da je to razlog.
  • Blue Label
    164

Čovjek ispunjava trenutno sve ciljeve na svim frontovima, to me vodi do zaključka da je on taj!
    Nego sa čime se ti bodeš je bolje pitanje.
  • Infinity
    20.9k
    99% i nebitna utakmica su se skoro pretvorili u 1% i utakmica sezone.

Kovacevic je kriv sto nas je skoro kostao blamaze, kriv je 100% i apsolutno zasluzeno ga se pljuje.

Najjaci sastav bi danas mozda uzeo bod, a mozda bi primio pet komada. To ne mozemo znati, ali mozemo znati da bi u ovom svemiru ostali rezultati bili isti i da tamo u 85. minuti nitko ne bi mislio da je ovo nebitna utakmica u kojoj se bezveze trose igrace. Ne bi mislio ni u ovom trenutku, jer smo uz dobru dozu srece prosli dalje.

A sad je Kovacevic trenerski mag koji je vidio da su ovi od nas jaci i odmah je skinuo gace? Steta sto Jakir u Munchenu nije izveo juniore. Primili bi 20 komada, ali bi barem odmorili najjaci sastav, te bi on tako zadrzao svoj posao.

Ne zelim gledati Dinamo koji se predao u svlacionici, pa se odlucio za kalkulacije. Jel ti zelis?
  • Dinamo-SB
    1k
    Nebitnoj utakmici?
    99% prolaz?
    NORTE

Takvi komentari bi se vrtili.
    I da 99% je bila matematicka sansa naseg prolaza.
  • mlinchica
    4.8k
    ↪mlinchica
    A sad je Kovacevic trenerski mag koji je vidio da su ovi od nas jaci i odmah je skinuo gace? Steta sto Jakir u Munchenu nije izveo juniore. Primili bi 20 komada, ali bi barem odmorili najjaci sastav, te bi on tako zadrzao svoj posao.

Ne zelim gledati Dinamo koji se predao u svlacionici, pa se odlucio za kalkulacije. Jel ti zelis?
    Infinity

Ma kakav trenerski mag :grin: ja sam odmah u startu kad je došao rekla svoje mišljenje o njegovom dolasku i dalje mislim isto.
    Iako sam ti napisala da ne napadan nego fakat želim da mi objasniš tko bi bolje odigrao od prve minute? Nakon kaj si odgledao cijelu tekmu, koji sastav se mogao bolje boriti s njima i bolje odraditi?
    Jednostavno mislim da nismo imali šanse veceras s kim god krenuli. Vidjelo se u 2. pol.

Ponovit cu kaj sam napisala u prošlom postu: Prije utakmice bih se i ja složila da je totalno sve fulano ali nakon odgledane cijele tekme mislim da niti “najjači” sastav ne bi bolje izvukao ovu tekmu.

I kaj sad Jakira spominješ, kakve veze on ima s bilo čim sad.
    Da se mene pita, a ne pita me se :lol: on ne bi nikad ni bio na klupi Dinama.
    Bez veze napadaš, fino sam te pitala.
  • Vedraca
    230
    ocito malo razumijes o Nogometu ako mislis da je Kovacevic taj! Neko ko ima ovakav "Mindset" i daje Izjave koje su ispod Ambicije Kluba nije Trener za nikakvu obecanu bolju sportsku Buducnost Dinama. Pa ti izvoli
  • Zoran
    472

Varela je igrač manje za nas. Nek igra za juniore i s vremenom za seniore. Može Bara pričat što hoće, ali imam oči i vidim da trenutačno nije spreman za seniorski nogomet.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Ovo sa Varelom nema nikakvog smisla,dečko ne može ni protiv Vukovara igrat, sve ostalo su menađerske bajke.

Bara, ako imaš nekog portugalca sa pet sezona portugalske prve lige ok, al ovo je cirkus i reketarenje kluba.

Juniorska liga i pojačat ishranu, ili sa Jakirom u primaveru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.