• NORTE
    22.1k
    Nepostojeći prekršaj sviran Benfici,i iz toga golman zabija glavom :lol:BBBaranja

Strašno kako je Rodrygo bez razloga dobio dva žuta na kraju i onda iz nepostojećeg prekšaja ovi zabiju za 4:2 s dva igrača više u zadnjoj sekundi i prođu zbog tog gola više.

Odvratna Benfica, samo neka ispadnu, navijam i za Real Madrid protiv njih.
  • markoli
    1.9k
    Oršićev 31. gol u UEFA natjecanjima. Samo Mandžo ima više od Hrvata i to 32.markoli

I Orša došao do 32 gola.
  • El Madrigal
    799
    6 klubova sa 9 i 10 bodova prolaze dalje u LP, a mi ispali sa 11. Ja mislim da se to više neće ponoviti...
  • Dzoni
    3.7k
    Jako mi je drago što je najogavniji klub zapadne Europe, Marseille, ponovno izvisio iz LP i još k tome na ovakav način
  • tp1997
    2.5k
    Jebeš ti mene da se prolazi dalje s 9 bodova, a mi s 11 izvisili prošle sezone.

Pa ti budi optimističan za sutra...
  • BBBaranja
    4.5k

Real taj prekid brani sa 5 igrača dok Benficinih 8 u napadu :roll:
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Orsa ispao na gol razliku.. Mozes ti iz Dinama, ali Dinamo ne moze iz tebe :joke:
  • Krizy
    66.6k
    Koliko komentara po portalima da dva igrača Reala glume zvijezde jer su čekali loptu na centru, a isto im je poraz 3:2 i 4:2.
    Čekali su loptu na prazan gol i 3:3 jer bi im to donijelo top 8
  • lukaoj
    125
    Real s kamatama placa sva ona varanja i godine srece.
  • jp23
    3.7k
    Znači brat ispadne sa Fenerbahceom od Benfice, ode iz Fenera u Benficu koja je tad bila u lošem stanju u LP, i uspije sa njima proći dalje. Svaka mu čast
  • Jurki
    22.2k
    Pa ti budi optimističan za sutra...tp1997

Ne sekiraj se, uplatio listic ako prođe, mi ispadamo.. a vjeruj kaj god da igram - promasim :rofl:
  • marcio amoroso
    48.4k
    Ne mogu vjetovati da je jebeni Bodo Glimt prosao dalje s 9 bodova, a mi ispadamo s 11 :angry:Infinity

Bodo u zadnja dva kola dobio City doma i Atletico vani. Sasvim zasluženo prolaze. Ali generalno je stvarno nemoguće da mi prošle sezone ispadnemo sa 11 bodova, a da je ove 11 bodova dovoljno za osamnaesto mjesto :monkey:
  • Mr Anderson
    17.1k
    U prvih 8 je 5 engleskih klubova, plus Newcastle još u play off. U osmini finala PL vs ostatak Europe.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Još uvijek ne kužim ljude koji su bili turbo uzbuđeni jer eto svi igraju u isto vrijeme zadnji dan, doslovno nitko bitan nije ispao. Iz moje perspektive netko tko je totalno neutralan po pitanju stranog nogometa ovaj format je totalno ubio volju za grupnom fazom
  • crophantom
    2.8k
    ja se slažem.
    Od kad je ovog formata poprilicno sam siguran da osim Dinama nisam pogledao niti jednu utakmicu grupne faze LP.
    Mozda ako mi se neka zalomila u kafiću, al nebi reko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.