• Droljo
    24.7k
    Ja uopce ne sumnjam da ce se svi epiteti dobrog covjeka i sl. vratiti cim jednu tekmu kiksamo.jedan u nizu

Kak je i red...
  • scooniepenn
    6.3k

Ispravio bih vas kolega.

Jebi ga, da smo dobili tovare (a nisu nam dali), prvenstvo bi praktički bilo riješeno.
  • Fan
    1.9k
    Ljudi često ne vide,kuže il ne žele vidjet je on dobar i koliko nam brutalno izgleda vezni red kad su Mišić, Zajc i on taj trioIceMan

Ovaj trio je češće izgledao loše nego dobro ove sezone.
  • emilperska
    14.1k
    Nadam se da ovo nije ona točka kao nakon Hajduka/Fenera/Maccabija kada smo mislili makar je rano bilo, da smo "slomili sezonu" pa se raspalo sve i trebalo nam je valjda 2 mj scili i haribdi da nadođemo.

Nadam se da nastavljamo ovim tempom neko vrijeme. Tu mislim na HNL, Europu ćemo 99% proći, ali tu ce neke daljnje ambicije ionako ovisiti o ždrijebu prije svega jer nije isto izvući opet Celtu Vigo ili Porto ili s druge strane Genk i Fradi.
  • Dinamo-SB
    1k
    Ispeci pa reci. Doslovno netočno.
    Mišić-Zajc-Bennacer kada su igrali zajedno:

Gorica - Dinamo 0:2 (prva utakmica tog trojca)
    Dinamo - Hajduk 1:1 (totalna dominacija Dinamovog veznog reda)
    Slaven Belupo - Dinamo 2:5 (svaki komentar je suvišan)

Mišić-Zajc- Bennacer je najjaci vezni red u ligi i to daleko. I za rang Europske lige taj vezni red je strašan pogotovo kad budu imali 10ak tekmi zajedno u nogama. Naravno da ce biti i žutih kartona i rotacije i ozljeda i imamo odlične izmjenu u vidu Solde,Stojkovića,Vidovića koji ce imati ozbiljnu ulogu i minutazu definitivno. Po meni jedino je tu "višak" Villar. Ne vidim kako i zašto njega iskoristiti pa taman da i bude okej jer nema prodajnog potencijala. Ne vidim zasto gurati njega ispred Solde,Stojkovića i Vidovića. Ofenzivno Stojković i Vidović su logicniji izbor,a defenzivno je Soldo puno bolji. Čak i Mudražija do kraja sezone kao neki super sub u kaotičnoj igri gdje lovis rezultat ima više smisla od Villara.
  • rokikaciga
    10k
    Jel moguce da je samo potvrdio kaj je IceMan napisao :lol:
  • Fan
    1.9k

Iskreno, jednostavno sam zaboravio da je Ljubičić bio toliko često u ekipi pa sam mislio da su ova trojica odigrali ONE očajne tekme. Eto, toliko nevidljivog posla je radio da je nevidljiv i ostao, svaka čast.
    Iako, fali ti i prva tekma protiv Osijeka koju smo dobili 2-1 gdje je, uz tu Goricu 0-2, vezni red bio poprilično loš, nećemo se lagat, kao i prekjučer do izlaska Bennacera. A Hajduk i Slaven smo izdominirali, tu se mogu složit. Dakle, po meni, loše su odigrali 3 od 5 utakmica (ajd, 2 od 4 ako ne računamo zadnju iako to nije baš fer jer je loše to izgledalo, a ne priznajem nefaktičke rečenice poput "ušli su jako i baš su se tad umorili").
    Svakako, mogu se složit da je to trio koji bi mogao s vremenom baš izdominirat vezu, ali više prema kontroli i stabilnosti ekipe, žrtvujući pri tome kreaciju. Mislim da premalo stvaramo prema naprijed s njima i da užasno fali igrač poput Stojkovića (ne mora nužno bit on, ali takav profil) koji će bit svugdje, primat lopte u zadnjoj trećini i radit dar-mar sa par poteza. Vice je napisao odličan članak jučer upravo o toj situaciji, s takvom trojkom i Stojkom.
  • Mr Anderson
    17.1k
    Po meni jedino je tu "višak" Villar. Ne vidim kako i zašto njega iskoristiti pa taman da i bude okej jer nema prodajnog potencijala.Dinamo-SB

Villara bi trebalo pokušati prodati, uhvatiti što se da. Veznjaka imamo dovoljno, po potrebi priključiti nekog od nadarenih veznjaka iz juniora (Šunta, Šutalo).
  • Dinamo-SB
    1k
    Da zaboravio sam Osijek,ali to isto znaci da nisu izgubili utakmice jos uvijek. (4-1-0 u 5 tekmi)

Pa dobro nije uklesano u kamen da oni uvijek moraju startat,ali su generalno nešto najbolje i najjače što imamo od veznog reda. Igramo na tri fronta+ozljede+kartoni bit ce minuta za ostale igrače,a pogotovo Stojkovića. Startat ce xy puta kao prvotimac ove sezone.
    Stvarno je bila guzva u veznom redu,cudno zvuci,ali odlaskom Ljubicica kao da je puno lakse treneru oko izbora igrača jer Ljubicic je kapitalac koji je dosao iz Njemacke i morao si racunati na njega. Tu jos jedino kod Villara sad moze tinjati nezadovoljstvo. Vidit cemo. Moja poanta je da za vezni red od 3 pozicije konkurira 6 igraca - Misic,Zajc,Bennacer,Stojkovic,Soldo,Vidovic je sasvom dovoljan i dobar i imat ce svi dovoljno i prilike i minuta i svega.Eventualno jos Mudri je tu koji moze pomoci za kup i kao zamjena do kraja sezone.
  • Mihael2305
    1.1k
    Prvi put da čujem Kovu kako se dere s klupe :rofl:

• Sajla
    17.2k
    editirao sam ti post pa se sad vidi. u linku trebaš "x" promijeniti u "twitter" i koristiti twitter ikonu za link
  • Mihael2305
    1.1k
    zahvaljujem :clap:
  • Droljo
    24.7k
    zahvaljujemMihael2305

Lako za zahvalu, nego jesi li ti shvatio šta trebaš napraviti za ubuduće?
  • Kationi
    0
    Ako cemo gledati po rezultatima nismo se nešto usrećili ni kad bi Stojković startao u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.