• Fatos Beqiraj
    1.1k
    Mi sa Bennacerom, Valincicem, i aBd Livijem i ovim malim iz Barcelone, postajemo puno opasnija momcad u zavrsnici
  • Zagreb1992
    3.2k

Samo treba smanjiti očekivanja tog klinca iz Barcelone
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    ma znam da, al samo ova trojica dobijas ozbiljne 3 klase igraca. Vjv najbolja 3 igraca uz Belju i Misica momcadi.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Brann ide Grazu u goste, bojsi iz berna idu stuttgartu u goste a ludogorec docekuje kod kuce Nizzu…mislim da nitko od njih nece uzet 3 boda

Tako da ovdje ne bi trebalo bit nekih problema i vrlo vjerojatno prolazimo dalje bez obzira na ishod s midtyllandom, al naravno se treba postavit i postignut sto bolji rezultat
  • marcio amoroso
    48.5k
    Mi sa Bennacerom, Valincicem, i aBd Livijem i ovim malim iz Barcelone, postajemo puno opasnija momcad u zavrsniciFatos Beqiraj

Samo dva dodatna možeš prijaviti
  • NORTE
    22.1k
    Čak mi je i ok da ćemo u slučaju prolaza odmah saznati dva moguća suparnika.
  • Ivdzo11
    9k
    Stuttgart vec 2-0
  • Krizy
    66.7k
    1/2 vs 15/16/17/18
    Lyon/Aston Villa - Crvena Zvezda/Celta vs PAOK/Lille

3/4 vs 13/14/19/20
    Midtjylland/Betis - Nottingham/Plzen vs Fenerbahce/Panathinaikos

5/6 vs 11/12/21/22
    Porto/Braga - Stuttgart/Ferencvaros vs Celtic/Ludogorets

7/8 vs 9/10/23/24
    Freiburg/Roma - Genk/Bologna vs Dinamo/Brann
  • Crusades
    21.6k
    Jedni Feyenoord, Rangers, Nica, RB Salzburg nisu prošli dalje... nije ni blizu razine za koju želimo da budemo, al opet ne treba ni pretjerivat u podcjenjivanju.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Sa livijem ce i obrana biti 20% jača minimalno. Sa bennacerom imamo jaču vezu. Belgijci nam leže godinama i bilo bi bolje njih izvući i onda freiburg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.