• Markelo
    3.6k
    Znači nek se dečki koji imaju manje minuta malo razigraju a Kova i ekipa na klupi će držat otvorenu sofascore aplikaciju i gledat rasplet ne bi li kao 23. ili 24. prošli dalje. Pa da je u pitanju bayern na allianz areni i liga prvaka, rekao bi da je previše
  • E46
    2k
    ne mogu razumit ovakav stav, pa ne igras protiv barcelone na camp nou nego protiv jebenog midtjyllanda, zasto smo se mi pomirili da je to nepobjedivo i tko ce odgovarat ako se kojim slucajem ispadne
  • bazooka93
    109
    sta je ovo od Kove koji ne rotira do kove koji rotira u Europi pa ne igramo za vikend s Hajdukom. Promijeniti 2-3 igraca mi je OK al vise od toga ne
  • rokikaciga
    10k
    sta je ovo od Kove koji ne rotira do kove koji rotira u Europi pa ne igramo za vikend s Hajdukom. Promijeniti 2-3 igraca mi je OK al vise od toga nebazooka93

Pa realno 3 igrača će i promijeniti sudeći po procjenama.

Bennacer-Stojke ne računam jer Benni nema pravo nastupa i Stojke je igrao većinu utakmice zadnji put
    Neva-Fila zbog ozljede, ne računam jer nije izbor trenera
    Topić-Varela
    Hoxha-Vidović
    Zajc-Soldo
  • bazooka93
    109
    Zajc Soldo mi je OK, ova Varela i Vidovic od 60 min
  • Praskaton
    5.3k
    Ajde nije se nitko predao,podržite momke pa kako god završi večeras.Ja non stop kritiziram Kovu jer mislim da nije trener za Dinamo al čovjek u ovoj polusezoni još nije napravio grešku.

Nadam se da neće ići s Varelom u prvoj postavi jer mali nije dorastao seniorskom nogometu.Topić i Bakrar ne mogu bit potrošeni jer su dijelili minute u ove dvije utakmice.Sve ostalo se čini ok.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Ne vjerujem da ce Zajca ostaviti na klupi.
    Taman se zalaufal i još najavio tekmu u medijima, između ostalog jučer je rekao " dobro smo se regenerirali i idemo u Dansku po pobjedu, najbitniji je plasman dalje"

Baš mi je tekma protiv West Hama (0:1) nekako cijeli dan na pameti, kao svi nesto kukaju, bez prevelikih ocekivanja i onda Orša, bam.
  • tp1997
    2.5k
    Ekipa što piše "ne valja kad rotira, ne valja kad ne rotira" simplificira priču i promašuje bit.

Nije poanta *rotira li* već *kada* rotira (a i koga). Naravno da mu se zamjera(o) manjak rotacija u HNLu protiv raznih Loksi, Gorica i sličnih. Ali rotirati u utakmici gdje ti bod donosi prolazak dalje, a pobjeda vjerojatno nositeljstvo u playoffu i ukupno 4 boda za koeficijent, i to rotirati tako da ponajboljeg igrača (Zajc) ostavljaš na klupi, a desno umjesto igrača koji dijeli mjesto drugog najefikasnijeg strijelca (Bakrar) stavljaš klinca koji ove sezone nije pokazao ništa iznad prosjeka...i to nakon samo dvije utakmice u proljetnom dijelu sezone i prođenih priprema, i još s prilikom da igrače kojima treba odmor odmoriš protiv objektivno najlošije momčadi lige u ponedjeljak...

E to već nema smisla.
  • mikser
    66
    Kakva predaja, kakve rotacije, treba ići po pobjedu.
    Pa ovaj naš dinamo je baš složen da proleti kroz dansku.

Hoxha --- Beljo --- Bakrar
    Hoxha i Bakrar idealni za gostujuće europske utakmice, na Belji je da smiri par dugačkih lopti i zadrži.

Iza njih
    Stojke --- Mišić --- Zajc

Pregaziti ćemo ih
  • mikser
    66
    Rotirati u ponedeljak
  • Mr Anderson
    17.1k
    Kad danas ova postava pobijedi, onda će u ponedjeljak biti pitanje zašto se rotira ekipa koja pobjeđuje.
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Na stranu rotiranje ili nerotiranje, ono što treba imati na umu je da je Olympiakos sinoć uzeo 3,750 koeficijenta i bježi nam trenutno nedostižnih 16.000 bodova. Ok, nije trenutno prvi u Grčkoj i tu će biti borba do kraja, no od ekipa koje su tu s nama Ferencvaroš je na rubu top 8, danas igra protiv Forresta i uzet će dosta dodatnih bodova jer gori od 14. mjesta ne može biti, Zvezda će uzeti svakako dosta dodatnih bodova, biti ispred na ljestvici te nas prestići na ljestvici za direktan ulaz u LP iduće godine.

Ovakvim pristupom u Europi gdje potencijalno odmaramo igrače za najslabiju ekipu prvenstva ćemo moći brzo zaboraviti na direktne ulaze u slučaju naslova, kretanja od playoffa i prva dva pota. Vraćamo se lagano putovanjima na Island u srpnju i milosti Boga na ždrijebu da nas ne potrefe nekakvi klubovi liga petica u prva dva pota.
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Igrači koji će dobit šansu su to realnl i zaslužili(Stojković i Soldo). Rotacije i širina/dubina klupe valjda i zato služi da odmoriš standardne prvotimce. Ne vidim problem u tome, pogotovo što će ti dobit šanse igrači koji su ti granični prvotimci/uža rotacija(Goda, Stojković, Topić, Soldo).

Pokazao je također i Kovačević protiv Belupa u KC da ako nešto loše krene da se ne libi pravit zamjene i u prvom poluvremenu. Ne sumnjam da će to napravit ako bude problem i večeras.

Ono što mi nije jedini jasno u tome, ako se već rotira, onda sigurno da ti je Vidović mogao/treba dobit šansu od prve.

Dok recimo mislim da Varela ne bi trebao, jer jednostavno nije ta razina nogometa, ni tehnički ni pogotovo fizički, al evo ima šansu za razuvijerit me.
  • antecacic
    328
    Rotacije večeras (ukoliko se dogode) su po meni pucanj u nogu.

Osvajanje HNL je "must" i po svemu ga trebamo osvojiti s 15 + bodova ove sezone. Očekujem muda u Europi a rotiranja trenera protiv Vukovara na Maksimiru. Dakle, ne na Dancima, koji su nam ključna utakmica za prolazak dalje i stabilnost sa koeficijentom koju iznova ganjamo svake sezone. A nije da nam treba pobjeda od 5 razlike.

Moramo gledati dugoročno, pogotovo jer definitivno nemamo transfer od 15 milijuna ovo ljeto, koji ti dozvoli nekakvu opušteniju sezonu EL ili KCL.
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Ne znam jel su to špekulacije ili sigurno potvrđen sastav za večeras? A i nije da je njima ovo neka prebitna utakmica, igraju protiv Copenhagena 08.02., a u Europskoj ligi su osigurali Top 8. Aj da vidimo stvarne sastave prvo, ali svejedno imam osjećaj da ćemo dobro odigrati ovu tekmu ko god bude igrao večeras

@Mathiasovi Chageri Osobno se ne bojim večerašnje tekme, kaj bude bit će. Mislim da ovo Mitdyllandu nije neka prevažna utakmica u sezoni. Samo sam zazujao jer je počela rasprava kao da su sastavi već izašli, a ustvari su to predviđanja na nekom portalu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.